![]() |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Иве је добио до 8мг брзини (Ох но) талкталк али никада се више од 1.5мг и ово је горе и доле сво време. Иве урадити тест на моју линију и то каже ја би требао добити барем 6мг ок. Иве учинио је такеинг је брзина три пута дневно ствар и они су све више. Могу ли добити нешто криво подесили у ПЦ или модема. нови у свему томе. хвала за било какву помоћ. |
|
| |||
| |||
| Шта се модема користите? Ыоу'л требати објавити лине статистика (допуштена ниво буке и линије пригушења), синкро. Такође трчање БТ спеед тест. хттп://спеедтестер.бт.цом/ и пост оне превише резултата. Тада можемо добити идеју ако је његов талкталк или нешто друго. |
|
| |||
| |||
| Ја сам помоћу смартакс мт882 модема. чинио је тест и добио 480кбпс преузети 1.7мбфиле. Како могу сазнати допуштена ниво буке и линије пригушења. хвала. Имам то Гото рада сада су ми ок да изаберете ову горе касније. хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пробајте спеедтест или два дана ово сите, има добар углед умјесто буде тачне, што можете да изаберете серверу, најближи Вашој локацији.
| |||
| |||
| хттп://192.168.1.1 требали бисте пронашли вама статс тамо. Није ли то урадили када сте га усправи. Ту би требао бити нешто тамо зове (прикажи статистика) или нешто симилар.Алсо Сынц (ДЛ и УП брзина је потребно). Пазите на брзину и опет тест пост цео резултат (цопы & пасте) цео резултат. |
|
| |||
| |||
| ок другарица ће радити на послу до 10 ће то учинити нашто ја добити у. захвалност за један дан помоћ. |
|
| |||
| |||
| АДСЛ статус Схоутиме / Дата ДСЛ Горе Тиме10: 27:10 података ПатхФаст СтандардГ.дмт бандуидтх Доун / Уп (кбпс) 2272/288 СНР маргин Доун / Уп (дБ) 32.5/25.0 пригушења Доун / Уп (дБ) 31.0/15.0 ЦРЦ Доун / Уп10/13 ФЕЦ Доун/Уп0/0 ХЕЦ Доун/Уп1/4тхис је статистика мог модема |
|
| |||
| |||
| овде је тест брзине иве праведан урадили. Брзина тест је завршио на тест сервер спеедтестер1.нат.бт.цом за корисника и ******** сте преузели један филе 1.7Мб на брзину 479 кило бита у секунди (кбпс), Ваша служба ће бандуитх су цитирани на вас кило бита у секунди. Ваша ИП адреса је ************** ваш прегледач је пријављен као Мозилла 5,0 те се изводи на Уиндоус КСП. БТ би обзиром на брзину опсега као што је приказано испод нормалне услуга: За 250кбпс Крајњи корисници брзинама између 50 - 250кбпс. За 500кбпс Крајњи корисници брзинама између 100 - 500кбпс. За 1000кбпс Крајњи корисници брзинама између 200 - 1000кбпс. За 2000кбпс Крајњи корисници брзинама између 400 - 2000кбпс |
|
| |||
| |||
| хвала ће га аго.цхеерс ће вам нема што хаппенес, |
|
| |||
| |||
| Јесте скенирања са авг показали једну промену ц: \ уиндоус \ сыстем32 \ дриверс \ етц \ хостс да је све тада са Спыбот неколико ствари има пуно кола је добио ослободити над то сви. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Ксп тако споро | мегабајта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 28 јануар 2009 15:17 |
| ДВД-РУ је спора. | Разер | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 7 децембар 2008 16:04 |
| Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 21. јула 2007 08:31 |
| То је све мало спор ... | јелбоы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. јула 2007 05:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |