![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Ive Got A до 8mg швидкість (Oh No) TalkTalk але ніколи не отримують більш 1.5mg і це вгору і вниз, весь час. Ive зробила тест на моїй лінії, і це говорить, я повинен отримати щонайменше 6 мг ОК. Ive зробили звуження швидкістю в три рази на день, речі, і вони всюди. може я щось створити неправильне в комп'ютер або модем. Вперше на всьому цьому. Спасибо за будь-яку допомогу. |
|
| |||
| |||
| Який модем ви використовуєте? Існує ба необхідно відправити своє статистику лінії (шумової та затухання), Sync. Також запустити BT випробувальної швидкості. http://speedtester.bt.com/ і після таких результатів теж. Тоді ми можемо отримати уявлення про те, якщо її TalkTalk чи щось інше. |
|
| |||
| |||
| Я використовую SmartAX mt882 модем. зробив це випробування і отримав 480kbps завантажити 1.7mbfile. Як мені дізнатися, шумовий і затухання. спасибо. Я повинен перейти робота зараз ми ОК, щоб вибрати до цього надалі. спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте SpeedTest або два цей сайт, він має добру репутацію за те, що точна, як ви можете вибрати сервер, найближчого вашого місця розташування.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 Ви повинні знайти Вам статистику там. Хіба ви не робити цього, коли ви встановлюєте його. Там повинно бути щось там називається (показує статистика) або синхронізувати те similar.Also (DL і швидкість це необхідно). Лі швидкість тест знову і після всього результату (Copy & Paste) весь результат. |
|
| |||
| |||
| OK Мати буде робити на роботі до 10 будуть робити це, коли я Сідайте подяку за надану допомогу. |
|
| |||
| |||
| ADSL Статус Showtime / Data DSL Up Time10: 27:10 Дані PathFast StandardG.dmt Величина вгору або вниз (кбіт / с) 2272/288 SNR Margin Down / Up (дБ) 32.5/25.0 Загасання вгору або вниз (дБ) 31.0/15.0 CRC Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this є статистику моїх модемів |
|
| |||
| |||
| Тут швидкість випробування Ive тільки що зробили. Швидкість випробування пройшло успішно, тестовий сервер speedtester1.nat.bt.com ******** Для користувача, і ви вже скачали 1.7Mb файлів на швидкості 479 кіло біт в секунду (кбіт / с), До ваших послуг будуть мати пропускну здатність наводилися до вас у кіло біт в секунду. Ваша IP адреса ************** ваш браузер як повідомив Mozilla 5.0 і працює на Windows XP. BT буде розглядати діапазонах швидкостей як показано нижче нормальних умовах експлуатації: Для 250kbps Кінцеві користувачі швидкостях від 50 - 250kbps. Для 500Kbps Кінцеві користувачі швидкостей між 100 - 500Kbps. Для 1000kbps Кінцеві користувачі швидкостей між 200 - 1000kbps. Для 2000kbps Кінцеві користувачі швидкостей між 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| Завдяки дасть ago.cheers дозволять вам не який happenes, |
|
| |||
| |||
| зробили сканування з середн з'явився одним зміною C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ Etc \ хости, які все потім з Spybot кілька речей є багато печива позбулися від усього цього. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Xp так повільно | мегабайт | Операційні системи Windows | 4 | 28 січня 2009 15:17 |
| DVD-RW є повільним. | Razer | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 7 грудня 2008 16:04 |
| Низька домашній мережі - Чому це відбувається повільно? | sirantonycartwright | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 21 липня 2007 08:31 |
| Це все трохи повільно ... | jelboy | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 липня 2007 05:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |