![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам много бавно мрежови проблем, достъп до Интернет е наред, но когато прехвърля файлове на друг компютър в мрежата, това е много много бавно, това отнема около 30 секунди за прехвърляне на една песен, когато се прехвърля за 2GB музика тя казва, че ще отнеме 90 минути, може някой да ми помогне увеличи тази скорост
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ние трябва да знаем малко повече за спецификациите на персоналните компютри ангажирани, за да се консултира по този, по-специално на спецификациите на вашия NIC мрежа Картички във всеки компютър и Марка / Модел на Router и дали вашата мрежа е кабелна или безжична.
|
|||
|
|||
|
Добре съм се опитва да изпрати музика от моя лаптоп за безжична които използва USRobtics безжичен адаптер (модел номер: 5423), който е свързан с кабел и безжичен рутер (модел номер: ADSLR10CW3XI) компютъра Im опитвате да изпратите съобщение е свързано с Ethernet кабел, който се осъществява с помощта на вградения в мрежата пристанище, което е 100mbps връзка.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK ... САЩ роботика Адаптор е 802,11 грама и безжичен маршрутизатор поддържа 802.11b и грам, така че до сега нещата изглеждат добре.
Ние трябва да знаем за какво NIC картата е в Desktop все пак, както ако това е 802.11b, това би могло да бъде слаба връзка. Ако знаете DONT картата Марка / модел, свалени Еверест Начало или Belarc и виж, ако той изброява карти .... ние след това трябва да бъде в състояние да провери, че доста лесно. |
|
|
|||
|
|||
|
Просто забелязах, в публикацията си, че мрежата картата е на борда на PC ...... Каква е марката / модела на компютъра? ..... е стар?
|
|
|
|||
|
|||
|
Не знам за модел номер, но той е построен от RM (изследователски машини) и се използват в училище и е purchesed от тях, аз DONT Повярвай, че е по-големи след това около 5 години, но тя е про XP на него.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK ... би могъл да бъде един стар NIC Card, само с 802.11b, ако това е нов PCI карта само ще ви струва около £ 5, но преди да го правиш, да видят в Router на конфигурационни настройки, под Безжични и се уверете, че тя не е настроена на Б само .... трябва да има място за "Б & G" или "И".
|
|
|
|||
|
|||
|
Мисля, че вие имате ли нещо нередно в начина, по който тук, в моя лаптоп използвам USRobotics безжични, но при настолните компютри той разполага с изградена мрежа в пристанището, аз DONT използвате отделна мрежова карта, аз само на безжичен адаптер за лаптоп и това е всичко, създадени по 802,11 грама
|
|
|
|||
|
|||
|
Не .... Аз мисля, че имате разбира ли ясно ..... Какво търсите тук е, където е ограничаващ фактор. Ние са установили, че вашите САЩ Rootics Адаптор и вашият безжичен маршрутизатор са способни 802,11 грама. Ние не можем да определим дали вашите Desktop на борда NIC се Б или Г.
Това, което бе което предполага, беше ... за £ 5 бихте могли да закупите NIC PCI карта, за да се използват вместо това на борда на карта, която може да реши проблема. Все пак, преди да обмисля това, че би било добра идея да проверите Router настройки, както е споменато по-горе, за да се гарантира, че настройките на безжичната са настроени на Б & G "или" И ". Ако Desktop е тичане на 802.11b или маршрутизатор настройки са наред, това ще забави вашия файл трансфери. Надявам се, че изяснява нещата. |
|
|
|||
|
|||
|
Nope youve загубил ми отново ми десктоп е кабелна връзка, така Не знам къде Вашите Getting Б и Г от него, ако е кабелна връзка
|