![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám velmi pomalé sítě problém, přístup na internet je v pořádku, ale při přenosu souborů do jiného počítače v síti, je velmi velmi pomalý, to trvá asi 30 sekund na jeden song převod při převodu o 2GB hudby se říká, že bude trvat 90 minut, může mi někdo pomoci zvýšit rychlost |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rádi by potřeboval vědět trochu více o specifikace z počítačů zapojených do poradíme vám na to, konkrétně specifikace vašeho NIC síťové karty v každém PC a Značka / Model routeru a zda-li vaše síť je kabelové nebo bezdrátové.
| |||
| |||
| OK Snažím se odeslat hudbu ze svého notebooku o bezdrátovou, která používá USRobtics bezdrátový adaptér (číslo modelu: 5423), který je připojen ke kabelu a bezdrátový směrovač (číslo modelu: ADSLR10CW3XI) počítače im snaží poslat je připojen pomocí ethernet kabel, který se provádí pomocí vestavěných síťových portů, což je 100Mbps připojení. |
|
| |||
| |||
| OK ... USA Robotika adaptér 802.11g a Wireless Router podporuje 802.11b, g, a tak až teď to vypadat dobře. Potřebujeme vědět, co NIC Karta je v Desktop když, jak je-li to 802.11b, mohlo by to být slabým článkem. Pokud vím dont karty Značka / model, download Everest Domů nebo Belarc a zjistit, zda je seznam karet .... Měli bychom být schopni zkontrolovat docela snadno. |
|
| |||
| |||
| Jen zaznamenali v příspěvku, že síťová karta je na palubě na PC ...... Jaký je Značka / model počítače? ..... je to starý? |
|
| |||
| |||
| i dont znát číslo modelu, ale byl postaven RM (výzkum strojů) a byla použita ve škole, a byl purchesed z nich, i dont domnívat se, že je starší, pak asi 5 let, ale má na něm XP Pro. |
|
| |||
| |||
| OK ... by to mohlo být staré NIC Card, pouze s 802.11b, takže v případě nového PCI karta bude vás asi 5 liber, ale dříve, než dělat, že se podíváte do nastavení routeru, podle Wireless a ujistěte se, že to není nastaveno na B pouze .... by měl být nastaven na "B & G" nebo "jak". |
|
| |||
| |||
| Myslím, že máte něco o tom, jak zde, na mém notebooku i využít USRobotics bezdrátové, ale v desktopu to je postavený v síťových portů, i dont použít samostatné síťové karty, i jen bezdrátový adaptér k notebooku a je to všechno až na 802.11g |
|
| |||
| |||
| No .... Myslím, že jsem pochopil jste jasně ..... to, co jsme hledali tu je úzkým místem, kde se nachází. Máme zjištěno, že vaše US Rootics adaptér a vaše Wireless Router 802.11g jsou schopné. Nemůžeme určit, zda váš Desktop na palubě NIC se b nebo g. Co jsem byl naznačující ... za 5 liber můžete zakoupit PCI NIC Card, používat místo na palubě karty, které mohou vyřešit problém. Nicméně, před zvažuje, že by bylo dobré zkontrolovat Router nastavení, jak je uvedeno výše, aby se zajistilo, že Bezdrátové nastavení jsou nastaveny na B & G "nebo" jak ". Pokud Desktop běží na 802.11b nebo Router nastavení je špatně, to bude zpomalovat svůj soubor převodů. Doufám, že objasňuje věci. |
|
| |||
| |||
| nope youve lost mi opět můj desktopu je kabelové připojení, takže i dont vědět, kde se vaše získání B, G z, je-li kabelové připojení |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Výkon Problémy - velmi pomalé provozní rychlosti a zmrazování | capper | Obecné Hardware Chat | 3 | 5. Srpna 2009 08:21 |
| 2.66Ghz Intel I7 920 Procesor zpomalí na Need for Speed: Undercover | V Čadu | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 12 června 2009 09:58 |
| Pomalý internet-Upload rychlostí 4 krát rychleji než download | palmermcfc | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 31. května 2009 21:46 |
| Laptop rychlost připojení pomalé | Poeticsoul44 | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 25. ledna 2009 14:03 |
| IE pop-up okna, pomalá rychlost připojení? Co je špatně? | LegendLees | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 10. října 2007 15:43 |
| Thread Nástroje | |
| |