![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam vrlo sporo umrežavanje problem, pristup Internetu je u redu, ali kada Prijenos datoteka na drugo računalo na mreži, vrlo je vrlo sporo, to traje oko 30 sekundi za prijenos jedne pjesme, kad preseljavanjem oko 2GB glazbe ona kaže da to će trajati 90 minuta, može bilo tko pomoć mene ovo povećanje brzine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi bi trebao znati nešto više o naočale na računalima koji su uključeni, savjetovati vas o tome, s posebnim osvrtom na Specifikacije vašeg Network NIC kartica u svakom računalu i Make / Model za Router i da li je vaš mrežni ožičen ili bežični.
| |||
| |||
| ok ja sam pokušava poslati glazbe s moj laptop na bežičnu USRobtics koji koristi bežični adapter (model broj: 5423) koji je povezan s kabelom i bežični ruter (broj modela: ADSLR10CW3XI) računala im pokušavate poslati priključen je Ethernet kabel, što je učinjeno uz pomoć ugrađenog u mrežu luka, koja je 100mbps vezu. |
|
| |||
| |||
| OK ... US Robotics adapter je i 802.11g Wireless Router podržava 802.11b i g, pa do sada stvari izgledaju dobro. Mi moramo znati što NIC kartica je u Desktop ipak, kao da je ovo 802.11b, ovo bi mogao biti slabe veze. Ukoliko dont znati karticu make / model, download Everest Home ili Belarc i vidjeti ako je na listi kartica .... onda bismo trebali biti u mogućnosti provjeriti je prilično jednostavno. |
|
| |||
| |||
| Samo u svoj post primjetio da je mrežna kartica na brodu na PC ...... što je čini / model za PC? ..... je to staro? |
|
| |||
| |||
| ja dont znati o broj modela, ali je sagrađena po RM (istraživanja strojeva), a služio je u školi, a bila je purchesed od njih, ja dont belive je starije od oko 5 godina, ali je na njemu xp pro. |
|
| |||
| |||
| OK ... Internet mogao biti, stara NIC kartica, sa samo 802.11b, ako je tako novu PCI karticu će se samo o cijeni £ 5, ali prije nego događaj koji imaju pogled na Vašem Router's konfiguracijske postavke, pod Wireless i provjerite nije postavljen na B samo .... tamo bi trebao biti postavka za "B & G" ili "I". |
|
| |||
| |||
| Mislim da imate nešto krivo na putu ovamo, na moj laptop i koristiti bežične USRobotics, ali na desktopu ima izgrađen u mrežu luka, ja dont koriste zasebni mrežna kartica, ja jedini imati bežični adapter za laptop i to je sve postaviti na 802.11g |
|
| |||
| |||
| Ne .... Mislim da sam shvatila ti jasno ..... ono što smo tražili tu je gdje je usko grlo. Imamo utvrđeno da Vaše US Rootics adapter Wireless Router i vaše su oba 802.11g sposoban. Mi ne možemo utvrditi da li svoj Desktop na brodu je NIC b ili g Što mi je bio sugerirajući ... za £ 5 te mogao kupiti NIC PCI Card, koristiti umjesto na karticu na brodu, koji svibanj riješiti problem. Ipak, prije nego s obzirom na to da, to bi bilo dobro da provjerite svoje Router postavke, kao što je spomenuto gore, kako bi se osiguralo da Bežične postavke postavljene su u B & G "ili" I ". Ako Desktop prikazuju na 802.11b ili Router postavke krivu, to će usporiti vaše datoteke transfere. Nadam se da pojašnjava stvari. |
|
| |||
| |||
| Nope youve izgubila mene opet, moj desktop je ožičen veze, pa ja dont znati gdje se vaše dobivanje G s B ili ako je veza ožičen |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izvedba Problems - vrlo sporo i operativni Brzina Hladan | capper | General Hardware Chat | 3 | 5. kolovoz 2009 08:21 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 procesora Za Sporo za potrebu za Speed: tajni | The Chad | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12. lipnja 2009 09:58 |
| Spori internet-upload speed 4 puta brži od download | palmermcfc | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 31. svibanj 2009 21:46 |
| Laptop brzini veze spore | Poeticsoul44 | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 25 siječanj 2009 14:03 |
| IE pop-up prozora, spor brzini veze? Što je pogrešno? | LegendLees | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 10. listopad 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |