פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

מהירות איטית ברשת

Reply

שרשרת כלים
Old 8 במאי 2008, 04:38
חבר קבוצת

Default מהירות איטית ברשת

יש לי בעיה מאוד איטית ברשת, גישה לאינטרנט זה בסדר, אבל כאשר העברת קבצים למחשב אחר ברשת, זה מאוד מאוד לאט, זה לוקח בערך 30 שניות להעביר שיר אחד, כאשר העברת בערך 2GB של מוזיקה שזה אומר את זה ייקח 90 דקות, האם מישהו יכול לעזור לי להגדיל את מהירות
Old 8 במאי 2008, 08:59
קבוצת תורמים

היינו צריכים לדעת קצת יותר על מפרט של מחשבים המעורבים, על מנת לייעץ לך על זה, במיוחד את מפרט שלך NIC כרטיסי רשת בכל מחשב את הרווח / דגם של הנתב שלך והאם רשת חוטית או אלחוטית.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9 במאי 2008, 02:00
חבר קבוצת

בסדר אני מנסה לשלוח המוסיקה הנייד שלי ב אלחוטית אשר משתמשת USRobtics מתאם אלחוטי (מודל מספר: 5423), אשר מחובר עם כבל או אלחוטית נתב (מספר הדגם: ADSLR10CW3XI) את המחשב IM מנסה לשלוח מחובר באמצעות כבל Ethernet, אשר מתבצע באמצעות יציאת רשת מובנה, שהיא 100mbps החיבור.
Old 9 במאי 2008, 02:18
קבוצת תורמים

אישור ... ארה"ב היא רובוטיקה מתאם 802.11g ו נתב אלחוטי תומך 802.11b ו G, אז עד עכשיו הדברים נראים טוב.

אנחנו צריכים לדעת מה NIC כרטיס את שולחן העבודה אבל זה כאילו היא 802.11b, זה יכול להיות חלש הקישור.

אם אתה מכיר את כרטיס dont להפוך / דגם, הורד Everest Home או Belarc ולראות אם הוא מפרט את הכרטיס .... אז אנחנו צריכים להיות מסוגלים לבדוק את זה די בקלות.
Old 9 במאי 2008, 02:22
קבוצת תורמים

פשוט לכתוב את שם לב כי כרטיס רשת על לוח במחשב ...... מהי תוצרת / דגם של המחשב? ..... הוא ישן?
Old 9 במאי 2008, 02:35
חבר קבוצת

אני יודע על dont מספר הדגם אך הוא נבנה על ידי RM (מחקר מכונות) ו שימש בבית הספר, והיה purchesed מהם, אני dont belive ישנים אז זה בערך 5 שנים, אבל יש לו את זה על XP Pro.
Old 9 במאי 2008, 04:29
קבוצת תורמים

אישור ... זה יכול להיות ישן NIC אשראי, רק עם 802.11b, אם כן חדשה PCI card רק לגבי עלות £ 5, אך לפני שתעשה זאת, יש לבדוק את הגדרות התצורה של הנתב, תחת אלחוטי כדי לוודא שזה לא מוגדר רק ב .... שם יש הגדרה של "B & G" או "שניהם".
Old 9 במאי 2008, 04:33
חבר קבוצת

אני חושב שיש לך יש משהו לא נכון בדרך לכאן, על הנייד שלי אני משתמש USRobotics אלחוטית, אבל יש לו את שולחן העבודה של יציאת רשת מובנה, אני dont להשתמש נפרד כרטיס רשת, אני רק צריך מתאם אלחוטי של הנייד ואת כל זה הוא הקים ב 802.11g
Old 9 במאי 2008, 04:57
קבוצת תורמים

לא .... אני חושב שאתה צריך להבין באופן ברור ..... מה שאנו מחפשים כאן זה איפה הוא צואר הבקבוק. יש לנו את ארה"ב כי הקימה Rootics מתאם אלחוטי הנתב שלך ואת שניהם 802.11g מסוגל. אנחנו לא יכולים לקבוע אם שולחן העבודה שלך על הסיפון NIC הוא B או G.

מה שאני מציע היה ... עבור £ 5 אתה יכול לרכוש כרטיס PCI NIC, להשתמש במקום את הכרטיס על הסיפון, אשר עשויה לפתור את הבעיה.
עם זאת, בהתחשב לפני זה, זה יהיה רעיון טוב לבדוק את הגדרות הנתב, כפי שצוין לעיל, על מנת להבטיח כי אלחוטי הגדרות מוגדרים B & G "או" שניהם ".

אם שולחן העבודה פועל על 802.11b או את הגדרות הנתב לא בסדר, זה יהיה להאט את העברת הקובץ.

מקווים כי מבהירה דברים.
Old 9 במאי 2008, 05:00
חבר קבוצת

לא אבידה youve אותי שוב, שולחן העבודה שלי הוא הקשר חוטית, כך שאני יודע איפה dont שלך מקבל את ב 'או מ G אם זהו חיבור חוטית
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות ביצועים - מאוד איטי ההפעלה ואת מהירות מקפיא capper כללי חומרה צ 'אט 3 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:21
2.66Ghz מעבד אינטל i7 920 כדי איטי עבור הצורך מהירות: חשאי את צ 'אד CPUs, Motherboards & RAM 4 12th יוני 2009 09:58
איטי לאינטרנט העלאת מהירות 4 פעמים מהר יותר מאשר להוריד palmermcfc רישות, מודמים & VoIP 12 31 מאי 2009 21:46
Laptop מהירות החיבור איטי Poeticsoul44 רישות, מודמים & VoIP 13 ה -25 בחודש ינואר 2009 14:03
אינטרנט אקספלורר של חלונות קופצים, להאט את מהירות החיבור? מה לא בסדר? LegendLees וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 -10 אוקטובר 2007 15:43
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.