![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš labai lėtai tinklo problema, prieigą prie interneto yra gerai, bet kai perkelti failus į kitą kompiuterį tinkle, tai yra labai labai lėtas, tai trunka apie 30 sek perkelti po vieną dainą, kai perduoti apie 2 GB muzikos jis sako vyks 90 minučių, Can anyone help me padidinti šį greitį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes norėtume žinoti šiek tiek daugiau apie kompiuterių dalyvauja specifikacijos, patars Jums šiuo klausimu, būtent jūsų NIC tinklo plokščių specifikacijas kiekvieno PC ir Markė / Modelis maršrutizatorius ir ar jūsų tinklas yra laidinis ar belaidis.
| |||
| |||
| Gerai, aš bandau siųsti muziką iš mano nešiojamojo kompiuterio bevielio ryšio, kuris naudoja USRobtics bevielis adapteris (modelio numeris: 5423) prie kurio prijungtas kabelis ir bevielis maršrutizatorius (modelio numeris: ADSLR10CW3XI) kompiuterių im bando išsiųsti, yra sujungtos Ethernet kabelis, kuris atliekamas naudojant integruotą tinklo uoste, kuris yra 100Mbps connection. |
|
| |||
| |||
| Gerai ... US Robotics adapteris 802.11g Wireless Router palaiko 802.11b ir g punktuose, kad iki šiol viskas atrodė gerai. Mums reikia žinoti, ką NIC Card yra Desktop, nors, kaip jei tai 802.11b, tai gali būti silpnas ryšys. If you dont know kortelė Markė / Modelis, download Everest Home arba Belarc ir pamatyti, jei ji išvardija kortelės .... mes tuomet turi turėti galimybę patikrinti, ar jis gana lengvai. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog pastebėjau jūsų žinutę, kad tinklo korta laive "PC ...... Kas yra markę / modelį kompiuterio? ..... jis senas? |
|
| |||
| |||
| i dont know apie modelio numerį, tačiau jis buvo pastatytas RM (tyrimų mašinas) ir buvo naudojamas mokykloje, ir buvo purchesed nuo jų, I dont įsitikinę jis yra vyresnis tada apie 5 metai, bet jis turi XP Pro jį. |
|
| |||
| |||
| Gerai ... tai gali būti senų NIC Card, tik su 802.11b, jei tai nauja PCI Card tik kaina apie 5 £, bet prieš tai padaryti, turi savo maršrutizatorių konfigūracijos ieškoti pagal Wireless ir įsitikinkite, kad jis negali būti nustatytas B tik .... turėtų būti nustatymas "B & G" ar "Abu". |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jūs turite kažką ne apie tai čia mano nešiojamas galiu naudoti USRobotics bevielis, bet Desktop ji pastatyta tinklo uosto, i dont naudoti atskiras tinklo kortelę, aš tik bevielis adapteris ir nešiojamas kompiuteris ir visa tai sukurta dėl 802.11g |
|
| |||
| |||
| Nr .... Manau, kad jūs aiškiai suprasti ..... Ką mes ieškome čia yra kur silpnoji. Turime nustatyti, kad jūsų US Rootics adapterį ir jūsų Wireless Router 802.11g abu galintys. Mes negalime nustatyti, ar jūsų Desktop Board NIC yra b ar g. Kas man buvo siūloma buvo ... už 5 £ galite įsigyti PCI NIC Card, naudoti vietoj laive kortelę, kuri gali išspręsti problemą. Tačiau, prieš nusprendžiant, kad tai būtų gera idėja patikrinti, ar router nustatymus, kaip minėta pirmiau, siekiant užtikrinti, kad belaidžio ryšio parametrai nustatyti į B & G "ar" Abu ". Jei Desktop veikia 802.11b ar maršrutizatorius parametrai yra neteisinga, tai sulėtins jūsų failus. Tikiuosi, kad aiškiau ką. |
|
| |||
| |||
| Nope Youve prarado man vėl, mano darbastalio laidinio ryšio, tiek i dont know, kur jūsų gauti B ir G, jei jis yra iš laidinio ryšio |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Našumo problemų - Labai lėtai Darbinis greitis ir užšaldymas | capper | General Hardware Chat | 3 | 5 rugpjūtis 2009 08:21 |
| I7 "Intel 2.66GHz 920 procesorius lėtas Need For Speed: Undercover | Čadas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Birželis 12, 2009 09:58 |
| Lėtas interneto Upload greitis 4 kartus greičiau negu Atsisiųsti | palmermcfc | Networking, Modems & VoIP | 12 | Gegužė 31, 2009 21:46 |
| Laptop spartos lėtai | Poeticsoul44 | Networking, Modems & VoIP | 13 | 25 sausis 2009 14:03 |
| IE pop-up langus, laisvos jungties greitis? Kas atsitiko? | LegendLees | Virus, Spyware & Security | 2 | 10 spalis 2007 15:43 |
| Temos įrankiai | |
| |