mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Slow tīkla ātrumu

Reply

Thread Tools
Old Maijs 8, 2008, 04:38
Loceklis

Default Slow tīkla ātrumu

i ir ļoti lēns tīklu problēma, lai piekļūtu internetam ir labi, bet, kad pārvietojot failus uz citu datoru tīklā, tad tam ir ļoti ļoti lēnu, tas aizņem apmēram 30 sek pārcelt vienu dziesmu, kas maina apmēram 2Gb mūziku saka, ka tā notiks 90 mins, var kāds man palīdzēt palielināt šo ātrumu
Old Maijs 8, 2008, 08:59
Donors Group

Mums vajadzētu zināt mazliet vairāk par datoriem iesaistīto specs, lai jums padomu par to, tieši jūsu NIC Tīkla kartes specs katrā datorā un Make / Model of Router un vai jūsu tīkla vadu vai bezvadu.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Maijs 9, 2008, 02:00
Loceklis

Labi, es cenšos nosūtīt mūziku no manu portatīvo datoru bezvadu kas izmanto USRobtics bezvadu adaptera (modeļa numurs: 5.423), kas ir savienots ar kabeļu un bezvadu maršrutētāju (modeļa numurs: ADSLR10CW3XI) datoru IP mēģina nosūtīt, ir saistīts ar Ethernet kabelis, kas tiek darīts, izmantojot iebūvētu tīkla osta, kas ir 100Mbps savienojumu.
Old Maijs 9, 2008, 02:18
Donors Group

Labi ... US Robotics adapteri 802.11g and Wireless Router atbalsta 802.11b un g, tā līdz šim izskatās labi.

Mums ir nepieciešams zināt, ko NIC karte ir Desktop, lai gan, kā tad, ja tas ir 802.11b, tas varētu būt vājais posms.

Ja jūs dont know kartes markas / modeļa, download Everest Home vai Belarc un redzēt ja tā sarakstus karti .... mums tad būtu iespēja to pārbaudīt diezgan viegli.
Old Maijs 9, 2008, 02:22
Donors Group

Just noticed in your post, ka tīkla karte ir uz kuģa PC ...... kas ir markas / modeļa PC? ..... tas ir vecs?
Old Maijs 9, 2008, 02:35
Loceklis

Nezinu par modeļa numuru, bet tas bija uzbūvējis RM (pētniecības mašīnas) un tika izmantots skolā, un bija purchesed no viņiem, i dont belive tā ir vecāka, tad aptuveni 5 gadus vecs, bet tā ir xp pro uz tā.
Old Maijs 9, 2008, 04:29
Donors Group

Labi ... tas varētu būt vecs NIC Card, tikai 802.11b, ja tā ir jauna PCI karti būs tikai Jums izmaksās apmēram £ 5, bet pirms to dara, ir skatīties jūsu maršrutētāja konfigurācijas uzstādījumus, saskaņā ar Wireless un pārliecinieties, ka tas nav iestatīta B tikai .... jābūt uzstādījums "B & G" vai "Abi".
Old Maijs 9, 2008, 04:33
Loceklis

Es domāju, ka jums ir ieguvuši kaut ko nepareizi par ceļu šeit par manu portatīvo datoru izmantot USRobotics bezvadu, bet desktop tā ir celta tīkla ports, i dont izmantot atsevišķus tīkla karti, man ir tikai bezvadu adapteris, lai klēpjdators un tas ir viss, kas izveidota, 802.11g
Old Maijs 9, 2008, 04:57
Donors Group

Nē .... Es domāju, ka esmu sapratusi tu skaidri ..... ko mēs meklējam šeit ir, ja sašaurinājums ir. Esam konstatējuši, ka Jūsu ASV Rootics Adaptor un Jūsu Wireless Router ir gan 802.11g spējīgs. Mēs nevaram noteikt, vai jūsu darbvirsmas uz klāja NIC ir B vai g.

Kas man liek domāt, bija ... par 5 £ jūs varētu iegādāties PCI NIC karti, izmantot vietā uz kuģa karte, kas var atrisināt problēmu.
Tomēr, pirms uzskatot, ka tā varētu būt laba ideja, lai pārbaudītu Jūsu maršrutētāja iestatījumus, kā minēts iepriekš, lai nodrošinātu, ka Wireless iestatījumi ir iestatīti uz B & G "vai" Abi ".

Ja Desktop darbojas uz 802.11b vai maršrutētāja uzstādījumi ir pareizi, tas palēninās failu transfers.

Ceru, ka paskaidro lietas.
Old Maijs 9, 2008, 05:00
Loceklis

Nē youve zaudējis mani atkal mans desktop ir vadu savienojumu, so i dont zināt, kur jūsu iegūt B un G no ja to vadu savienojums
Reply

Register

Bookmarks