![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am o problemă foarte lent în reţea, accesul la Internet este in regula, dar, atunci când transferul de fişiere pe un alt computer din reţea, este foarte, foarte lent, este nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru a transfera un cantec, atunci când transferul despre 2GB de muzica el spune că va dura 90 minute, poate cineva să mă ajute această creştere de viteză |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne-ar trebui să ştie un pic mai multe despre specificatiile de PC-uri implicate, pentru a vă sfătui cu privire la aceasta, în mod specific de specificatiile de NIC Network Carduri în fiecare PC şi Make / Model de router şi dacă dumneavoastră de reţea este cu fir sau fără fir.
| |||
| |||
| ok am încercat să trimit muzica de pe laptop-ul meu de la radio care utilizează un adaptor wireless USRobtics (modelul de serie: 5423), care este conectat la un cablu şi Wireless Router (modelul de serie: ADSLR10CW3XI) computerul de chat care încearcă să trimită este conectat printr-un cablu Ethernet, care se face prin utilizarea construit în portul de reţea, care este o conexiune de 100mbps. |
|
| |||
| |||
| OK ... SUA Robotics Adaptor este şi 802.11g Wireless Router 802.11b şi sprijină g, astfel încât, până acum lucrurile arata bine. Avem nevoie sa stiu ce CNI Card este în spaţiul de lucru, deşi, în cazul în care acest lucru este 802.11b, acesta ar putea fi slab link. Dacă dont know de carte Marcă / Model, download Everest Home sau Belarc a se vedea şi în cazul în care listele de card .... ar trebui apoi să poată verifica destul de uşor. |
|
| |||
| |||
| Doar observat în post că placa de reţea este de la bord de pe PC-ul ...... Care este marca / model de PC-ul? ..... e vechi? |
|
| |||
| |||
| i dont know despre numărul de model, dar a fost construit de RM (cercetare maşini) şi a fost folosit la scoala, si a fost purchesed de la ei, i dont credem este mai în vârstă atunci de aproximativ 5 ani, dar le-a XP Pro pe el. |
|
| |||
| |||
| OK ... , ar putea fi un vechi CNI Card, cu numai 802.11b, în cazul în care un nou PCI va costa doar despre £ 5, dar înainte de a face asta, trebuie să aruncaţi o privire în Router-vă setările de configurare, în conformitate cu wireless şi să vă asiguraţi că nu este setat la B numai .... ar trebui să existe o setare pentru "B & G" sau "Atât". |
|
| |||
| |||
| Cred că aveţi ceva în neregulă cu privire la modul în care aici, pe sistemul meu laptop i utiliza USRobotics wireless, dar în spaţiul de lucru care le-a construit în reţea port, i dont utilizarea separată placa de reţea, am doar de adaptor wireless pentru laptop şi este instituit pe toate 802.11g |
|
| |||
| |||
| Nr .... Cred că am înţeles ce în mod clar ..... ceea ce caut aici este în cazul în care este gâtuire. Am stabilit că SUA şi vă Rootics Adaptor Wireless Router 802.11g ambele sunt capabil. Nu putem determina dacă vă spaţiul de lucru la bordul CNI este B sau G. Ce am fost sugerând a fost ... £ 5 pentru ai putea cumpăra o CNI PCI Card, pentru a folosi în loc de carte de la bord, care poate rezolva problema. Cu toate acestea, înainte de a considera că, ar fi o idee bună să vă verificaţi Router setări, după cum sa menţionat mai sus, pentru a se asigura că setările wireless sunt setate la B & G "sau" Atât ". În cazul în care se execută pe Desktop 802.11b sau router setări sunt greşită, acest lucru va încetini fişierul dvs. de transferuri. Sper că clarifică lucrurile. |
|
| |||
| |||
| Nu-mi youve pierdut din nou, desktop este un cablu de conectare, asa ca i dont know unde vă obtinerea G de la B sau în cazul în care acesta este o conexiune cu fir |