menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pomalá rýchlosť siete

Reply

Thread Tools
Old 8. mája 2008, 04:38
Člen Skupina

Default Pomalá rýchlosť siete

Mám veľmi pomalé siete problém, prístup na internet je v poriadku, ale pri prenose súborov do iného počítača v sieti, je veľmi veľmi pomalý, to trvá asi 30 sekúnd na jeden song prevod pri prevode o 2GB hudby sa hovorí, že bude trvať 90 minút, môže mi niekto pomôcť zvýšiť rýchlosť
Old 8. mája 2008, 08:59
Darcu Skupina

Radi by potreboval vedieť trochu viac o špecifikácie z počítačov zapojených do poradíme vám na to, konkrétne špecifikácie vášho NIC sieťovej karty v každom PC a Značka / Model routeru a či Ak vaša sieť je káblovej alebo bezdrôtovej.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9. mája 2008, 02:00
Člen Skupina

OK Snažím sa odoslať hudbu zo svojho notebooku o bezdrôtovú, ktorá používa USRobtics bezdrôtový adaptér (číslo modelu: 5423), ktorý je pripojený ku káblu a bezdrôtový smerovač (číslo modelu: ADSLR10CW3XI) počítače im snažia poslať je pripojený pomocou ethernet kábel, ktorý sa vykonáva pomocou vstavaných sieťových portov, čo je 100Mbps pripojenie.
Old 9. mája 2008, 02:18
Darcu Skupina

OK ... USA Robotika adaptér 802.11g a Wireless Router podporuje 802.11b, g, a tak až teraz to vyzerať dobre.

Potrebujeme vedieť, čo NIC Karta je v Desktop keď, ako je-li to 802.11b, mohlo by to byť slabým článkom.

Pokiaľ viem dont karty Značka / model, download Everest Domov alebo Belarc a zistiť, či je zoznam kariet .... Mali by sme byť schopní skontrolovať docela ľahko.
Old 9. mája 2008, 02:22
Darcu Skupina

Len zaznamenali v príspevku, že sieťová karta je na palube na PC ...... Aký je Značka / model počítača? ..... je to starý?
Old 9. mája 2008, 02:35
Člen Skupina

i dont poznať číslo modelu, ale bol postavený RM (výskum strojov) a bola použitá v škole, a bol purchesed z nich, i dont domnievať sa, že je starší, potom asi 5 rokov, ale má na ňom XP Pro.
Old 9. mája 2008, 04:29
Darcu Skupina

OK ... by to mohlo byť staré NIC Card, len s 802.11b, takže v prípade nového PCI karta bude vás asi 5 libier, ale skôr, ako robiť, že sa pozriete do nastavenia routeru, podľa Wireless a uistite sa, že to nie je nastavené na B len .... by mal byť nastavený na "B & G" alebo "ako".
Old 9. mája 2008, 04:33
Člen Skupina

Myslím, že máte niečo o tom, ako tu, na mojom notebooku aj využiť USRobotics bezdrôtové, ale v desktopu to je postavený v sieťových portov, i dont použiť samostatné sieťové karty, i len bezdrôtový adaptér k notebooku a je to všetko až na 802.11g
Old 9. mája 2008, 04:57
Darcu Skupina

No .... Myslím, že som pochopil ste jasne ..... to, čo sme hľadali tu je úzkym miestom, kde sa nachádza. Máme zistilo, že vaša US Rootics adaptér a vaše Wireless Router 802.11g sú schopné. Nemôžeme určiť, či váš Desktop na palube NIC sa b alebo g.

Co som bol naznačujúce ... za 5 libier môžete zakúpiť PCI NIC Card, používať miesto na palube karty, ktoré môžu vyriešiť problém.
Avšak, pred zvažuje, že by bolo dobré skontrolovať Router nastavenia, ako je uvedené vyššie, aby sa zabezpečilo, že Bezdrôtové nastavenia sú nastavené na B & G "alebo" ako ".

Ak Desktop beží na 802.11b alebo Router nastavenie je zle, to bude spomaľovať svoj súbor prevodov.

Dúfam, že objasňuje veci.
Old 9. mája 2008, 05:00
Člen Skupina

Nope youve lost mi opäť môj desktopu je káblové pripojenie, takže i dont vedieť, kde sa vaše získanie B, G z, je-li káblové pripojenie
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Výkon Problémy - veľmi pomalé prevádzkové rýchlosti a zmrazovanie capper Všeobecné Hardware Chat 3 5. augusta 2009 08:21
2.66GHz Intel I7 920 Procesor spomalí na Need for Speed: Undercover V Čade Procesory, základné dosky & RAM 4 12 júna 2009 09:58
Pomalý internet-Upload rýchlosťou 4 krát rýchlejšie ako download palmermcfc Siete, Modemy & VoIP 12 31. mája 2009 21:46
Laptop rýchlosť pripojenia pomalé Poeticsoul44 Siete, Modemy & VoIP 13 25. januára 2009 14:03
IE pop-up okná, pomalá rýchlosť pripojenia? Čo je zle? LegendLees Virus, spyware a bezpečnosť 2 10. októbra 2007 15:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.