![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám veľmi pomalé siete problém, prístup na internet je v poriadku, ale pri prenose súborov do iného počítača v sieti, je veľmi veľmi pomalý, to trvá asi 30 sekúnd na jeden song prevod pri prevode o 2GB hudby sa hovorí, že bude trvať 90 minút, môže mi niekto pomôcť zvýšiť rýchlosť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Radi by potreboval vedieť trochu viac o špecifikácie z počítačov zapojených do poradíme vám na to, konkrétne špecifikácie vášho NIC sieťovej karty v každom PC a Značka / Model routeru a či Ak vaša sieť je káblovej alebo bezdrôtovej.
| |||
| |||
| OK Snažím sa odoslať hudbu zo svojho notebooku o bezdrôtovú, ktorá používa USRobtics bezdrôtový adaptér (číslo modelu: 5423), ktorý je pripojený ku káblu a bezdrôtový smerovač (číslo modelu: ADSLR10CW3XI) počítače im snažia poslať je pripojený pomocou ethernet kábel, ktorý sa vykonáva pomocou vstavaných sieťových portov, čo je 100Mbps pripojenie. |
|
| |||
| |||
| OK ... USA Robotika adaptér 802.11g a Wireless Router podporuje 802.11b, g, a tak až teraz to vyzerať dobre. Potrebujeme vedieť, čo NIC Karta je v Desktop keď, ako je-li to 802.11b, mohlo by to byť slabým článkom. Pokiaľ viem dont karty Značka / model, download Everest Domov alebo Belarc a zistiť, či je zoznam kariet .... Mali by sme byť schopní skontrolovať docela ľahko. |
|
| |||
| |||
| Len zaznamenali v príspevku, že sieťová karta je na palube na PC ...... Aký je Značka / model počítača? ..... je to starý? |
|
| |||
| |||
| i dont poznať číslo modelu, ale bol postavený RM (výskum strojov) a bola použitá v škole, a bol purchesed z nich, i dont domnievať sa, že je starší, potom asi 5 rokov, ale má na ňom XP Pro. |
|
| |||
| |||
| OK ... by to mohlo byť staré NIC Card, len s 802.11b, takže v prípade nového PCI karta bude vás asi 5 libier, ale skôr, ako robiť, že sa pozriete do nastavenia routeru, podľa Wireless a uistite sa, že to nie je nastavené na B len .... by mal byť nastavený na "B & G" alebo "ako". |
|
| |||
| |||
| Myslím, že máte niečo o tom, ako tu, na mojom notebooku aj využiť USRobotics bezdrôtové, ale v desktopu to je postavený v sieťových portov, i dont použiť samostatné sieťové karty, i len bezdrôtový adaptér k notebooku a je to všetko až na 802.11g |
|
| |||
| |||
| No .... Myslím, že som pochopil ste jasne ..... to, čo sme hľadali tu je úzkym miestom, kde sa nachádza. Máme zistilo, že vaša US Rootics adaptér a vaše Wireless Router 802.11g sú schopné. Nemôžeme určiť, či váš Desktop na palube NIC sa b alebo g. Co som bol naznačujúce ... za 5 libier môžete zakúpiť PCI NIC Card, používať miesto na palube karty, ktoré môžu vyriešiť problém. Avšak, pred zvažuje, že by bolo dobré skontrolovať Router nastavenia, ako je uvedené vyššie, aby sa zabezpečilo, že Bezdrôtové nastavenia sú nastavené na B & G "alebo" ako ". Ak Desktop beží na 802.11b alebo Router nastavenie je zle, to bude spomaľovať svoj súbor prevodov. Dúfam, že objasňuje veci. |
|
| |||
| |||
| Nope youve lost mi opäť môj desktopu je káblové pripojenie, takže i dont vedieť, kde sa vaše získanie B, G z, je-li káblové pripojenie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Výkon Problémy - veľmi pomalé prevádzkové rýchlosti a zmrazovanie | capper | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 5. augusta 2009 08:21 |
| 2.66GHz Intel I7 920 Procesor spomalí na Need for Speed: Undercover | V Čade | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 12 júna 2009 09:58 |
| Pomalý internet-Upload rýchlosťou 4 krát rýchlejšie ako download | palmermcfc | Siete, Modemy & VoIP | 12 | 31. mája 2009 21:46 |
| Laptop rýchlosť pripojenia pomalé | Poeticsoul44 | Siete, Modemy & VoIP | 13 | 25. januára 2009 14:03 |
| IE pop-up okná, pomalá rýchlosť pripojenia? Čo je zle? | LegendLees | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 10. októbra 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |