мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Успорите брзину мреже

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. мај 2008, 04:38
Мембер Гроуп

Default Успорите брзину мреже

Имам врло споро умрежавање проблем, приступ интернету је у реду, али када Пренос датотека на друго рачунар на мрежи, врло је врло споро, то траје око 30 секунди за пренос једне песме, кад пресељавање око 2ГБ музике она каже да то ће трајати 90 минута, може било ко помоћ мене ово повећање брзине
Old 8. мај 2008, 08:59
Донаторска Група

Ми би требало да знају нешто више о наочаре на рачунарима који су укључени, саветовати вас о томе, са посебним освртом на Спецификације вашег Нетуорк НИЦ картица у сваком рачунару и Маке / Модел за Роутер и да ли је ваш мрежни ожичен или радио.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 9. мај 2008, 02:00
Мембер Гроуп

ок ја сам покушава послати музике с мој лаптоп на бежичну УСРобтицс који користи бежични адаптер (модел број: 5423) који је повезан са кабла и радио рутери (број модела: АДСЛР10ЦУ3КСИ) рачунара им покушавате да пошаљете прикључен је Етхернет кабл, што је учињено уз помоћ уграђеног у мрежу лука, која је 100мбпс везу.
Old 9. мај 2008, 02:18
Донаторска Група

ОК ... УС Роботицс адаптер је и 802.11г Уирелесс Роутер подржава 802.11б и г, па до сада ствари изгледају добро.

Ми морамо знати шта НИЦ картица је у Десктоп ипак, као да је ово 802.11б, ово би могао бити слабе везе.

Да те донт кноткле картицу маке / модел, доунлоад Еверест Хоме или Беларц и видети ако је на листи картица .... онда бисмо требали бити у могућности да проверите је прилично једноставно.
Old 9. мај 2008, 02:22
Донаторска Група

Само у свој пост приметио да је мрежна картица на броду на ПЦ ...... што је чини / модел за ПЦ? ..... је то старо?
Old 9. мај 2008, 02:35
Мембер Гроуп

ја донт знати о број модела, али је саграђена по РМ (истраживања машина), а служио је у школи, а била је пурцхесед од њих, ја донт беливе је старије од око 5 година, али је на њему ксп про.
Old 9. мај 2008, 04:29
Донаторска Група

ОК ... То могао бити, стара НИЦ картица, са само 802.11б, ако је тако нову ПЦИ картицу ће се само о цени £ 5, али пре него догађај који имају поглед на Вашем Роутер'с конфигурирати поставке, под Уирелесс и проверите није постављен на Б само .... тамо би требао бити поставка за "Б & Г" или "И".
Old 9. мај 2008, 04:33
Мембер Гроуп

Мислим да имате нешто криво на путу овамо, на мој лаптоп и користити бежичне УСРоботицс, али на десктопу има изграђен у мрежу лука, ја донт користе засебни мрежна картица, ја једини имати радио адаптер за лаптоп и то је све поставити на 802.11г
Old 9. мај 2008, 04:57
Донаторска Група

Не .... Мислим да сам схватила ти јасно ..... оно што смо тражили ту је где је уско грло. Имамо утврђено да Ваше УС Роотицс адаптер Уирелесс Роутер и ваше су оба 802.11г способан. Ми не можемо утврдити да ли свој Десктоп на броду је НИЦ б или г

Шта ми је био сугерирајући ... за 5 £ те могао купити НИЦ ПЦИ Цард, користити уместо на картицу на броду, који мај решити проблем.
Ипак, пре него с обзиром на то да, то би било добро да проверите своје Роутер подешавања, као што је споменуто горе, како би се обезбиједило да бежичне поставке постављене су у Б & Г "или" И ".

Ако Десктоп приказују на 802.11б или Роутер подешавања криву, то ће успорити ваше датотеке трансфере.

Надам се да појашњава ствари.
Old 9. мај 2008, 05:00
Мембер Гроуп

Нопе ыоуве изгубила мене опет, мој десктоп је ожичен везе, па ја донт знати гдје се ваше добијање Г са Б или ако је веза ожичен
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц