![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам врло споро умрежавање проблем, приступ интернету је у реду, али када Пренос датотека на друго рачунар на мрежи, врло је врло споро, то траје око 30 секунди за пренос једне песме, кад пресељавање око 2ГБ музике она каже да то ће трајати 90 минута, може било ко помоћ мене ово повећање брзине |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми би требало да знају нешто више о наочаре на рачунарима који су укључени, саветовати вас о томе, са посебним освртом на Спецификације вашег Нетуорк НИЦ картица у сваком рачунару и Маке / Модел за Роутер и да ли је ваш мрежни ожичен или радио.
| |||
| |||
| ок ја сам покушава послати музике с мој лаптоп на бежичну УСРобтицс који користи бежични адаптер (модел број: 5423) који је повезан са кабла и радио рутери (број модела: АДСЛР10ЦУ3КСИ) рачунара им покушавате да пошаљете прикључен је Етхернет кабл, што је учињено уз помоћ уграђеног у мрежу лука, која је 100мбпс везу. |
|
| |||
| |||
| ОК ... УС Роботицс адаптер је и 802.11г Уирелесс Роутер подржава 802.11б и г, па до сада ствари изгледају добро. Ми морамо знати шта НИЦ картица је у Десктоп ипак, као да је ово 802.11б, ово би могао бити слабе везе. Да те донт кноткле картицу маке / модел, доунлоад Еверест Хоме или Беларц и видети ако је на листи картица .... онда бисмо требали бити у могућности да проверите је прилично једноставно. |
|
| |||
| |||
| Само у свој пост приметио да је мрежна картица на броду на ПЦ ...... што је чини / модел за ПЦ? ..... је то старо? |
|
| |||
| |||
| ја донт знати о број модела, али је саграђена по РМ (истраживања машина), а служио је у школи, а била је пурцхесед од њих, ја донт беливе је старије од око 5 година, али је на њему ксп про. |
|
| |||
| |||
| ОК ... То могао бити, стара НИЦ картица, са само 802.11б, ако је тако нову ПЦИ картицу ће се само о цени £ 5, али пре него догађај који имају поглед на Вашем Роутер'с конфигурирати поставке, под Уирелесс и проверите није постављен на Б само .... тамо би требао бити поставка за "Б & Г" или "И". |
|
| |||
| |||
| Мислим да имате нешто криво на путу овамо, на мој лаптоп и користити бежичне УСРоботицс, али на десктопу има изграђен у мрежу лука, ја донт користе засебни мрежна картица, ја једини имати радио адаптер за лаптоп и то је све поставити на 802.11г |
|
| |||
| |||
| Не .... Мислим да сам схватила ти јасно ..... оно што смо тражили ту је где је уско грло. Имамо утврђено да Ваше УС Роотицс адаптер Уирелесс Роутер и ваше су оба 802.11г способан. Ми не можемо утврдити да ли свој Десктоп на броду је НИЦ б или г Шта ми је био сугерирајући ... за 5 £ те могао купити НИЦ ПЦИ Цард, користити уместо на картицу на броду, који мај решити проблем. Ипак, пре него с обзиром на то да, то би било добро да проверите своје Роутер подешавања, као што је споменуто горе, како би се обезбиједило да бежичне поставке постављене су у Б & Г "или" И ". Ако Десктоп приказују на 802.11б или Роутер подешавања криву, то ће успорити ваше датотеке трансфере. Надам се да појашњава ствари. |
|
| |||
| |||
| Нопе ыоуве изгубила мене опет, мој десктоп је ожичен везе, па ја донт знати гдје се ваше добијање Г са Б или ако је веза ожичен |