![]() |
|
| |||
| |||
| i, internet erişiminin, ancak iyi bir ağ üzerindeki başka bir bilgisayara dosya transferi, çok çok, bir şarkı, ne zaman 2Gb müzik hakkında söyledi aktarma aktarmak için yaklaşık 30 saniye sürer yavaş çok yavaş ağ sorunu varsa , 90 dakika sürer benim bu hızı arttırmak yardımcı olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biz biraz daha PC'ler yer ve özellikleri hakkında bilgi için, bu, her bir PC ve Yap adresinden NIC ağ kartlarının özellikle özellikleri tavsiye için / Model Yönlendirici ve sizin Ağ kablolu veya kablosuz gerekir.
| |||
| |||
| tamam ben kablosuz benim dizüstü bilgisayarda bir ile bağlantılı bir USRobtics kablosuz adaptör (model numarası: 5423) bir kablo ve kablosuz yönlendirici (model numarası: ADSLR10CW3XI) bilgisayara göndermeye çalışıyor Sohbet bağlı kullandığı müzik göndermek için çalışıyorum hangi kullanılarak yapılır Ethernet kablosu, ağ bağlantı noktası, bir 100Mbps bağlantı kurdu. |
|
| |||
| |||
| Tamam ... ABD Robotik Adaptörünü 802.11g ve 802.11b kablosuz yönlendirici gr ve destekler, bu nedenle bugüne kadar işler iyi bakmak. Bu 802.11b olarak, bu zayıf bağlantı olabilir Biz NIC Card Desktop, ancak ne olduğunu bilmek gerekir. Eğer kart Marka / Model, download bilmiyorduysanız Everest Ana Sayfa veya Belarc Eğer .... kart listeleri ve görmek Daha sonra oldukça kolay kontrol gerekir. |
|
| |||
| |||
| Sadece sonrası bu Ağ kağıt üzerinde PC'de ...... fark ne Marka / PC nin modeli nedir? ..... bu eski nedir? |
|
| |||
| |||
| I dont model hakkında ama bu (araştırma makineleri) RM tarafından yaptırılmış ve okulda kullanılan ve i dont onlardan purchesed oldu o 5 yaşında hakkında büyük, ama inanıyoruz bunun üzerinde XP var yanlısı. |
|
| |||
| |||
| Tamam ... Bu eski bir NIC Kartı, sadece 802.11b ile, eğer bu yeni bir PCI Kart sadece, ama hakkında 5 £ mal olacak yapıyor önce, Kablosuz altında Yönlendirici yapılandırma ayarlarını bir göz ve ayarlı değil emin olabilir B sadece .... orada bir ayar "olmalıdır B & G" veya "Her ikisi de". |
|
| |||
| |||
| i yolda burada bir sorun var, benim laptop on USRobotics kablosuz kullanım, ama düşünüyorum da ağ bağlantı noktası, dahili I dont kullanmak ayrı bir ağ kartı var masaüstü olarak, sadece dizüstü bilgisayar için kablosuz adaptör var ve tüm 802.11g üzerine kurulur |
|
| |||
| |||
| Hayır .... Ben açıkça ..... size anlaşılır olduğunu düşünüyorum Burada ne arıyor olduğunu nerede tıkanıklık olduğu. Biz bu ABD Rootics Adaptörünü ve kablosuz yönlendirici de 802.11g yeteneğine sahip kurduk. Eğer Masaüstü panosunda NIC B veya g. etmeleriyle tespit edemezsek Ne yönünde idi ... 5 £ bir PCI NIC Kart satın alma olabilir, yerine kullanmak için bu sorunu çözmek Mayıs pano kartı üzerinde. Ancak, bu Yönlendirici ayarlarını kontrol etmek için iyi bir fikir, yukarıda da belirtildiği gibi, bu Kablosuz ayarları B & G "veya ayarlamak sağlamak olacağını düşünüyor önce" Her ikisi de ". Eğer Masaüstü 802.11b veya Router ayarları üzerinde çalışırken, bu dosya aktarımı yavaþlatacak yanlış. Umarım her şeyin açıklanacaktır. |
|
| |||
| |||
| hayır youve tekrar masaüstü kablolu bağlantı, öylesine i bilmiyorduysanız beni kaybetti nerede gelen B veya G elde Eğer kablolu bağlantı |