менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Низька швидкість мережі

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 2008 Травень, 04:38
Член групи

Default Низька швидкість мережі

У мене дуже повільний мереж проблема, доступу в Інтернет це добре, але при передачі файлів на інший комп'ютер в мережі, це дуже-дуже повільно, вона займає близько 30 секунд, щоб перевести одну пісню, то при переході близько 2ГБ музики Він каже, що займе 90 хвилин, може хто-небудь допомагати мені збільшити цю швидкість
Old 8 2008 Травень, 08:59
Донор групи

Ми хотіли б знати трохи більше про специфікації ПК участь, проконсультувати Вас з цього питання, зокрема специфікації ваша мережева мережеві карти в кожному ПК, а також марки / моделі маршрутизатора і чи в мережі дротового або бездротового.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9 травня 2008, 02:00
Член групи

OK Я намагаюся відправити музику з моїм ноутбуком по бездротових яка використовує USRobtics бездротового адаптера (номер моделі: 5423), що підключений до кабельної та бездротовий маршрутизатор (номер моделі: ADSLR10CW3XI) комп'ютер їм намагаєтеся відправити пов'язаний Ethernet-кабель, який здійснюється за допомогою вбудованого в мережевий порт, який є 100mbps зв'язку.
Old 9 травня 2008, 02:18
Донор групи

OK ... США Robotics 802.11g адаптер і бездротовий маршрутизатор підтримує 802.11b і G, тому до цих пір все виглядає добре.

Ми повинні знати, що NIC-карта встановлена в робочому столі, хоча, як якщо б це 802.11b, це може бути слабкою ланкою.

Якщо ви не знаєте карта Марка / Модель, завантажити EVEREST Home або Belarc і подивитися, якщо в ньому перераховані картка .... Потім ми повинні мати можливість перевірити це досить легко.
Old 9 травня 2008, 02:22
Донор групи

Просто зауважив свого повідомлення, що карта Мережа на борту комп'ютер ...... Що робити / модель комп'ютера? ..... це старий?
Old 9 травня 2008, 02:35
Член групи

Я не знаю про цю модель число, але воно було побудоване за РМ (науково-дослідні машини) і був використаний в школі, і був purchesed з них, Dont I Belive він старіше, ніж тоді близько 5 років, але воно XP Pro на ньому.
Old 9 травня 2008, 04:29
Донор групи

OK ... це може бути стара NIC Card, тільки з 802.11b, якщо це нове PCI Card лише коштувати близько £ 5, але перш ніж це зробити, подивіться в настройках маршрутизатора конфігурації під Бездротові і переконайтеся, що він не встановлено В тільки .... не повинно бути встановлення для "B & G" або "обидва".
Old 9 травня 2008, 04:33
Член групи

Я думаю, у вас є щось неправильно на шляху тут, на моєму ноутбуці я використовувати бездротову USRobotics, але на робочому столі він має вбудований мережний порт, I Dont використовувати окрему мережеву карту, я тільки бездротовий адаптер для ноутбука і все це створено на 802.11g
Old 9 травня 2008, 04:57
Донор групи

Ні .... Мені здається, я зрозумів, ви ясно ..... Те, що ми шукаємо саме тут і вузьке місце. Ми встановили, що ваш США Rootics адаптером та бездротовим маршрутизатором обидва 802.11g здатний. Ми не можемо визначити, якщо ваш робочий на борту НСА B або G.

Що я пропоную було ... за £ 5 можна було придбати PCI NIC Card, використовувати замість того, щоб на борту карти, яка може вирішити цю проблему.
Однак, перш ніж розглядати питання про те, що це було б гарною ідеєю, щоб перевірити ваші настройки маршрутизатора, як згадувалося вище, для забезпечення безпроводового настроювання будуть встановлені до B & G "або" обидва ".

Якщо робітник працює на 802.11b або налаштуваннями маршрутизатора не праві, це сповільнить вашу передачу файлів.

Надії, що прояснює речі.
Old 9 травня 2008, 05:00
Член групи

Nope Youve втратила мене знов, мій робочий стіл проводового зв'язку, так що я не знаю, де ваш отримувати В або від G, якщо воно є проводового зв'язку
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.