![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене дуже повільний мереж проблема, доступу в Інтернет це добре, але при передачі файлів на інший комп'ютер в мережі, це дуже-дуже повільно, вона займає близько 30 секунд, щоб перевести одну пісню, то при переході близько 2ГБ музики Він каже, що займе 90 хвилин, може хто-небудь допомагати мені збільшити цю швидкість |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми хотіли б знати трохи більше про специфікації ПК участь, проконсультувати Вас з цього питання, зокрема специфікації ваша мережева мережеві карти в кожному ПК, а також марки / моделі маршрутизатора і чи в мережі дротового або бездротового.
| |||
| |||
| OK Я намагаюся відправити музику з моїм ноутбуком по бездротових яка використовує USRobtics бездротового адаптера (номер моделі: 5423), що підключений до кабельної та бездротовий маршрутизатор (номер моделі: ADSLR10CW3XI) комп'ютер їм намагаєтеся відправити пов'язаний Ethernet-кабель, який здійснюється за допомогою вбудованого в мережевий порт, який є 100mbps зв'язку. |
|
| |||
| |||
| OK ... США Robotics 802.11g адаптер і бездротовий маршрутизатор підтримує 802.11b і G, тому до цих пір все виглядає добре. Ми повинні знати, що NIC-карта встановлена в робочому столі, хоча, як якщо б це 802.11b, це може бути слабкою ланкою. Якщо ви не знаєте карта Марка / Модель, завантажити EVEREST Home або Belarc і подивитися, якщо в ньому перераховані картка .... Потім ми повинні мати можливість перевірити це досить легко. |
|
| |||
| |||
| Просто зауважив свого повідомлення, що карта Мережа на борту комп'ютер ...... Що робити / модель комп'ютера? ..... це старий? |
|
| |||
| |||
| Я не знаю про цю модель число, але воно було побудоване за РМ (науково-дослідні машини) і був використаний в школі, і був purchesed з них, Dont I Belive він старіше, ніж тоді близько 5 років, але воно XP Pro на ньому. |
|
| |||
| |||
| OK ... це може бути стара NIC Card, тільки з 802.11b, якщо це нове PCI Card лише коштувати близько £ 5, але перш ніж це зробити, подивіться в настройках маршрутизатора конфігурації під Бездротові і переконайтеся, що він не встановлено В тільки .... не повинно бути встановлення для "B & G" або "обидва". |
|
| |||
| |||
| Я думаю, у вас є щось неправильно на шляху тут, на моєму ноутбуці я використовувати бездротову USRobotics, але на робочому столі він має вбудований мережний порт, I Dont використовувати окрему мережеву карту, я тільки бездротовий адаптер для ноутбука і все це створено на 802.11g |
|
| |||
| |||
| Ні .... Мені здається, я зрозумів, ви ясно ..... Те, що ми шукаємо саме тут і вузьке місце. Ми встановили, що ваш США Rootics адаптером та бездротовим маршрутизатором обидва 802.11g здатний. Ми не можемо визначити, якщо ваш робочий на борту НСА B або G. Що я пропоную було ... за £ 5 можна було придбати PCI NIC Card, використовувати замість того, щоб на борту карти, яка може вирішити цю проблему. Однак, перш ніж розглядати питання про те, що це було б гарною ідеєю, щоб перевірити ваші настройки маршрутизатора, як згадувалося вище, для забезпечення безпроводового настроювання будуть встановлені до B & G "або" обидва ". Якщо робітник працює на 802.11b або налаштуваннями маршрутизатора не праві, це сповільнить вашу передачу файлів. Надії, що прояснює речі. |
|
| |||
| |||
| Nope Youve втратила мене знов, мій робочий стіл проводового зв'язку, так що я не знаю, де ваш отримувати В або від G, якщо воно є проводового зв'язку |