![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Аз не виждам нищо особено там. На лаптопа, имате ли Torrent изтегляне инсталирани? Да попитам, тъй като там е процес движение, наречено RedSwoosh и видях няколко насоки на Google, че тя може да предизвика проблеми. Мисля, че сте Commodo Firewall инсталирана на двете машини. Можете ли да опитате с изключване и след това го виждам какво мрежата скорости са подобни. В противен случай, аз не мисля, има нещо грешно. Тя работи по-бързо от това ще става за жалост. Освен ако разбира се я използва да тече бързо.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... глупав въпрос, но ........ нали реално време, колко време трансфера взе? Или си просто поема време цитира е точна?
| |||
| |||
| ОК Да имам Torrent изтегляне, но аз го DONT активни наскоро, тъй като причинява ми широколентов забавяне на охлюв. на Ethernet прехвърляне на 910mb файл е около 2 мин. но чрез безжична той взе още като 15 после 26 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Специално за G-рано технологии. Как сте тестване това? Дали лаптоп и рутер непосредствено един до друг? Или има ли стени в пътя? Едно нещо, което може да иска да се провери е на вашия безжичен рутер може да бъде в състояние да се намери за определяне на това какво безжична скорост го употреби. (A, B, G т.н.) То може да бъде настроен на автоматични или нещо такова, но го смените с Г. След това опитайте отново. Понякога, ако имате по-старо устройство на вашата мрежа, то ще се ползва по-стари устройства максимум.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Добре Да лаптопа и безжичен рутер беше точно един до друг, аз купих адаптера и рутера по-малко от една година, и то е зададено на G аз имам проверени рано |
|
| |||
| |||
| Просто времето ми G мрежа и го взе 6 минути за прехвърляне на 46Mb файл.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Променен от AES да TKIP и спадна до 20 секунди! Така че там е решение! Промяна към WPA2 Лични използвате TKIP.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Да ... но не. Не трябва да се използва WPA, тъй като е много по-сигурна (WEP не е в основата на сигурността на всички ..) WPA2 е по-нова и по-сигурна, отколкото WPA. Но, трябва да бъдат технически AES-бързо, отколкото TKIP защото TKIP изисква допълнителна преработка от компютъра и бедни рутер с до не памет. Така че, WPA с AES да ти дам шанс за най-бързи скорости на трансфер. Но, както Майк забелязали, това не винаги е така .. Защо големите мрежи използвате радиус и $ $ $ рутери
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Аз съм ОК да използвате WPA, аз не се използва WPA2, защото брат ми на PSP не винаги подкрепа него, TKIP бе единственият избор и да изберете с WPA, така че трябва да го смените WPA2, което само ще ми даде възможност да AES, така че трябва да изберете WPA2. |
|
| |||
| |||
| Проверих в един и същ файл трансфер при WPA AES и той взе 35sec за трансфера. Комутируеми обратно към WPA2 AES и получи 35 секунди. И така, какво става тук? Вчера бях изключително бавно трансфери със същия алгоритъм! Гледай ти, вчера дъщеря ми също беше на линия и аз не съм сигурен какво е тя използвате. Просто се опита отново и той е мъртъв бавна отново!