![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Nevidím tam nic konkrétního. Na notebooku, máte torrent download nainstalován? Ptám se, protože se jedná o proces běží s názvem RedSwoosh a viděl jsem pár odkazy na Google, že by mohlo způsobit problémy. Myslím, že jste Commodo Firewall nainstalován na obou strojích. Můžeš zkusit deaktivovat, a pak vidíte, co se rychlosti sítí podobně. Jinak si nemyslím, že je něco špatně. Je běží tak rychle, jak to bude, bohužel. Samozřejmě, pokud je použit k běžet rychleji.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... hloupá otázka, ale ........ jste skutečně čas, jak dlouho trvalo převod? nebo jste se jen domnívat, že citované byl přesný čas?
| |||
| |||
| ok ano i mám torrent download, ale i dont mít aktivní v poslední době, protože způsobuje moje širokopásmové zpomalit na plže. Ethernet předání 910mb soubor byl přibližně 2 minuty ale bezdrátové trvalo více jako 15 pak 26 |
|
| |||
| |||
| Citace:
Zvláště pro starší G technologie. Jak se vám toto vyšetření? Jsou notebook a router vpravo vedle sebe? Nebo jsou nějaké stěny v cestě? Jedna věc, měli byste zkontrolovat, je bezdrátový směrovač byste být schopni najít nastavení bezdrátového určování rychlosti, které používá. (A, B, G atd.) Může být nastavena na automatickou, nebo tak něco, ale změnit jej na G. Pak zkuste to znovu. Někdy, pokud máte starší zařízení na síti bude výchozí pro starší přístroje maximum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok ano notebooku a bezdrátového routeru byl vpravo vedle sebe, i koupil adaptér a router méně než před rokem, a je nastavena na G i ověřili, dříve |
|
| |||
| |||
| Jen časovaným můj G sítě a trvalo 6 minut přenosu 46Mb souboru.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Změněno z TKIP a AES, aby se snížila na 20 sekund! Takže je to řešení! Změnit osobní použití WPA2 TKIP.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ano ... ale ne. Ty by měly být pomocí WPA, protože je mnohem bezpečnější (WEP je v podstatě žádné zabezpečení vůbec ..) WPA2 je jen modernější a bezpečnější než WPA. Ale technicky AES by měl být rychlejší než TKIP TKIP, protože vyžaduje další zpracování z počítače a chudými router s téměř žádné paměti. Takže, WPA s AES by vám nejvíce šanci na rychlý přenos rychlostí. Ale, jak Mike všimli, že není vždy případ .. Proč velké sítě používat RADIUS a $ $ $ routery
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok ano jsem pomocí WPA i WPA2 se nepoužívají, protože můj bratr psp to není vždy podpořit, je TKIP byl jen výběr i možnost volby s WPA, takže i to by se mělo změnit WPA2, což bude jen dej mi možnost AES, tak jsem měl zvolit WPA2. |
|
| |||
| |||
| Ověřil jsem si stejný obrázek převést pod WPA AES a trvalo 35sec převést. Přepne zpět na WPA2 AES a dostal 35 sekund. Tak co se tady děje? Včera jsem měla extrémně pomalé převody se stejným algoritmem! Nezapomínejme, včera moje dcera byla také online a já si nejsem jistý, co je používají. Jen se pokusil znovu a že je mrtev pomalu zase!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Výkon Problémy - velmi pomalé provozní rychlosti a zmrazování | capper | Obecné Hardware Chat | 3 | 5. Srpna 2009 08:21 |
| 2.66Ghz Intel I7 920 Procesor zpomalí na Need for Speed: Undercover | V Čadu | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 12 června 2009 09:58 |
| Pomalý internet-Upload rychlostí 4 krát rychleji než download | palmermcfc | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 31. května 2009 21:46 |
| Laptop rychlost připojení pomalé | Poeticsoul44 | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 25. ledna 2009 14:03 |
| IE pop-up okna, pomalá rychlost připojení? Co je špatně? | LegendLees | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 10. října 2007 15:43 |
| Thread Nástroje | |
| |