![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Ja ne vidim ništa osobito tamo. Na laptop, da li imate instaliran torrent Downloader? Pitam jer je proces nazvan trčanje RedSwoosh I vidjeh nekoliko pokazivače na Google da bi to moglo uzrokovati probleme. Mislim da ste Commodo vatrozid instaliran na oba računala. Mogu li pokušati onemogućiti ga i onda vidjeti što mreže brzine su željeli. Inače, ne mislim tu je nešto krivo. To je trčanje kao brz kao i ona ide na žalost. Osim ako, naravno, to se brže izvoditi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... nedotupavan pitanje, ali ........ Jeste li stvarno vrijeme koliko dugo transfer uzeo? ili si samo pretpostaviti vrijeme citirana je točan?
| |||
| |||
| ok mi je činiti da imate torrent Downloader, ali ja dont imati aktivan u zadnje vrijeme jer uzrokuje moje širokopojasni da se uspori na puž. Ethernet transfer od 910mb varalica je otprilike 2 min ali on je uzeo bežični više kao 15 onda 26 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Posebno za starije G tehnologije. Kako si ovo testiranje? Jesu li laptop i ruter tik jedni drugima? Ili su na bilo koji postoje zidovi na putu? Jedna stvar koju možda želite provjeriti je na vaš bežični ruter da biste mogli pronaći postavke određuju što brzina bežičnog ona koristi. (A, B, G, itd.) On svibanj biti postavljena na automatsko ili nešto promijeniti, ali ga G. zatim pokušajte ponovo. Ponekad, ako imate stariju uređaja na vašoj mreži ona će prema zadanim postavkama starijih uređaja maksimum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok da je laptop i bežični usmjerivač je pravo jedni pored drugih, i kupio adapter i ruter manje od prije godinu dana, a ona je postavljena na G sam ranije provjereni |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je vremenski moje G mreži i to je 6 minuta za prijenos jednog 46Mb datoteku.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Promijenjen iz AES TKIP da i ona siđe do 20 sekundi! Pa je rješenje! Promijeni na WPA2 Personal koristeći TKIP.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da ... ali ne. Trebali biste koristiti kao WPA je puno sigurniji (WEP je u osnovi ne sigurnosti na svim ..) WPA2 je samo noviji i sigurniji od WPA. Ali, treba biti tehnički AES TKIP brže nego zbog TKIP obrada zahtijeva više od računala i siromašnih ruter s pokraj bez memorije. Dakle, sa WPA AES trebali dati vam najviše šanse za brzi prijenos brzinama. Ali, kao Mike primijetio, to nije uvijek slučaj .. Zašto koristiti velike mreže Radius i $ $ $ usmjerivači
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok da sam ja korištenjem WPA, bio sam ne koristeći WPA2, jer je brat moj psp nije uvijek podrška njoj, TKIP je bio jedini izbor ja mogao birati s WPA, tako da bih trebao promijeniti WPA2, što će mi dati samo opciju AES, pa bih trebao odabrati WPA2. |
|
| |||
| |||
| JA ček istu datoteku preseljavanjem pod WPA i AES 35sec ga je uzeo za prijenos. Prebacio natrag na WPA2 AES i dobio 35 sekundi. Pa što se događa ovdje? Jučer sam imao jako sporo prenosi s istim algoritam! Mind ti, moja kćer je bila jučer na internetu i nisam siguran što je koristite. Dovoljno je pokušao ponovno i to je sasvim lagano opet!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izvedba Problems - vrlo sporo i operativni Brzina Hladan | capper | General Hardware Chat | 3 | 5. kolovoz 2009 08:21 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 procesora Za Sporo za potrebu za Speed: tajni | The Chad | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12. lipnja 2009 09:58 |
| Spori internet-upload speed 4 puta brži od download | palmermcfc | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 31. svibanj 2009 21:46 |
| Laptop brzini veze spore | Poeticsoul44 | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 25 siječanj 2009 14:03 |
| IE pop-up prozora, spor brzini veze? Što je pogrešno? | LegendLees | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 10. listopad 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |