![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Én nem látok semmit, különösen ott. A laptop, van egy torrent letöltő telepítve? Azt kérdezem, mert van egy futó nevezett folyamatot RedSwoosh és láttam egy pár mutat a Google, hogy ez problémát okozhat. Azt hiszem, commodo beépített tűzfal mindkét gépen. Lehet megpróbálja kikapcsolni, majd látva, hogy milyen a hálózati sebességet is. Egyébként nem hiszem, nincs semmi baj. Nem fut olyan gyorsan, ahogy azt majd sajnos. Hacsak persze a működtetésére felhasznált gyorsabb.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... hülye kérdés, de ........ Mit ténylegesen milyen hosszú időt vett az átadás? vagy hogy csak vállalja az idézett volt a pontos idő?
| |||
| |||
| OK Igen, van egy torrent letöltő, de én dont volna ez, mint a közelmúltban aktív okoz én szélessáv lassítják a csiga. az ethernet átadása a 910mb fájl kb 2 perc , hanem a vezeték nélküli vett több mint 15, majd 26 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Különösen a korábbi G technológiák. Hogy van ez a vizsgálat? A laptop és a router jobb egymás mellett? Vagy vannak-e olyan falak az utat? Az egyik dolog, amit valaha is ellenőrzi van a vezeték nélküli router lehet, hogy képes megtalálni a beállításokat milyen sebességű vezeték nélküli használ. (A, B, G, stb) Azt lehet megállapítani, hogy az automatikus, vagy valami, de változtassa meg G. próbálja újra. Néha, ha van egy régebbi készülék a hálózat akkor alapértelmezés szerint a régi készülék maximum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| OK van a laptop és a vezeték nélküli útválasztó volt egymás mellett, megvettem az adapter és a router kevesebb mint egy évvel ezelőtt, és úgy van beállítva, hogy a G már korábban ellenőrzött |
|
| |||
| |||
| Csak én időzített G hálózat és azt 6 perc hogy egy 46Mb fájlt.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| AES-től megváltozott a TKIP és lement 20 másodperc! Tehát a megoldás! Váltás a WPA2 Personal TKIP használatával.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Igen ... de nem. Meg kell használni WPA, mert sokkal biztonságosabb (WEP alapvetően nem biztosíték minden ..) WPA2 csak újabb és biztosabb, mint a WPA. De technikailag AES kell, mert gyorsabb, mint a TKIP TKIP nagyobb feldolgozásra a számítógép és a router a rossz mellett nem emlékszik. Szóval, WPA és AES kell adnom a legtöbb esélyt a gyors átviteli sebességgel. De, mint Mike észre, ez nem mindig így .. Miért a nagy hálózatok használata RADIUS és $ $ $ routers
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| OK igen én használ a WPA, én nem használó WPA2, mert a bátyám psp nem mindig támogatja, a TKIP volt az egyetlen kiválasztási tudtam választani a WPA, ezért meg kell változtatni azt a WPA2, amely csak akkor adja meg a lehetőséget AES, ezért ki kell választania a WPA2. |
|
| |||
| |||
| Megnéztem az ugyanazon fájl átvitele a WPA-AES és 35sec vette át. Switched vissza WPA2 AES és már 35 másodperc. Szóval mi folyik itt? Tegnap volt a rendkívül lassú transzferek az azonos algoritmus! Mind veled, tegnap a lányom is online és nem vagyok biztos benne, amit használ. Csak újra próbálkozott, és az elhalt lassan újra!
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Performance Problems - nagyon lassú üzemi sebesség és fagyasztása | capper | Általános fémáru Chat | 3 | 5. augusztus 2009 08:21 |
| 2.66Ghz Intel I7 920 processzor lassú a Need for Speed: Undercover | A Csád | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 12. június 2009 09:58 |
| Lassú internet Feltöltési sebesség 4-szer gyorsabb, mint a letöltés | palmermcfc | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 31. május 2009 21:46 |
| Laptop csatlakozási sebesség lassú | Poeticsoul44 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 13 | 25. január 2009 14:03 |
| IE pop-up, lassú kapcsolat sebességét? Mi a baj? | LegendLees | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 10. október 2007 15:43 |
| Téma eszközök | |
| |