![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Nematau nieko, ypač ten. Dėl nešiojamojo kompiuterio, turite Torrent Downloader įrengti? Aš prašau, nes yra procesas veikia vadinamas RedSwoosh ir aš mačiau keletą patarimų apie Google, kad ji gali sukelti problemų. Manau, kad turite commodo Firewall įdiegtas ir mašinos. Ar jūs pabandykite jį išjungti ir tada pamatysite ką tinklo greitis yra panašūs. Priešingu atveju, nemanau, kad nėra nieko blogo. Jis veikia taip pat greitai, kaip ji ketina deja. Nebent, žinoma, ji naudojama paleisti greičiau.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai ... kvailas klausimas, bet ........ Ar jūs iš tikrųjų laiko, kiek laiko užtruko perkelti? arba jūs tiesiog prisiimti laiko cituojamą buvo teisingas?
| |||
| |||
| Gerai, taip aš turiu Torrent Downloader, but i dont kad jis būtų aktyvus pastaruoju metu, kaip ji daro mano plačiajuosčio sulėtėja iki sraigės. Ethernet perdavimas 910mb byla buvo maždaug 2 min o bevielis prireikė daugiau kaip 15 to 26 |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ypač dėl ankstesnių G technologijas. Kaip jums šis bandymas? Ar nešiojamas ir maršrutizatorius šalia vienas kito? Ar yra bet kaip sienos? Vienas dalykas, jūs galbūt norėsite patikrinti tai jūsų bevielis maršrutizatorius jums galėtų rasti nustatymas Nustatant, koks bevielio ryšio greičiu ji naudoja. (A, B, G ir tt) Jis gali būti nustatyti automatiškai ar kažką pakeisti, tačiau G. bandykite dar kartą. Kartais, jei turite seną įrenginį tinkle ji bus numatytoji vyresni prietaisų maksimalus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Gerai Taip nešiojamas kompiuteris ir bevielis maršrutizatorius buvo šalia viena kitos, aš nusipirkau adapterį ir maršrutizatorius mažiau nei prieš metus, ir tai yra nustatyti iki G Pavarčiau ankstesnis |
|
| |||
| |||
| Tiesiog laiko mano G tinklo ir ji buvo 6 minučių perduoti 46Mb failas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Pasikeitė AES į TKIP ir ji sumažėjo iki 20 sekundžių! Taigi, yra sprendimas! Pakeisti WPA2 Personal naudojant TKIP.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Taip ... bet ne. Jums reikia naudoti WPA, nes ji yra daug saugesnis (WEP iš esmės yra ne visuose .. saugumas) WPA2 yra tiesiog naujesnė ir saugesnė nei WPA. Bet, techniškai AES turėtų būti greičiau nei TKIP, nes TKIP reikia daugiau perdirbti iš kompiuterio ir prastos maršrutizatorius su šalia nėra atminties. Taigi, WPA AES turėtų suteikti jums kuo daugiau galimybių greitai perdavimo spartą. Bet, kaip Mike pastebėjau, tai ne visada .. Kodėl didžiųjų tinklų naudojimo spindulys ir $ $ $ maršrutizatoriai
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Gerai, taip aš naudoju WPA, aš ne naudojant WPA2, nes mano brolio PSP ne visada ją palaiko, TKIP buvo vienintelis pasirinkimas galėjau rinktis su WPA, todėl aš jį pakeisti WPA2, tai tik duok man parinktį AES, todėl reikia pasirinkti WPA2. |
|
| |||
| |||
| Tikrinant to paties failo perdavimo pagal WPA AES ir jis buvo 35sec perduoti. Perjungti į WPA2 AES ir gavo 35 sekundžių. Taigi, kas čia vyksta? Vakar turėjau labai lėtai pervedimai su pačiu algoritmu! Žinai, vakar mano dukra taip pat internete, ir aš nesu tikras, kas ji naudoja. Tiesiog bando iš naujo ir jis mirė lėtai vėl!
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Našumo problemų - Labai lėtai Darbinis greitis ir užšaldymas | capper | General Hardware Chat | 3 | 5 rugpjūtis 2009 08:21 |
| I7 "Intel 2.66GHz 920 procesorius lėtas Need For Speed: Undercover | Čadas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Birželis 12, 2009 09:58 |
| Lėtas interneto Upload greitis 4 kartus greičiau negu Atsisiųsti | palmermcfc | Networking, Modems & VoIP | 12 | Gegužė 31, 2009 21:46 |
| Laptop spartos lėtai | Poeticsoul44 | Networking, Modems & VoIP | 13 | 25 sausis 2009 14:03 |
| IE pop-up langus, laisvos jungties greitis? Kas atsitiko? | LegendLees | Virus, Spyware & Security | 2 | 10 spalis 2007 15:43 |
| Temos įrankiai | |
| |