![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Es neredzu neko īpaši tur. Par portatīvo datoru, jums ir torrent Downloader uzstādīts? Es jautāju, jo tur ir process darbojas sauc RedSwoosh un es redzēju dažas norādes par Google, ka tas varētu radīt problēmas. Es domāju, ka jums ir Commodo Firewall uzinstalēts gan mašīnām. Vai jūs mēģināt invaliditāti un tad redzēt kādi tīkla ātrumu, ir līdzīgi. Citādi, es nedomāju, ka ir kaut kas nepareizi. Tas darbojas tik ātri, kā tā gatavojas diemžēl. Ja vien, protams, to izmanto, lai darbojas ātrāk.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi ... stulbu jautājumu, bet ........ Vai jūs tiešām laiku, cik ilgi nodošana notika? vai jūs vienkārši uzņemties laiku kotētās, ir precīzs?
| |||
| |||
| ok jā man ir torrent Downloader, bet i dont ir tā darbojas nesen, piemēram, tas rada mana platjoslas samazināsies līdz gliemeža. Ethernet nodošanu 910mb fails ir aptuveni 2 min bet bezvadu tas prasīja vairāk kā 15 tad 26 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jo īpaši attiecībā uz agrāk G tehnoloģijām. How are you testēšana this? Vai portatīvo datoru un maršrutētāju blakus viens otram? Vai ir jebkuru veidu sienām? Viena lieta, iespējams, vēlēsities pārbaudīt ir jūsu bezvadu maršrutētāju Jums varētu būt iespēja atrast, kurā nosaka, kādiem bezvadu ātruma tā izmanto. (A, B, G uc) Tās var izlikt automātiski vai kaut ko, bet mainīt to uz G. Pēc tam mēģiniet vēlreiz. Dažreiz, ja jums ir vecāks ierīci saņemsit no tīkla tas noklusējuma vecākiem ierīces maksimālo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok jā klēpjdatoru un bezvadu maršrutētājs ir blakus viens otram, es nopirku adapteri un maršrutētāju mazāk nekā pirms gada, un tas ir iestatīts G i ir pārliecinājušies agrāk |
|
| |||
| |||
| Tikai laika ziņā mans G tīkla un tas aizņēma 6 minūtes nodot 46Mb failu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Mainīts no AES, lai TKIP un tas samazinājās līdz 20 sekundes! Tāpēc ir risinājums! Izmaiņas WPA2 Personal, izmantojot TKIP.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Jā ... bet nē. Jums vajadzētu izmantot WPA, jo tā ir daudz drošāka (WEP būtībā nekāda drošības nauda vispār ..) WPA2 ir tikai jaunākas un drošākas nekā WPA. Taču, tehniski AES būtu ātrāk, nekā TKIP jo TKIP prasa vairāk pārstrādei no datora un nabadzīgajiem maršrutētāju ar nākamo ne atmiņu. Tātad, WPA ar AES, Jums visvairāk iespēja ātri pārneses ātrumu. Bet, kā Mike pamanīju, ka ne vienmēr ir lietas .. Kāpēc lielas tīklu izmantošana RADIUS un $ $ $ maršrutētāji
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok yes i am izmantojot WPA, i neizmantoja WPA2 jo mana brāļa psp ne vienmēr atbalsta, TKIP bija vienīgais izvēles es varētu izvēlēties ar WPA, tāpēc man ir jāmaina tas WPA2, no kuriem tikai dod man iespēju AES, tāpēc man vajadzētu izvēlēties WPA2. |
|
| |||
| |||
| Es pārbaudīju pašu failu pārnest saskaņā ar WPA AES, un tas aizņēma 35sec pārsūtīt. Ieslēgt WPA2 AES un ieguva 35 sekundes. Tātad, kas notiek šeit? Vakar man bija ļoti lēns pārskaitījumus ar pašu algoritmu! Mind you, vakar mana meita arī tiešsaistē, un es neesmu pārliecināts, ko viņa lieto. Vienkārši mēģināja vēlreiz, un tā ir miris lēni atkal!
![]() |
|
| Bookmarks |