![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. I don't see anything szczególności tam. Na laptopie, czy masz zainstalowany torrent downloader? Pytam, ponieważ nie jest uruchomiony proces o nazwie RedSwoosh i widziałem kilka wskazówek na to, że Google może stać się przyczyną problemów. Myślę, że masz commodo Firewall zainstalowany na obu maszynach. Czy można spróbować go wyłączyć, a następnie zobaczyć, co w sieci, takich jak prędkość. Inaczej mówiąc, nie sądzę, nie ma nic złego. To działa tak szybko jak to będzie, niestety. O ile oczywiście to służy do uruchamiania szybciej.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... głupie pytanie, ale ........ Pan rzeczywiście czas, jak długo transferu wziął? czy po prostu przyjąć cytowany był dokładny czas?
| |||
| |||
| ok i tak mają torrent downloader, ale ja dont mieć aktywnych ostatnio powoduje moje szerokopasmowego do spowolnić do ślimaka. Ethernet transferu z 910mb pliku około 2 min ale bezprzewodowego ona bardziej 15 następnie 26 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Specjalnie dla wcześniejszych G technologii. Jak się masz tego badania? Czy laptop i router obok siebie? Czy są jakieś ściany w sposób? Jedną rzeczą, którą warto sprawdzić na bezprzewodowy router może być w stanie znaleźć ustawienie określające, co bezprzewodowej prędkości korzysta. (A, B, G, itp.) Może on być ustawiony na automatyczne lub coś zmienić, ale to G. Następnie spróbuj ponownie. Czasami, jeżeli masz starsze urządzenia w sieci będą domyślnie starszych urządzeń maksimum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok tak laptop i bezprzewodowy router był tuż obok siebie, i kupił adapter i routera mniej niż rok temu, i jest ona ustawiona na G mam sprawdzony wcześniej |
|
| |||
| |||
| Wystarczy czasowe moje G sieci i miała 6 minut przeniesienia 46Mb pliku.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zmieniona z AES do TKIP i zeszli do 20 sekund! Więc nie jest rozwiązanie! Zmiana za pomocą WPA2 Personal TKIP.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak ... ale nie. Należy przy użyciu WPA, gdyż jest o wiele bardziej bezpieczne (WEP nie jest zasadniczo bezpieczeństwa na wszystkich ..) WPA2 to nowsze i bardziej bezpieczne niż WPA. Ale technicznie AES należy szybciej niż TKIP TKIP, ponieważ wymaga więcej przetwarzaniu z komputera i ubogich router z kolejnym nie pamięci. Więc, WPA z AES powinny dać ci najbardziej szansę szybkiego transferu prędkościach. Jednak, jak Mike zauważyli, że nie zawsze sprawy .. Dlaczego używać wielkich sieci RADIUS i routery $ $ $
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok i tak jestem z wykorzystaniem WPA i WPA2 nie korzystając z powodu mojego brata PSP nie zawsze wspierać go, TKIP był tylko wybór i może wybrać z WPA, więc należy go zmienić WPA2, które tylko mnie możliwość AES, więc powinni wybrać WPA2. |
|
| |||
| |||
| Sprawdziłem ten sam plik przeniesienie mocy WPA AES i ona 35sec do transferu. Przełączony ponownie do WPA2 AES i dostał 35 sekund. Więc co tu się dzieje? Wczoraj miałem bardzo powolne transfery z tego samego algorytmu! Mind you, wczoraj moja córka była również w Internecie i nie jestem pewien, co jest ona używana. Wystarczy próbował ponownie i jest jechać powoli ponownie!
![]() |
|
| Zakładki |