mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Lent reţea de viteză

Reply

Thread Tools
Old 10 mai 2008, 15:42
Moderator Group

Hmmm. Eu nu văd nimic special acolo.

Pe laptop, ai o torrent Downloader instalat? Eu întreb pentru că nu există un proces numit rulează RedSwoosh si am vazut cateva indicii cu privire la Google, care s-ar putea cauza probleme.

Cred că aţi Commodo firewall instalat pe ambele masini. Puteţi să încercaţi să-l dezactivaţi şi apoi vedem ce viteze de reţea sunt ca.

Altfel, nu cred că este ceva în neregulă. Se rulează la fel de rapid ca este, din păcate, o sa. Cu excepţia cazului în care, desigur, este utilizat pentru a rula mai repede.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 10 mai 2008, 16:50
Grupul de donator

OK ... prostie întrebare, dar ........ ai timp de fapt, cât de mult a avut de transfer? sau ai asume timp citat a fost corectă?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12 mai 2008, 00:26
Grupul de stat

ok Ba am avea un torent Downloader, dar i-au dont este activ in ultima vreme ca aceasta cauzează mea de bandă largă pentru a încetini la un melc.

Ethernet de transfer de 910mb fişier a fost de aproximativ 2 min
dar de radio a luat mai mult ca 15, atunci 26
Old 12 mai 2008, 10:03
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de rbscooby View Post
ok Ba am avea un torent Downloader, dar i-au dont este activ in ultima vreme ca aceasta cauzează mea de bandă largă pentru a încetini la un melc.

Ethernet de transfer de 910mb fişier a fost de aproximativ 2 min
dar de radio a luat mai mult ca 15, atunci 26
Ca sa fiu sincer, în acelaşi timp, este lent, aceste viteze sunt, probabil, că nu departe.

În special pentru mai devreme G tehnologii.

Cum te testarea asta? Sunt de laptop şi router dreptul lângă alta? Sau există nici pereţi, la fel?

Un lucru s-ar putea să doriţi să verificaţi este pe router wireless, s-ar putea să fie capabil de a găsi o setare a stabili ce wireless viteza foloseste. (A, B, G, etc)

Acesta poate fi setat să automate sau ceva de genul asta, dar pentru a schimba aceasta G. Apoi, încercaţi din nou.

Uneori, dacă aveţi o vârstă aparatul în reţeaua dvs., acesta va implicit la dispozitive mai vechi maximă.

Old 12 mai 2008, 14:04
Grupul de stat

ok da de laptop si un router wireless, a fost chiar unul lângă altul, am cumparat adaptor router şi apoi mai puţin de un an în urmă, şi acesta este setat la G am verificat mai devreme
Old 12 mai 2008, 14:26
Grupul de donator

Doar timpul meu G de reţea şi a durat 6 minute pentru a transfera un fişier 46Mb.

Old 12 mai 2008, 14:37
Grupul de donator

Schimbat de la AES la TKIP şi a scăzut la 20 de secunde!

Deci nu este soluţia! Schimbare la WPA2 Personal utilizând TKIP.

Old 12 mai 2008, 15:15
Moderator Group

Da ... dar nu.

Ar trebui să fie utilizaţi WPA ca ea este mult mai sigur (WEP este, în principiu, nu de securitate la toate ..)

WPA2 este doar mai noi şi mai sigure decât WPA.

Dar, din punct de vedere tehnic AES ar trebui să fie mai rapid decât TKIP TKIP, deoarece necesită mai mult de prelucrare de la computer şi pe cei săraci cu router lângă nici o amintire.

Deci, cu AES WPA ar trebui să vă ofere cele mai şansă de viteze de transfer rapid.

Dar, ca Mike a observat, nu este întotdeauna cazul ..

De ce mari reţele de utilizare RADIUS şi $ $ $ routere

Old 13 mai 2008, 01:39
Grupul de stat

da, eu sunt ok, folosind un WPA, eu nu am fost folosind WPA2, deoarece fratele meu a PSP nu este întotdeauna de sprijin, de TKIP a fost singura selecţie i ar putea alege cu WPA, aşa că ar trebui să-l schimbi WPA2, care vor doar să-mi dai posibilitatea de a AES, aşa că ar trebui să selectaţi WPA2.
Old 13 mai 2008, 05:27
Grupul de donator

Am verificat în acelaşi fişier transferul sub AES WPA şi a luat-o pentru a transfera 35sec.

Trecut inapoi la WPA2 AES şi am 35 de secunde. Deci, ce se intampla aici? Ieri am avut extrem de lent transferuri cu acelasi algoritm!

Tine minte, ieri fiica mea a fost, de asemenea online şi nu sunt sigur de ce are este utilizat.

Doar încercat din nou şi este moarte lentă din nou!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.