![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Nevidím tam nič konkrétneho. Na notebooku, máte torrent download nainštalovaný? Pýtam sa, pretože sa jedná o proces beží s názvom RedSwoosh a videl som pár odkazy na Google, že by mohlo spôsobiť problémy. Myslím, že ste commodo Firewall nainštalovaný na oboch strojoch. Môžeš skúsiť vypnúť, a potom vidíte, čo sa rýchlosti sietí podobne. Inak si nemyslím, že je niečo zle. Je beží tak rýchlo, ako to bude, bohužiaľ. Samozrejme, ak je použitý na bežať rýchlejšie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... hloupá otázka, ale ........ ste skutočne čas, ako dlho trvalo prevod? alebo ste sa len domnievať, že citované bol presný čas?
| |||
| |||
| ok áno aj mám torrent download, ale i dont mať aktívny v poslednej dobe, pretože spôsobuje moje širokopásmové spomaliť na ulitníky. Ethernet odoslanie 910mb súbor bol približne 2 minúty ale bezdrôtové trvalo viac ako 15 potom 26 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Najmä pre starších G technológie. Ako sa vám toto vyšetrenie? Sú notebook a router vpravo vedľa seba? Alebo sú nejaké steny v ceste? Jedna vec, mali by ste skontrolovať, je bezdrôtový smerovač by ste byť schopní nájsť nastavenie bezdrôtového určovanie rýchlosti, ktoré používa. (A, B, G atď) Môže byť nastavená na automatickú, alebo tak niečo, ale zmeniť ho na G. Potom skúste to znova. Niekedy, ak máte staršie zariadenia na sieti bude predvolený pre staršie prístroje maximum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok áno notebooku a bezdrôtového routeru bol vpravo vedľa seba, aj kúpil adaptér a router menej ako pred rokom, a je nastavená na G aj overili, predtým |
|
| |||
| |||
| Len časovaným môj G siete a trvalo 6 minút prenosu 46Mb súboru.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zmenené z TKIP a AES, aby sa znížila na 20 sekúnd! Takže je to riešenie! Zmeniť osobné použitie WPA2 TKIP.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Áno ... ale nie. Tie by mali byť pomocou WPA, pretože je oveľa bezpečnejšia (WEP je v podstate žiadne zabezpečenia vôbec ..) WPA2 je len modernejšia a bezpečnejšia ako WPA. Ale technicky AES by mal byť rýchlejší ako TKIP TKIP, pretože si vyžaduje ďalšie spracovanie z počítača a chudobnými router s takmer žiadne pamäte. Takže, WPA s AES by vám najviac šancu na rýchly prenos rýchlosťou. Ale, ako Mike všimli, že nie je vždy prípad .. Prečo veľké siete používať RADIUS a $ $ $ routery
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok áno som pomocou WPA a WPA2 sa nepoužívajú, pretože môj brat psp to nie je vždy podporiť, je TKIP bol len výber aj možnosť voľby s WPA, takže aj to by sa malo zmeniť WPA2, čo bude len dej mi možnosť AES, tak som mal zvoliť WPA2. |
|
| |||
| |||
| Overil som si istý obrázok previesť pod WPA AES a trvalo 35sec previesť. Prepne späť na WPA2 AES a dostal 35 sekúnd. Tak čo sa tu deje? Včera som mala extrémne pomalé prevody sa rovnakým algoritmom! Nezabúdajme, včera moja dcéra bola tiež online a já si nejsem jistý, čo ich používajú. Len sa pokúsil znovu a že je mŕtvy pomaly zase!