![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Hiçbir şey var özellikle görmüyorum. Dizüstü bilgisayarın üzerinde, bir sel Downloader yüklü mü? Çünkü bir süreç olarak adlandırılan çalışıyor diye soruyorum RedSwoosh ve bu sorunlara neden olabilir Google'da birkaç işaretçiler gördüm. Seni Commodo Güvenlik Duvarı her iki makinada yüklü olduğunu düşünüyorum. Onu devre dışı bırakmayı ve sonra ağ hızını nasıl olduğunu görmekle deneyebilirsiniz. Aksi takdirde, Ben yanlış bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu kadar hızlı olarak maalesef gidiyor çalışıyor. Tabi daha hızlı çalıştırmak için kullanılan tabii.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam ... saçma soru ama ........ Aslında zaman ne kadar transfer mi aldı? ya da sadece doğru olduğu zaman sözleri kabul mi?
| |||
| |||
| Tamam evet, ama bir sel Downloader var i dont aktif son olarak neden benim genişbant bir salyangoz için yavaşlatmak zorunda. bu 910mb dosyanın Ethernet transferi yaklaşık 2 dakika oldu ama ile kablosuz bir 15 daha sonra 26 aldı |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Özellikle önceki G teknolojiler için. Bunu nasıl test ediyoruz? Dizüstü bilgisayarın ve yönlendirici sağ birbirine gelecek misiniz? Bu şekilde herhangi bir duvar var? Kontrol etmek isteyebilirsiniz Bir şey kablosuz yönlendirici üzerinde bir ayar ne kablosuz bu hız belirleme bulmak mümkün olabilir kullanır. (A, B, G gibi) Bu otomatik falan olarak ayarlanmış olabilir ama G. Sonra tekrar deneyin değiştirebilirsiniz. Bazen eğer eski cihazlar maksimum varsayılan olacaktır ağınızda eski bir cihaz var.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tamam evet dizüstü bilgisayar ve kablosuz yönlendirici sağ birbirlerine yanında olduğu için, az bir yıl önce ve adaptör ve yönlendirici aldım o G i daha önce kontrol ettikten ayarlanmışsa |
|
| |||
| |||
| Sadece G ağ zamanlı ve bir 46Mb dosya transferi için 6 dakika sürdü.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| AES kimden TKIP değiştirildi ve aşağı 20 saniye gitti! Bu nedenle çözüm! Değiştir WPA2'yi Kişisel için TKIP kullanarak.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Evet ... ama hayır. Olarak çok daha fazla (WEP temelde tüm .. hiçbir güvenlik güvenli değilse) WPA kullanarak olmalıdır WPA2'yi sadece ve WPA daha güvenli yeni ise. Ancak, teknik AES gerekir hızlı TKIP daha çünkü TKIP bilgisayardan ve yoksul yönlendirici daha fazla işlem gerektiren bir bellek yanında. Yani, WPA AES ile hızlı aktarım hızları en şans vermeliyiz. Fakat Mike fark, öyle değil, her zaman olduğu durumda .. Neden büyük ağlar RADIUS ve $ $ $ yönlendiriciler kullanmak
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tamam evet bir nedeni benim ağabeyimin PSP her zaman desteklemiyor WPA WPA2 kullanarak değil, i ise, TKIP WPA ile seçebilirsiniz tek seçim Ben, bu nedenle i değiştirmek gerekir yalnızca beni seçeneği verecektir WPA2'yi, kullanıyorum AES, öylesine i WPA2'yi seçmelisiniz. |
|
| |||
| |||
| Ben aynı dosya WPA AES altında aktarma kontrol ve aktarmak için 35sec aldı. Geri WPA2'yi AES için Anahtarlı ve 35 saniye var. Peki ne oluyor? Dün ben çok aynı algoritma ile transferler yavaş vardı! , Dün kızım da çevrimiçiydim unutmamanız ve ne kullanarak emin değilim. Sadece tekrar denedim ve ölü daha yavaş!