менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Низька швидкість мережі

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 травня 2008, 15:42
Модератор групи

Default Низька швидкість мережі

Хммм. Я не бачу нічого особливого там.

На ноутбуку, чи є у вас Torrent Downloader встановлений? Я прошу, тому що процес, що виконується називається RedSwoosh і я побачив кілька покажчиків на сайті Google, що вона може викликати проблеми.

Я думаю, ви Commodo брандмауер встановлений на обох машинах. Чи можете ви спробуйте вимкнути його, а потім бачимо, що мережа швидкості подобається.

В іншому випадку, я не думаю, що немає нічого поганого. Вона працює так само швидко, як це буде, на жаль. Якщо, звичайно, будуть використані для запуску швидше.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 10 травня 2008, 16:50
Донор групи

OK ... дурне питання, але ........ Ви впевнені, що довгий час, як передача взяв? Або ж ви просто вважати час цитований був точним?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12 травня 2008, 00:26
Член групи

OK Та в мене є Torrent Downloader, але я Dont Have It останнім часом активізувалася як це викликає у мене широкосмугового сповільняться до равлики.

Ethernet передача файлу 910mb було приблизно 2 хв
а бездротові вона прийняла більше 15 тоді як 26
Old 12 травня 2008, 10:03
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав rbscooby View Post
OK Та в мене є Torrent Downloader, але я Dont Have It останнім часом активізувалася як це викликає у мене широкосмугового сповільняться до равлики.

Ethernet передача файлу 910mb було приблизно 2 хв
а бездротові вона прийняла більше 15 тоді як 26
Щоб бути чесним, поки вона йде повільно, ці швидкості, ймовірно, не за горами.

Особливо на ранніх технологій G.

Як ви це тестування? Є ноутбук і маршрутизатор поруч один з одним? Або чи є стіни в дорозі?

Єдине, ви можете перевірити це на вашій бездротовий маршрутизатор ви зможете знайти настройку визначення того, що швидкість бездротового він використовує. (A, B, G т.д.)

Він може бути налаштований на автоматичний або щось, але змінити його на G. Тоді спробуйте ще раз.

Іноді, якщо у вас більш стара пристрій у вашій мережі, він за замовчуванням буде дорослими максимальної пристрою.

Old 12 травня 2008, 14:04
Член групи

OK Так ноутбуком та бездротовим маршрутизатором була поруч один з одним, я купив адаптер і маршрутизатор менше, ніж рік тому, і він встановлений на G Я перевірив раніше
Old 12 травня 2008, 14:26
Донор групи

Просто приурочений мій G мережу, і вона займає 6 хвилин для передачі 46Mb файлу.

Old 12 травня 2008, 14:37
Донор групи

Змінився з AES на TKIP і він спустився до 20 секунд!

Тому є рішення! Зміна особистого користування WPA2 TKIP.

Old 12 травнем 2008, 15:15
Модератор групи

Да ... Але ні.

Ви повинні використовувати WPA як це набагато безпечнішим (WEP практично не вносять ніякого безпеки на всіх ..)

WPA2 є просто новим і більш безпечним, ніж WPA.

Але, технічно AES повинен бути швидше, ніж TKIP TKIP, оскільки потрібна велика продуктивність від комп'ютера і бідними маршрутизатор з низкою немає пам'яті.

Таким чином, WPA з AES повинна дати вам найбільш ймовірність швидкої швидкості передачі.

Але, як Майк зауважив, це не завжди так ..

Чому великих мереж використовується RADIUS і $ $ $ маршрутизатори

Old
Член групи

OK Та я використовую WPA, я не використовую WPA2 тому PSP мого брата не завжди підтримують, TKIP була тільки я відбір може вибрати з WPA, тому я повинен змінити його WPA2, які тільки дасть мені можливість AES, тому я повинен вибрати WPA2.
Old
Донор групи

Я перевірив і той же файл передачу під AES WPA, і вона займає 35sec передачі.

Переключити на WPA2 AES і отримав 35 секунд. Так що ж тут відбувається? Вчора я був надзвичайно повільним перекладів з тим же алгоритмом!

Майте на увазі, що вчора моя дочка була також в Інтернеті, і я не впевнений, що вона використовує.

Просто намагалася знову і вона мертва повільним знову!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Продуктивність Проблема - Дуже Низька швидкість роботи і заморожування підставну особу Генеральний обладнання чат 3 5 серпня 2009 08:21
2.66Ghz Intel i7 920 процесор повільний для Need For Speed: Undercover Чад Процесори, материнські плати RAM & 4 12 червня 2009 09:58
Низька інтернет-Upload швидкості в 4 рази швидше, ніж завантажити palmermcfc Мережа, Модеми & VoIP 12 31 травня 2009 21:46
Ноутбук повільні швидкості з'єднання Poeticsoul44 Мережа, Модеми & VoIP 13 25 січня 2009 14:03
Е. спливаючих вікон, низькій швидкості з'єднання? Що сталося? LegendLees Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 10 жовтня 2007 15:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.