![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм. Я не бачу нічого особливого там. На ноутбуку, чи є у вас Torrent Downloader встановлений? Я прошу, тому що процес, що виконується називається RedSwoosh і я побачив кілька покажчиків на сайті Google, що вона може викликати проблеми. Я думаю, ви Commodo брандмауер встановлений на обох машинах. Чи можете ви спробуйте вимкнути його, а потім бачимо, що мережа швидкості подобається. В іншому випадку, я не думаю, що немає нічого поганого. Вона працює так само швидко, як це буде, на жаль. Якщо, звичайно, будуть використані для запуску швидше.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... дурне питання, але ........ Ви впевнені, що довгий час, як передача взяв? Або ж ви просто вважати час цитований був точним?
| |||
| |||
| OK Та в мене є Torrent Downloader, але я Dont Have It останнім часом активізувалася як це викликає у мене широкосмугового сповільняться до равлики. Ethernet передача файлу 910mb було приблизно 2 хв а бездротові вона прийняла більше 15 тоді як 26 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Особливо на ранніх технологій G. Як ви це тестування? Є ноутбук і маршрутизатор поруч один з одним? Або чи є стіни в дорозі? Єдине, ви можете перевірити це на вашій бездротовий маршрутизатор ви зможете знайти настройку визначення того, що швидкість бездротового він використовує. (A, B, G т.д.) Він може бути налаштований на автоматичний або щось, але змінити його на G. Тоді спробуйте ще раз. Іноді, якщо у вас більш стара пристрій у вашій мережі, він за замовчуванням буде дорослими максимальної пристрою.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| OK Так ноутбуком та бездротовим маршрутизатором була поруч один з одним, я купив адаптер і маршрутизатор менше, ніж рік тому, і він встановлений на G Я перевірив раніше |
|
| |||
| |||
| Просто приурочений мій G мережу, і вона займає 6 хвилин для передачі 46Mb файлу.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Змінився з AES на TKIP і він спустився до 20 секунд! Тому є рішення! Зміна особистого користування WPA2 TKIP.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Да ... Але ні. Ви повинні використовувати WPA як це набагато безпечнішим (WEP практично не вносять ніякого безпеки на всіх ..) WPA2 є просто новим і більш безпечним, ніж WPA. Але, технічно AES повинен бути швидше, ніж TKIP TKIP, оскільки потрібна велика продуктивність від комп'ютера і бідними маршрутизатор з низкою немає пам'яті. Таким чином, WPA з AES повинна дати вам найбільш ймовірність швидкої швидкості передачі. Але, як Майк зауважив, це не завжди так .. Чому великих мереж використовується RADIUS і $ $ $ маршрутизатори
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| OK Та я використовую WPA, я не використовую WPA2 тому PSP мого брата не завжди підтримують, TKIP була тільки я відбір може вибрати з WPA, тому я повинен змінити його WPA2, які тільки дасть мені можливість AES, тому я повинен вибрати WPA2. |
|
| |||
| |||
| Я перевірив і той же файл передачу під AES WPA, і вона займає 35sec передачі. Переключити на WPA2 AES і отримав 35 секунд. Так що ж тут відбувається? Вчора я був надзвичайно повільним перекладів з тим же алгоритмом! Майте на увазі, що вчора моя дочка була також в Інтернеті, і я не впевнений, що вона використовує. Просто намагалася знову і вона мертва повільним знову!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Продуктивність Проблема - Дуже Низька швидкість роботи і заморожування | підставну особу | Генеральний обладнання чат | 3 | 5 серпня 2009 08:21 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 процесор повільний для Need For Speed: Undercover | Чад | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 12 червня 2009 09:58 |
| Низька інтернет-Upload швидкості в 4 рази швидше, ніж завантажити | palmermcfc | Мережа, Модеми & VoIP | 12 | 31 травня 2009 21:46 |
| Ноутбук повільні швидкості з'єднання | Poeticsoul44 | Мережа, Модеми & VoIP | 13 | 25 січня 2009 14:03 |
| Е. спливаючих вікон, низькій швидкості з'єднання? Що сталося? | LegendLees | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 10 жовтня 2007 15:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |