![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всеки Smoothwall Express потребители тук? За всеки, който не знае какво да е, той е основно един Linux OS проектирани да работят като маршрутизатор / защитна стена на стария компютър. Тя е толкова силна колкото много скъпо като Cisco рутери. Имам Използвам я за последната година, след изстрел от безполезна БТ Начало концентратор. Тя е значително по-надеждна и стабилна, отколкото повечето останали рутери. Това означава, че компютърът работи бързо, защото можеш да се отървеш от софтуера на защитната стена, както всичко се филтрира преди да стане с персонални компютри. Той също така работи като DNS сървър и кеширане на сървъра, така често посещават страници са достъпни на място и DNS търсене времена са бързо. Защитната стена е много силен за нея и блокира много повече нападения тогава повечето начало рутери. Има също така стотици добави INS: съдържанието филтри, добави блокери, VPN съоръжения, поща скенери др За никого с един стар компютър и малко време, аз силно препоръчвам като погледнете го.
|
| |||
| |||
| OMG това звучи добре, Тай 4 споделяне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали този софтуер може да се инсталира маршрутизатор или маршрутизатор, имам Hi-скоростта ADSL Belkin рутер и три на компютъра използвайте Windows Firewall и моята майка оплакват, че мислите ни съседи се прекъсват нашите рутер, бих искал да дам това като опит: )
| |||
| |||
| Как действа компютър функционира като рутер все пак? Имаш ли нужда от натоварване на мрежовите карти или имаш, само трябва една за вход, една за производство и преминаване или хъб да се позволи по-връзки? |
|
| |||
| |||
| По принцип трябва да има един стар компютър, модем, за да направи връзка с телефона си линия и преминаване към свързване на останалата част от компютри заедно. Можете поставете телефонната линия на модема (използвам 300T D-Link) и после Ethernet кабел отива от модем 1 Ethernet карта в стария компютър (от сега нататък Smoothwall) В стария компютър, което трябва да имат две карти, така че друг кабел може да преминете към съществуващата си преминаване или маршрутизатор с всички премаршрутиране способности изключен. В DHCP, DNS и т.н. са обработени от Smoothwall. В Smoothwall основно замества текущата си рутер и ти дава цяло много повече опции. Не мога да виждам как това ще помогне със своите съседи краде вашата връзка, този просто да имат необезпечени безжична мрежа. Те няма да имат достъп до нея, ако имате WPA криптиране и достойни мине фраза (като 7chy56lo08d) Нямате нужда от много неща в мрежа, но да е необходимо да се знае малко за Linux в терминала и ПР Обръщайки, Subnets т.н. Преди едно от отидеш всяко по-нататъшно Аз предлагам да посетите интернет страницата на Smoothwall Express и чета всичко, което мога, докато не разберем това.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
2GB RAM 1GB графичен XP Home Дънната платка Asrock дрън дрън |
|
| |||
| |||
| Интересно ... Това би могло да бъде точно това, което ми трябва. видиш моя рутер има ограничителни Нац остана и аз арго се arsed да купя още една, така Предполагам това ще ми реши проблема. Благодаря отново за тази информация! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Много по-добре от всеки "дом" рутер, бихте могли да купите и по-добри от много £ 300 рутери.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ти казваш, че трябва 2 карта, не означава, че телефонът карта и Ethernet карта? Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Също така предлагаме да всъщност разберете какво е защитна стена, след което можете да отговорите на вашите въпроси за собствени какъв вид карта го нужди. Зависи от това как искате да се свържете с вашия модем и какво модем позволява. Smoothwall е Линукс дистрибуция, то е OS. Този защо той е сигурен. Не искам да звучи грубо, и с удоволствие ще отговори по-конкретни въпроси, но ако не знаете тези неща тогава мисля, че не съществува шанс да ти се той да работи. Но не можеш, ако сте готови да четат и учат, докато вие знаете всичко. Всеки път, когато се намира нещо, което не знаете за или разбират, Google го. Вие скоро ще бъде мрежа експерт.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NVidia GTX 285 и PCI Express | GuitarHeroChamp | Графика на карти & Монитори | 1 | 22 май 2009 г. 01:10 |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 26 ноември 2007 11:01 |
| PCI изразят x1 | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 17-ти септември 2007 10:42 |
| Помощ за това, което е PCI изразят | REMI | Графика на карти & Монитори | 4 | 1-ви септември 2007 16:33 |
| Използване на Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 13 | 15 Авг 2007 13:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |