![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nějaký Smoothwall Express Uživatelé zde? Pro někoho, kdo neví, co to je, že se jedná o OS Linux navržen tak, aby běžel jako router / firewall na starý PC. Je silný jako mnohé velmi drahé, jako jsou směrovače Cisco. Byl jsem jeho používání za poslední rok hned po získání výstřel z ničemu BT Domů Hub. Je velmi spolehlivý a mnohem stabilnější než většina ostatních směrovačů. To znamená, počítač běží rychleji, protože se můžete zbavit software firewall, pokud je vše v filtrovaným před tím, než se dostane na PC. Znamenal by také jako DNS server a caching server tak časté návštěvy stránky jsou k dispozici na místě a DNS lookup časy rychleji. Firewall je velmi silný na to a blokuje ještě útoky pak většina domů směrovače. Existují také stovky přidat moduly: obsah filtry, přidejte blokátorů, VPN zařízení, mail skenery atd. Pro někoho se starým PC a trochu času Velmi doporučuji mít se na to podívat.
|
| |||
| |||
| OMG to zní dobře, ty 4 sdílení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má tento software můžete nainstalovat router nebo některé router, mám Hi-ADSL router Belkin a tři použití počítače Windows Firewall a moje maminka stěžují, že si myslíte, že naši sousedé se přerušuje náš router, rád bych, aby to za pokus: )
| |||
| |||
| Jak počítač funguje jako router vlastně je? Potřebujete zatížení síťové karty, nebo si pouze jeden pro vstup, jeden pro výstup a switch nebo hub, které umožní větší zapojení? |
|
| |||
| |||
| V podstatě musíte mít starý počítač, modem na připojení k Vaší telefonní linky a přechodu na připojení ostatních počítačů dohromady. Ty zapojte telefonní linku do modemu (I use a D-Link 300T) a pak jeden ethernetový kabel vede z modemu do 1 ethernet kartu ve starém počítači (od nynějška označovány jako je Smoothwall) Ve starém počítači musíte mít dvě karty, tak jako jiné kabelu můžete zajít na vaši stávající switch nebo router s možností směrování vypnutý. DHCP, DNS apod. jsou zpracovávány v Smoothwall. V Smoothwall podstatě nahrazuje svou aktuální router a dává vám mnohem větší možnosti. Nemůžu si představit, jak by to pomoci s vašimi sousedy krade vaše připojení, to je jenom dolů s nezabezpečené bezdrátové síti. Nebudou mít přístup k ní, pokud máte WPA šifrování a slušný průkaz fráze (jako 7chy56lo08d) Nemusíte zatížení sítí věci, ale vy potřebujete vědět trochu o Linuxu v terminálu a IP adresování, subsítí etc Před buď máte jakékoliv další doporučuji navštívit Smoothwall Express webové stránky a přečíst vše, co můžete, až vám rozumím.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citace:
2GB RAM 1GB grafické XP Home ASRock deska blah blah |
|
| |||
| |||
| zajímavé ... to by mohlo být přesně to, co potřebuju. Vidíte můj router má omezující nat přilepená a i převýšení je arsed koupit jinou takže předpokládám, že to bude řešit můj problém. díky za toto info! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Mnohem lepší než jakýkoli 'domácí' router můžete koupit i lepší než mnohé 300 liber směrovače.
|
| |||
| |||
| Citace:
Říkáte Potřebuji 2 karty, to znamená, telefonní karty a ethernet karty? Díky! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Já také doporučuji vám skutečně zjistit, co je to firewall je, a pak si můžete zodpovědět vaše dotazy týkající se vlastní jaké karty, které potřebuje. Záleží na tom, jak se chcete připojit k vašemu modemu a tím, co umožňuje modem. Smoothwall je linuxová distribuce, je to OS. To je důvod, proč je to bezpečné. I neznamenají znít drsné, a rádi odpovídat na více konkrétních otázek, ale pokud nevíte, tohle pak myslím, že neexistuje žádná možnost jak se vám to funguje. Ale vy můžete, pokud jste připraveni číst a učit se, dokud nebudete vědět všechno. Pokaždé, když narazíte na něco, co neznají, nebo o pochopení, že Google. Ty budou brzy sítě expert.