![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οποιοσδήποτε Smoothwall Express χρήστες για την εδώ; Για όποιον δεν γνωρίζει τι είναι, είναι κατά βάση ένα λειτουργικό σύστημα Linux που έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν ως router / firewall σε ένα παλιό υπολογιστή. Είναι τόσο ισχυρό όσες πολύ ακριβά όπως δρομολογητές Cisco. Έχω το χρησιμοποιείτε για το τελευταίο έτος που τώρα μετά από πυροβολισμό του να άχρηστο BT Home Hub. Είναι πολύ αξιόπιστοι και πολύ πιο σταθερό από ό, τι οι περισσότεροι από τους άλλους δρομολογητές. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί πιο γρήγορα, επειδή μπορείτε να απαλλαγείτε από το λογισμικό τείχους προστασίας, όπως είναι τα πάντα φιλτράρονται πριν να φτάσει στο PC. Επίσης, λειτουργεί ως διακομιστής DNS server και αποθήκευσης τόσο συχνή επίσκεψη σελίδες είναι διαθέσιμες σε τοπικό και αναζήτηση DNS φορές είναι ταχύτερη. Το τείχος είναι πολύ ισχυρές σε αυτά και πολύ περισσότερα συγκροτήματα αναφέρονται στη συνέχεια, οι περισσότερες επιθέσεις των εσωτερικών δρομολογητές. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες προσθέσετε ins: φίλτρα περιεχόμενο, προσθέστε αποκλειστών, VPN εγκαταστάσεις mail σαρωτές κ.λπ. Για όσους με έναν παλιό υπολογιστή και ένα λίγο χρόνο Ι ιδιαίτερα ρίχνοντας μια ματιά σε αυτό.
|
| |||
| |||
| omg αυτό ακούγεται καλά, ας 4 επιμερισμού |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό το λογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί σε router ή κάποιο router, έχω Hi-speed Belkin ADSL router και τρεις χρήσης υπολογιστή Windows Firewall και τη μαμά μου καταγγέλλοντας ότι θεωρούμε τους γείτονές μας είναι η διακοπή μας router, θα ήθελα να δώσει σε αυτό ως προσπαθήσει: )
| |||
| |||
| πώς ένας υπολογιστής να λειτουργεί ως router έτσι κι αλλιώς; χρειάζεστε ένα φορτίο των καρτών δικτύου ή μήπως το μόνο που χρειάζεται είναι ένα για είσοδο, ένα για την παραγωγή και ενός διακόπτη ή το διανομέα να επιτρέπει περισσότερες συνδέσεις; |
|
| |||
| |||
| Βασικά πρέπει να έχετε ένα παλιό υπολογιστή, μόντεμ για να γίνει η σύνδεση με την τηλεφωνική γραμμή και ένα διακόπτη για να συνδέσετε το υπόλοιπο του υπολογιστές μαζί. Συνδέετε την τηλεφωνική γραμμή στο modem (χρησιμοποιώ ένα D-Link 300T) και στη συνέχεια ένα καλώδιο Ethernet modem να πηγαίνει από 1 ethernet κάρτα στον παλιό υπολογιστή (από τώρα και στο εξής θα αναφέρεται ως η Smoothwall) Στο παλιό υπολογιστή θα πρέπει να έχουν δύο κάρτες, ώστε άλλο καλώδιο μπορεί να πάει να τον υπάρχοντα διακόπτη ή δρομολογητή με όλες τις δυνατότητες δρομολόγησης απενεργοποιημένο. Το DHCP, DNS κτλ ασχολείται η Smoothwall. Τα βασικά Smoothwall αντικαθιστά τρέχοντα δρομολογητή σας και σας δίνει ένα σύνολο πολύ περισσότερες επιλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό θα σας βοηθήσει με γείτονες κλέβουν την σύνδεση σας, thats ακριβώς προβλέπεται να έχουν εγχειρόγραφοι ασύρματου δικτύου. Δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτό σε περίπτωση που έχετε κρυπτογράφηση WPA και μια αξιοπρεπή περάσει φράση (όπως 7chy56lo08d) Δεν χρειάζεται φορτία δικτύωση πράγματα που κάνετε, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε λίγα πράγματα για το Linux στον τερματικό σταθμό και IP Addressing, υποδίκτυα κτλ Πριν πάτε είτε από κάθε περαιτέρω σας προτείνω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Smoothwall Express και μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα, μέχρι να το καταλάβουν.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
2GB RAM 1GB γραφικών XP Home Asrock μητρική πλακέτα μπλα μπλα |
|
| |||
| |||
| Ενδιαφέρον ... αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Βλέπετε router μου έχει κολλήσει στις περιοριστικές nat και θ επίκλισης να arsed να αγοράσει ένα άλλο τόσο υποθέτω αυτό θα λύσει το πρόβλημά μου. ευχαριστώ και πάλι για αυτό το info! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πολύ πολύ καλύτερη από κάθε "σπίτι" του δρομολογητή σας και θα μπορούσαν να αγοράσουν καλύτερα από πολλούς £ 300 δρομολογητές.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Λέτε Χρειάζομαι 2 κάρτα, αυτό σημαίνει ότι η κάρτα του τηλεφώνου και ethernet κάρτα; Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Επίσης, προτείνουμε να μάθουμε τι πραγματικά ένα firewall είναι, και τότε μπορείτε να απαντήσετε σε δικές σας ερωτήσεις σχετικά με το τι είδους κάρτα χρειάζεται. Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε με το μόντεμ σας και ό, τι επιτρέπει το μόντεμ. Smoothwall είναι μια διανομή Linux, είναι το OS. Thats γιατί είναι ασφαλές. Δεν εννοώ να ηχεί σκληρή, και ευχαρίστως θα απαντήσει σε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, αλλά αν δεν γνωρίζετε αυτά τα πράγματα τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να σας θα λειτουργεί. Αλλά μπορείτε, αν είστε διατεθειμένοι να διαβάσει και να μάθει, μέχρι να μάθω τα πάντα. Κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σας κάτι που δεν γνωρίζουν ή να κατανοούν, ότι η Google. Μπορείτε σύντομα θα είναι ένα δίκτυο εμπειρογνωμόνων.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nvidia GTX 285 και PCI Express | GuitarHeroChamp | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 22η Μαΐου 2009 01:10 |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 26 Νοε 2007 11:01 |
| PCI εκφράσω x1 | mrdaveyk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 17η Σεπ 2007 10:42 |
| Βοήθεια pci εκφράσουν αυτό που είναι | Remi | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 16:33 |
| Χρήση του Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 13 | 15 Αυγ 2007 13:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |