![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svaki Smoothwall Express korisnicima na tu? Za sve one koji ne znaju što je to, to je ustvari Linux OS dizajniran je da radi kao ruter / firewall na starom računalu. To je kao snažan onoliko vrlo skupo poput Cisco usmjerivača. Imam bio koristeći Internet za posljednjih godinu dana nakon dobivanja pucao od beskorisnih BT Home Hub. To je ogromno pouzdan stabilan i mnogo više nego većina drugih usmjerivača. To znači da vaše računalo pokreće brže, jer možete dobiti osloboditi od programa kao što je sve firewall filtrira prije nego što dobiva na računalima. Također se pokreće kao DNS server i caching poslužitelj tako česte posjete stranicama su dostupne lokalno i DNS lookup vremena su brže. Vatrozida je vrlo moćno na njega i blokira se mnogo više od većine napada home usmjerivača. Tu su i stotine dodaj ins: filtre sadržaja, dodavanje blokatori, VPN objekata, pošte skeneri i sl. Jer svatko sa starim PC i malo vremena Ja visoko preporučiti da ga pogledate.
|
| |||
| |||
| omg ovo zvuči dobro, 4 tima dijeljenje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dali mogu ovaj softver instaliran na ruter ili neki ruter, imam Hi-speed ADSL Belkin usmjerivač i tri računala koristite Vatrozid za Windows i moja mama gunđanje mislim da je ona naša susjeda je ometanja naš usmjerivač, želim dati kao pokušati: )
| |||
| |||
| Kako radi računalo funkcionira kao ruter anyway? Trebate li opterećenje mrežne kartice ili da li vi trebate samo jedna za ulaz, jedan za izlaz i koncentrator ili preklopnik dopustiti više veze? |
|
| |||
| |||
| Uglavnom, morate imati starog računala, modema napraviti vezu na svoju telefonsku liniju i spojiti se prebaciti na ostala računala zajedno. Vi priključite telefonsku liniju na modem (ja koristiti D-Link 300T), a zatim Ethernet kabel ide od modema do 1 Ethernet kartica u starom računalu (od sada se spominju kao Smoothwall) U starom računalu morate imati dvije kartice, kao još jedan kabel tako da mogu otići u vaš postojeći prekidač ili usmjerivač sa svim usmjeravanja sposobnosti isključen. The DHCP, DNS, itd. su obrađene od strane Smoothwall. Na osnovi Smoothwall zamjenjuje vaš trenutni ruter i daje vam cijeli mnogo više opcija. Ne vidim kako bi sa svojim susjedima krađe vaše veze, upravo taj da dolje ima neobezbjeđen bežičnu mrežu. Oni neće imati pristup do nje, ako imate WPA enkripcija i pristojan prolaz frazu (kao 7chy56lo08d) Ne morate hrpe umrežavanje stvari, ali ti trebaš znati malo o Linuxu u terminal i IP Obrachajuchi, Subnets etc Prije nego što bilo koji od vas idu dalje predlažem da posjetite web stranicu Smoothwall Express i pročitati sve što možete, sve dok ne razumijemo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
2GB RAM 1GB grafičke XP Home Asrock matična ploča blah blah |
|
| |||
| |||
| zanimljivo ... ovo bi mogao biti upravo ono što mi treba. što vidite moj usmjerivač je restriktivan zaglavi na nat i ja licemjerje biti arsed kupiti jedan pa pretpostavljam ovo će riješiti moj problem. opet hvala za ovaj info! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Puno puno bolja od bilo koje 'home' usmjerivač mogli kupiti i bolje nego mnogi £ 300 usmjerivača.
|
| |||
| |||
| Quote:
Vi kažete da trebam 2 karticu, to znači da telefon kartice i Ethernet karticu? Hvala! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Također predlažemo da zapravo saznati što je vatrozid, a onda ti mogu odgovoriti na pitanja o vlastitom kakav karticu potrebno. Ovisi o tome kako želite da se spojite na svoj modem i modem što dozvoljava. Smoothwall je Linux distribucija, to je OS. Taj zašto je siguran. Ne mislim na zvuk opor, a više će rado odgovoriti na specifična pitanja, ali ako ne znate ove stvari pa mislim da nema šanse da ti to rade. Ali možeš ako ste spremni čitati i učiti sve dok ne znate sve. Svaki put kad naići nešto ne zna ili shvatiti, Google je. Vi ćete uskoro biti mrežu stručnjaka.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nvidia gtx 285 i PCI Express | GuitarHeroChamp | Graphics Cards & Monitors | 1 | 22. svibanj 2009 01:10 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 26. studeni 2007 11:01 |
| PCI Express x1 | mrdaveyk | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 17. Ruj 2007 10:42 |
| Pomoć Što je PCI Express | Remi | Graphics Cards & Monitors | 4 | 1. rujan 2007 16:33 |
| Outlook Express Korištenje + 1GB | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Razgovor | 13 | 15. kolovoz 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |