kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Smoothwall Express

Reply

Téma eszközök
Old Május 10 2008, 05:39
Moderátor Csoport

Bármely Smoothwall Express users itt?

Mert aki nem tudja, mi az, hogy lényegében egy Linux operációs rendszer fut, hogy a router / tűzfal egy régi számítógépen. Ez a nagy teljesítményű, mint sok nagyon drága, mint a Cisco routerek.

Nekem van használ ez az utolsó év után most kezd megint a haszontalan BT Home Hub. Ez igen megbízható és sokkal stabilabb, mint a legtöbb más routers.

Ez azt jelenti, hogy a számítógép gyorsabban fut, mert lehet megszabadulni a szoftveres tűzfal, mint minden szűrt előtt kerül a PC.

Azt is fut, mint a DNS-szerver és szerver-gyorsítótárazási így gyakori látogatás oldalakat elérhetővé a helyi és a DNS-lookup-szer gyorsabb.

A tűzfal nagyon erős, és a blokkok sokkal több támadás, akkor a legtöbb otthoni routerek.

Vannak is több száz add ins: tartalom szűrők, add-blokkolók, a VPN-szolgáltatások, e-mail szkennerek stb

Senkinek egy régi PC és egy kis idő nagyon ajánlom annak nézi.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 15 2008, 06:47
Donor Group

omg ez jól hangzik, ty 4 megosztása
Old Május 15 2008, 23:39
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
omg ez jól hangzik, ty 4 megosztása
Vonatkozik-e a szoftver telepítése a router vagy egy router, van Hi-Speed Belkin ADSL router és három számítógépet használja a Windows tűzfal és anyám panaszkodott, hogy ő gondol szomszédainkra is megzavarja a routert, azt szeretném, hogy ez egy próbát: )

My System: Asus Laptop A7J

Processzor (ok):
Intel Centrino Duo
Alaplap:
Google A7J:)
RAM memória:
1 GB
Grafikus kártya (k):
ATI R | adeon X1600
Hangkártya:
Nemtom
Merevlemez (ek):
100GB
Optikai meghajtó (k):
Külső 150 GB-os és néhány USB flash
Case / tápegység:
Nem tudom, van rajta Laptop
Hűtés:
N / A
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Asus A7J Monitor
Operációs rendszer (ek):
Windows Media Centre
Old Május 16 2008, 05:09
Donor Group

Hogyan működik a számítógép működését, a router egyébként? Szüksége van egy rakomány hálózati kártya, vagy csak szüksége van az input, az egyik a teljesítmény és a kapcsoló vagy hub, hogy több kapcsolatok?
Old Május 16 2008, 09:56
Moderátor Csoport

Alapvetően szükség van, hogy egy régi számítógépet, a modemet, hogy a kapcsolat a telefon és egy kapcsolót, hogy csatlakozzunk a többi számítógépet együtt.

Ön csatlakoztassa a telefonvonalat a modem (használom a D-Link 300T), majd egy Ethernet kábel megy a modem, 1 ethernet kártya a régi számítógép (mostantól a továbbiakban Smoothwall)

A régi számítógép van szükség, hogy a két kártyát úgy, mint egy másik kábel mehet a meglévő kapcsoló vagy útválasztó minden routing képességeket kikapcsol. A DHCP, DNS, stb kezelik a Smoothwall.

A Smoothwall alapvetően felváltja a jelenlegi router, így az egész sokkal több lehetőséget.

Nem látom, hogyan segíthet az Ön szomszéd lopja el a kapcsolatot, amit csak meg, hogy egy nem biztonságos vezeték nélküli hálózatot. Ezek nem férnek hozzá, ha megvan a WPA titkosítást, és a tisztességes Menetjegyárak kifejezés (mint 7chy56lo08d)

Nem kell egy csomó dolgot, de a hálózatépítés nem kell tudni egy kicsit körül Linux a terminál és az IP címzés, alhálózat, stb

Mielőtt bármelyik menj tovább Azt javasoljuk, hogy látogasson el a Smoothwall Express honlapján, és olvassa el mindent, amit tud, amíg el nem értem.

Old Május 16 2008, 10:18
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Alapvetően szükség van, hogy egy régi számítógépet, a modemet, hogy a kapcsolat a telefon és egy kapcsolót, hogy csatlakozzunk a többi számítógépet együtt.

Ön csatlakoztassa a telefonvonalat a modem (használom a D-Link 300T), majd egy Ethernet kábel megy a modem, 1 ethernet kártya a régi számítógép (mostantól a továbbiakban Smoothwall)

A régi számítógép van szükség, hogy a két kártyát úgy, mint egy másik kábel mehet a meglévő kapcsoló vagy útválasztó minden routing képességeket kikapcsol. A DHCP, DNS, stb kezelik a Smoothwall.

A Smoothwall alapvetően felváltja a jelenlegi router, így az egész sokkal több lehetőséget.

Nem látom, hogyan segíthet az Ön szomszéd lopja el a kapcsolatot, amit csak meg, hogy egy nem biztonságos vezeték nélküli hálózatot. Ezek nem férnek hozzá, ha megvan a WPA titkosítást, és a tisztességes Menetjegyárak kifejezés (mint 7chy56lo08d)

Nem kell egy csomó dolgot, de a hálózatépítés nem kell tudni egy kicsit körül Linux a terminál és az IP címzés, alhálózat, stb

Mielőtt bármelyik menj tovább Azt javasoljuk, hogy látogasson el a Smoothwall Express honlapján, és olvassa el mindent, amit tud, amíg el nem értem.
Kicsit túl szakértő nekem, a legközelebbi vezeték nélküli router az apám hi-spec PC ... Én épült a számítógéphez, és ez a borzasztó!

2GB RAM
1GB grafikai
XP Home
Asrock alaplap

blah
blah
Old Május 20 2008, 14:28
Donor Group

Érdekes ... ez pontosan mit kell. Látod, én routert is korlátozó nat ragasztani, és én vidám arsed lehet vásárolni egy másikat így feltételezem ez megoldja a problémámat. Ennek köszönhetően ismét info!
Old Május 20 2008, 14:57
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
Érdekes ... ez pontosan mit kell. Látod, én routert is korlátozó nat ragasztani, és én vidám arsed lehet vásárolni egy másikat így feltételezem ez megoldja a problémámat. Ennek köszönhetően ismét info!
Ha lehet jutni egy régi doboz Csak telepíteni és a játék körül. Tényleg nem olyan nehéz telepíteni, és a fórum nagyon hasznos át www.smoothwall.org

Sokkal sokkal jobb, mint a "hazai" router akkor is lehet vásárolni, és jobb, mint sok 300 £ routers.

Old Május 20 2008, 22:33
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Ha lehet jutni egy régi doboz Csak telepíteni és a játék körül. Tényleg nem olyan nehéz telepíteni, és a fórum nagyon hasznos át www.smoothwall.org

Sokkal sokkal jobb, mint a "hazai" router akkor is lehet vásárolni, és jobb, mint sok 300 £ routers.
Rendben Im érdekelt, hogy az, melyik operációs rendszer és nem kell hozzá?

Azt mondja 2 kártya van szükségem, nem azt jelenti, telefon-kártya és az ethernet kártya?

Köszönöm!
Old 21. május 2008, 10:13
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by CrazyComputerMan View Post
Rendben Im érdekelt, hogy az, melyik operációs rendszer és nem kell hozzá?

Azt mondja 2 kártya van szükségem, nem azt jelenti, telefon-kártya és az ethernet kártya?

Köszönöm!
ÉKM, hogy tényleg szükség van, hogy bizonyos dolgokat magad. Van még a Smoothwall website? Regisztráljon, és olvassa el a kézikönyvet. Az majd elmagyarázza a lot.

Azt is javasoljuk, hogy megtudd, valójában mi az a tűzfal, és akkor tud válaszolni a saját kérdést, hogy milyen kártya szükséges. Ez attól függ, hogyan akarod csatlakoztatni a modemet, és mi a modem lehetővé teszi.

Smoothwall egy Linux terjesztés, hanem az OS. Thats miért nem biztonságos.

Én nem azt jelenti, hogy éles hang, és szívesen válaszolt konkrétabb kérdéseket, de ha nem ismeri ezt a dolgot, akkor azt hiszem, nincs esélye, akkor kezd el működni.

De akkor, ha kész és olvasni tanulnak, amíg nem tudja, mindent. Minden alkalommal, amikor találkoztam, amit nem tud, vagy megérti, hogy a Google. Ön hamarosan egy hálózati szakértő.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.