![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל Smoothwall אקספרס משתמשים כאן? עבור כל מי שאינו יודע מה זה, זה בעצם מערכת ההפעלה של לינוקס שתוכננה להופיע כל נתב / חומת אש על המחשב הישן. זה כמו כמה חזקים מאוד יקר כמו נתבים סיסקו. אני כבר משתמש בה במשך השנה האחרונה, מקבל כעת לאחר זריקה של טעם BT ראשי לרכזת. זה הרבה מאוד והאמינות הרבה יותר יציבה מאשר רוב נתבים אחרים. זה אומר המחשב שלך פועל מהר יותר, כי אתה יכול לסלק את תוכנת חומת האש כמו כל דבר המסוננים לפני שהיא תקבל על מחשבים אישיים. כמו כן, פועל בתור שרת DNS Server ו למטמון כדי לבקר תכופות דפים זמינות מקומי ו-DNS Lookup הזמנים הם מהירים יותר. חומת האש היא מאוד חזקים על זה וחוסם את הרבה יותר פיגועים אז רוב נתבים הביתה. ישנם גם מאות להוסיף ins: מסנני תוכן, להוסיף blockers, מתקני VPN, דוא"ל ועוד סורקים לכל אחד עם מחשב ישן וקצת זמן אני מאוד ממליץ צורך לראות את זה.
|
| |||
| |||
| omg זה נשמע טוב, טאי 4 שיתוף |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם תוכנה זו יכולה מותקנים כמה הנתב או הנתב, יש לי Hi-Speed ADSL Belkin הנתב ושלושה של המחשב להשתמש בחומת האש של Windows ואת אמא שלי כי היא חושבת התאוננות השכנים שלנו היא הפרעה הנתב שלנו, אני רוצה לתת את זה בתור ניסיון: )
| |||
| |||
| איך מפעילים את המחשב לתפקד כפי נתב בכל זאת? האם יש צורך לטעון של כרטיסי רשת, או האם אתה צריך רק אחד עבור קלט, פלט אחד עם בורר או לרכזת כדי לאפשר יותר חיבורים? |
|
| |||
| |||
| בעיקרון אתה צריך לעבור על המחשב הישן, מודם לבצע את חיבור קו הטלפון לבין Switch כדי לחבר את שאר המחשבים יחד. אתה תקע את קו הטלפון לתוך המודם (אני משתמש 300T D-Link) ולאחר מכן על Ethernet מודם כבלים הולך מ 1 עד Ethernet כרטיס את המחשב הישן (מעכשיו את המכונה Smoothwall) ב המחשב הישן אתה צריך שני כרטיסים, אחר כך כבל יכול ללכת להחליף את הקיים או הנתב עם כל יכולות הניתוב כבוי. ה-DHCP, DNS וכו 'אינם מטופלים על ידי Smoothwall. למעשה מחליף את Smoothwall הנוכחית הנתב שלך והוא נותן לך הרבה יותר אפשרויות. אני לא רואה איך זה יעזור עם השכנים לגנוב את החיבור, זה פשוט עד כדי צורך unsecured של הרשת האלחוטית. הם לא יוכלו לגשת אליו אם יש לך ההצפנה WPA לבין הגון לעבור ביטוי (כמו 7chy56lo08d) אין צורך ברשת המון דברים לעשות אבל אתה צריך לדעת קצת לגבי לינוקס ב המסוף ואת כתובות ה-IP, Subnets וכו ' אחד לפני שאתה הולך יותר אני מציע לך לבקר באתר האינטרנט Smoothwall אקספרס ולקרוא את כל מה שאתה יכול עד שאתה מבין את זה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
2GB זיכרון RAM 1GB Graphic XP Home לוח האם Asrock בלה בלה |
|
| |||
| |||
| מעניין ... זה יכול להיות בדיוק מה שאני צריך. אתה רואה את הנתב יש מגבילות נת ואני תקועה על צביעות להיות arsed לקנות עוד אחד, כך אני מניח זה יהיה לפתור את הבעיה. תודה שוב על מידע זה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הרבה הרבה יותר טוב מאשר כל 'הביתה' הנתב אתה יכול לקנות הרבה יותר טוב ו 300 £ נתבים.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה אומר אני צריך 2 כרטיס, האם זה אומר הטלפון וכרטיס Ethernet כרטיס? תודה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני גם מציע לך באמת לברר מה זה חומת אש, ולאחר מכן אתה יכול לענות על השאלות שלך לגבי איזה סוג של כרטיס הדרושות. זה תלוי איך אתה רוצה לחבר את המודם ומה המודם מאפשר. Smoothwall היא הפצת לינוקס, היא מערכת ההפעלה. Thats למה הוא מאובטח. אני לא מתכוון קול הקשים, ויהיה בשמחה לענות על שאלות ספציפיות יותר, אבל אם אתה לא יודע את הדברים האלו אז אני חושב שאין סיכוי שאתה מקבל את זה עובד. אבל אתה יכול אם אתה מוכן לקרוא וללמוד עד שאתה יודע הכל. בכל פעם שאתה מגיע פני משהו שאתה לא יודע או מבין, זה גוגל. בקרוב תוכל להיות רשת מומחה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Nvidia gtx 285 ו-PCI Express | GuitarHeroChamp | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 22 מאי 2009 01:10 |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| PCI Express x1 | mrdaveyk | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 17 ספטמבר 2007 10:42 |
| עזרה מהו PCI Express | remi | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 1 ספטמבר 2007 16:33 |
| השימוש ב-Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 13 | ה -15 לאוגוסט 2007 13:27 |
| שרשרת כלים | |
| |