![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet koks Smoothwall Express users on here? Tiems, kurie nežino, kas tai yra, ji iš esmės Linux OS, suprojektuoti veikti kaip maršrutizatorius / ugniasienės ant seno kompiuterio. Jis yra stiprus kaip daugelis labai brangus, kaip "Cisco routers. Aš naudoju ją pernai jau gavęs fotografiją nenaudingas BT Pagrindinis centru. Jis yra nepaprastai patikimas ir daug stabilesnė, nei dauguma kitų maršrutizatorių. Tai reiškia, kad jūsų kompiuteris veikia greičiau, nes galite atsikratyti ugniasienės programinę įrangą, kaip viskas yra filtruojamas prieš jį gauna į kompiuterius. Jis taip pat veikia kaip DNS serverio ir buferinės serveryje taip dažnai lankyti puslapius galima rasti vietos ir DNS laikai yra greitesnis. Firewall yra labai galinga dėl to ir blokuoja dėmesį daugiau atakų tada dauguma namų maršrutizatoriai. Yra šimtai įtraukti modulius: turinio filtrai, įdėti blokatoriai, VPN įranga, pašto skeneriai ir tt Visiems su seno kompiuterio ir laiko aš labai rekomenduoju atsižvelgdamas į ją pažvelgti šiek tiek.
|
| |||
| |||
| OMG tai skamba gerai, tu 4 pasidalijimo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tai programinė įranga gali būti įdiegta į router arba kai maršrutizatorius, turiu Hi-speed ADSL Belkin maršrutizatorius ir trys kompiuteris naudoja Windows Firewall ir mano mama skundėsi, kad ji mano, mūsų kaimynai yra nenutrūktų mūsų maršrutizatorius, aš norėčiau duoti tai, kaip pašalinti šiuos trūkumus: )
| |||
| |||
| Kaip veikia kompiuteryje veiktų kaip maršrutizatorius, anyway? jums reikia tinklo plokštės apkrova ar jums reikia tik vieną pirkimo, vieną produkcijos ir jungiklis arba stebulės, kad daugiau jungčių? |
|
| |||
| |||
| Esmės turite seną kompiuterį, modemą, kad prijungti prie telefono linijos ir perėjimas prie sujungti į kompiuterių ilsėtis. Jūs kištukas telefono linijos į modemą (Aš naudoju D-Link 300T) ir tada Ethernet kabelis eina nuo modemo iki 1 ethernet kortelę į seną kompiuterį (nuo dabar vadinama Smoothwall) Į seną kompiuterį turite dvi korteles, kad kitą kabelį gali pereiti į esamą perjungti ar maršrutizatorių su visų maršrutų galimybes išjungtas. DHCP, DNS ir tt yra perkrauta Smoothwall. Smoothwall esmės pakeičia esamą maršrutizatorių ir suteikia daug daugiau galimybių. Aš negaliu įsivaizduoti, kaip tai padėtų su savo kaimynais vagystė jungtį, thats just žemyn atsižvelgdamas neužtikrintai bevielio tinklo. Jie neturi galimybės juo naudotis, jei turite WPA šifravimo ir padoraus pratraukite frazė (pavyzdžiui 7chy56lo08d) Jums nereikia apkrovų tinklų Daiktai, bet jums reikia žinoti apie Linux truputį į terminalą ir IP adresavimas, antrinis ir tt Prieš bet jums eiti toliau siūlau jums aplankyti Smoothwall Express svetainę ir skaityti viską, ką gali, kol jūs jį suprasti.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
2GB RAM 1GB menas XP Home Portatiles ASRock blah blah |
|
| |||
| |||
| įdomu ... tai gali būti būtent tai, ko man reikia. matote mano maršrutizatorius yra ribojantis NAT užsiklijavote ir i cant būti arsed pirkti dar vieną, kad aš manau, tai padės išspręsti mano problemą. Dar kartą ačiū už šią informaciją! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Daug daug geriau nei bet "namų" maršrutizatorių galite įsigyti ir geriau nei daugelis £ 300 maršrutizatorių.
|
| |||
| |||
| Citata:
Jūs sakote, man reikia 2 kortelę, ar tai reiškia, telefono kortelė ir Ethernet kortele? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš taip pat siūlome Jums iš tiesų sužinoti, kokia ugniasienė, ir tada jūs galite atsakyti į Jūsų klausimus apie kokią kortelę jam reikia. Tai priklauso nuo to, kaip jūs norite prisijungti prie modemo ir kas modemas leidžia. Smoothwall yra Linux distribucija, tai OS. Thats, kodėl ji yra saugi. I don't mean to sound harsh, ir mielai atsakysime į konkrečius klausimus, bet jei nežinote šio Daiktai tada manau, nėra jums galimybę gauti jį dirbti. Bet galite, jei esate pasirengę skaityti ir mokytis, kol jūs žinote viską. Kiekvieną kartą, kai jūs aptikote ką jūs nežinote, ar suprantate apie tai Google. Jūs netrukus bus tinklo ekspertas.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NVIDIA GTX 285 PCI Express | GuitarHeroChamp | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 22, 2009 01:10 |
| Outlook Express | Hemul14 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 26, 2007 11:01 |
| PCI Express x1 | mrdaveyk | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 17 rugsėjis 2007 10:42 |
| Pagalba Kas yra PCI-Express | Remi | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 1 rugsėjis 2007 16:33 |
| Outlook Express naudojimas 1GB + | Yeppi0 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 13 | Rugpjūtis 15, 2007 13:27 |
| Temos įrankiai | |
| |