![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ik Smoothwall Express lietotājiem here? Ikvienam, kurš nezina, kas tas ir, tā pamatā ir Linux OS mērķis ir darboties kā router / firewall uz veco PC. Tas ir tik spēcīga, jo daudzi ir ļoti dārgi Cisco kā maršrutētāju. Man ir bijis izmantot to pēdējā gada laikā jaunajā redakcijā pēc kļūst shot par nederīgu BT Home Hub. Tas ir ļoti ticama un daudz stabilāka nekā lielākajā daļā citu maršrutētāju. Tas nozīmē, ka jūsu dators darbojas ātrāk, jo jūs varat atbrīvoties no programmatūras ugunsmūri, kā viss tiek filtrēts pirms tā izpaužas ar datoriem. Tas arī darbojas kā DNS serveri un caching serveri tik bieži apmeklēt lapas ir pieejamas uz vietas un DNS lookup laiki ir ātrāk. Ugunsmūris ir ļoti spēcīgs uz to un bloki no daudz uzbrukumu, tad lielākā daļa mājas maršrutētāju. Pastāv arī simtiem pievienot ins: satura filtri, pievienot blokatori, VPN iekārtām, pasts skeneriem uc Ikvienam ar veco datoru un mazliet vairāk laika, es ļoti ieteiktu ņemot skatās.
|
| |||
| |||
| omg tas skan labi, ty 4 apmaiņa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai šo programmatūru var uzstādīt maršrutētāju vai dažus maršrutētāju, esmu Hi-speed ADSL Belkin router un trīs datoru lietot Windows Firewall un manu mammu sūdzas, ka viņai domāju, ka mūsu kaimiņiem ir pārtraucot mūsu maršrutētāju, es vēlētos sniegt to kā mēģināt: )
| |||
| |||
| Kā dators darbojas kā maršrutētājs anyway? Vai jums ir nepieciešams slodze tīkla kartes, vai jums ir nepieciešama tikai viena ieejas, viena iznākuma un slēdža vai mezglu, lai iegūtu vairāk pieslēgumus? |
|
| |||
| |||
| Pamatā jums ir vecs dators, modems, lai savienojumu ar tālruņa līniju, un pāreja uz savienot pārējiem datoriem. Jūs pievienojiet tālruņa līniju vērā modems (es izmantoju D-Link 300T) un tad ethernet kabeli iet no modema uz 1 ethernet karti veco datoru (turpmāk tekstā Smoothwall) Ar veco datoru, jums ir divas kartes, tā kā vēl kabeli var doties uz jūsu esošo slēdzi vai maršrutētāju ar visu maršrutēšanas iespējas izslēgts. DHCP, DNS utt apstrādā ar Smoothwall. Smoothwall būtībā aizstāj jūsu pašreizējo router un sniedz jums visu daudz vairāk iespējas. Es nevaru iedomāties, kā tas varētu palīdzēt savam tuvākajam zog Jūsu pieslēgumu, thats tikai uz leju, lai, ņemot nenodrošinātiem bezvadu tīklu. Tie nav pieejami, ja jums ir WPA šifrēšanu un pienācīgas caurlaide (piemēram: 7chy56lo08d) Jums nav nepieciešams slodzes tīkla sīkumi, bet jums ir jāzina par Linux bitu termināla un IP adresācija subnets utt Nu pirms došanās kādi Mēs iesakām jums apmeklēt Smoothwall Express mājas lapā un izlasīt visu iespējamo, kamēr jūs saprast to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
2gb RAM 1GB grafika XP Home ASUS motherboard blah blah |
|
| |||
| |||
| interesanti ... tas varētu būt tieši tas, ko man vajag. Jūs redzat mana router ir ierobežojošs nat uzlīmējis un nevaru tikt arsed iegādāties citu lai es pieņemu, tas nebūs iespējams atrisināt manu problēmu. Vēlreiz paldies par šo info! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Daudz daudz labāk nekā visi "mītnes" maršrutētāju, jūs varētu nopirkt labāku nekā daudzi £ 300 maršrutētājiem.
|
| |||
| |||
| Quote:
You say i need 2 karte, vai tas nozīmē, telefona karte un Ethernet karti? Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es iesaku jums tiešām uzzināt, ko ugunsmūri ir, un tad jūs varat atbildēt uz jūsu jautājumiem par to, kāda veida kartes tai ir vajadzīgs. Tas atkarīgs no tā, kā jūs vēlaties, lai izveidotu savienojumu ar modemu, un kādi modems atļauj. Smoothwall ir Linux sadalījumu, tas ir OS. Tas ir, kāpēc tā ir droša. Es nedomāju to skaņu bargs, un labprāt atbildēt precīzākus jautājumus, bet, ja jūs nezināt, tas stuff tad es domāju, ka nepastāv iespēja var nokļūt tas strādā. Bet jūs varat, ja Jūs esat gatavi lasīt un mācīties, kamēr jūs zināt visu. Katru reizi, kad jūs saskaraties ar kaut ko nezināt par vai saprast, Google to. Jūs drīzumā tīkla eksperts.
![]() |
|
| Bookmarks |