mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

SmoothWall Express

Reply

Thread Tools
Old 10 mai 2008, 05:39
Moderator Group

Default SmoothWall Express

Oricare SmoothWall Express utilizatorii de pe aici?

Pentru cine nu ştie ce este, ce este în principiu, un sistem de operare Linux proiectat să ruleze ca un router / firewall, pe un vechi PC. Ea este la fel de puternic ca multe foarte scump ca routere Cisco.

Am utilizat-o pentru anul trecut, acum, după obţinerea împuşcat de inutil BT Home Hub. Este extrem de fiabile şi mult mai stabilă, mai mult de alte routere.

Aceasta înseamnă că se execută pe computer mai repede, pentru că vă pot scăpa de software-ul firewall ca totul este filtrat înainte de a ajunge la PC-uri.

De asemenea, ruleaza ca un server DNS şi caching server atât de des vizitaţi pagini sunt disponibile pe plan local şi DNS lookup ori sunt mai rapide.

Firewall este foarte puternic, pe ea şi mult mai multe blocuri de cele mai multe atacuri apoi acasă routere.

Există, de asemenea, sute de a adăuga ins: filtre de conţinut, se adaugă blocante, VPN facilităţi, scanere mail, etc

Pentru cineva cu un vechi PC şi un pic de timp am recomandăm cu o privire la ea.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 15 mai 2008, 06:47
Grupul de donator

OMG acest suna bine, ty 4 partajare
Old 15 mai 2008, 23:39
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
OMG acest suna bine, ty 4 partajare
Acest software poate instalat la router sau unele router, am Hi-Speed ADSL Belkin router şi trei de utilizarea calculatorului şi Windows Firewall mama plângându-se că ea crede vecinii noştri este întrerupt noastre router, aş dori să dau acest lucru ca pe o încerca: )

Sistemul meu: Laptop Asus A7J

Procesor (e):
Intel Centrino Duo
Plăci de bază:
Google A7J:)
Memorie RAM:
1 GB
Placă grafică (e):
ATI R | adeon X1600
Placă de sunet:
Stiu
Hard Drive (e):
100GB
Optical Drive (e):
Extern 150 GB, iar unele USB flash
Cauza / PSU:
Stiu, e pe laptop
Răcire:
N / A
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Asus A7J Monitor
Sistem de operare (e):
Windows Media Centre
Old 16 mai 2008, 05:09
Grupul de donator

Cum funcţionează un computer funcţionează ca un router, oricum? Ai nevoie de o reţea de carduri de sarcină sau de a face tu nevoie numai de o intrare, pentru o ieşire şi o trecere sau hub pentru a permite mai multe conexiuni?
Old 16 mai 2008, 09:56
Moderator Group

Practic, trebuie să aveţi un calculator vechi, un modem pentru a face conexiunea cu linia de telefon şi un switch pentru a conecta la restul de computere împreună.

Aveţi conectaţi linia telefonică în modem (sa folosesc un D-Link 300T) si apoi un cablu Ethernet de la modem merge până la 1 ethernet carte în computerul vechi (de acum încolo, la care se face referire ca SmoothWall)

În vechiul computer care aveţi nevoie pentru a avea două carduri, în aşa fel încât un alt cablu pot merge să-ţi trece existente sau un router cu toate capacităţile de dirijare a oprit. DHCP, DNS, etc sunt gestionate de SmoothWall.

În esenţă SmoothWall înlocuieşte dvs. curente router şi vă oferă un întreg mult mai multe opţiuni.

Nu pot vedea modul în care aceasta ar contribui cu vecinii fura de conectare, thats doar în jos pentru a negarantate cu o reţea fără fir. Ei nu vor avea acces la ea, dacă aveţi de criptare WPA şi o decentă treci fraza (ca de exemplu 7chy56lo08d)

Nu aveţi nevoie de multe lucruri în reţea, dar ce faci trebuie să ştii câte ceva despre Linux în terminal şi IP Abordarea, Subnets etc

Fie înainte de a vă duce mai departe vă sugerez să vizitaţi site-ul SmoothWall Express şi citit tot ce pot până când nu-l înţeleg.

Old 16 mai 2008, 10:18
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de serverguy View Post
Practic, trebuie să aveţi un calculator vechi, un modem pentru a face conexiunea cu linia de telefon şi un switch pentru a conecta la restul de computere împreună.

Aveţi conectaţi linia telefonică în modem (sa folosesc un D-Link 300T) si apoi un cablu Ethernet de la modem merge până la 1 ethernet carte în computerul vechi (de acum încolo, la care se face referire ca SmoothWall)

În vechiul computer care aveţi nevoie pentru a avea două carduri, în aşa fel încât un alt cablu pot merge să-ţi trece existente sau un router cu toate capacităţile de dirijare a oprit. DHCP, DNS, etc sunt gestionate de SmoothWall.

În esenţă SmoothWall înlocuieşte dvs. curente router şi vă oferă un întreg mult mai multe opţiuni.

Nu pot vedea modul în care aceasta ar contribui cu vecinii fura de conectare, thats doar în jos pentru a negarantate cu o reţea fără fir. Ei nu vor avea acces la ea, dacă aveţi de criptare WPA şi o decentă treci fraza (ca de exemplu 7chy56lo08d)

Nu aveţi nevoie de multe lucruri în reţea, dar ce faci trebuie să ştii câte ceva despre Linux în terminal şi IP Abordarea, Subnets etc

Fie înainte de a vă duce mai departe vă sugerez să vizitaţi site-ul SmoothWall Express şi citit tot ce pot până când nu-l înţeleg.
Pic prea expert pentru mine, de la cel mai apropiat ruter fără fir este tata lui hi-spec. PC ... N-am construit şi PC-ul lui este a fost ingrozitor!

2GB RAM
1GB grafic
XP Home
Plăci de bază Asrock

bla
bla
Old 20 mai 2008, 14:28
Grupul de donator

interesant ... Acest lucru ar putea fi exact ceea ce am nevoie. tu-mi vezi router-a blocat pe Nat restrictive şi i cant fi arsed pentru a cumpara o alta, aşa că am asuma acest lucru va rezolva problema mea. multumesc din nou pentru acest info!!
Old 20 mai 2008, 14:57
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
interesant ... Acest lucru ar putea fi exact ceea ce am nevoie. tu-mi vezi router-a blocat pe Nat restrictive şi i cant fi arsed pentru a cumpara o alta, aşa că am asuma acest lucru va rezolva problema mea. multumesc din nou pentru acest info!!
Dacă se poate face rost de o veche cutie Aş doar instalează şi joacă-te. Este adevărat că nu este greu de a instala şi de forumuri sunt de foarte mare ajutor de la www.smoothwall.org

Mult mai mult mai bine decât orice "acasă" router-ai putea cumpăra şi mai bine decât multe £ 300 routere.

Old 20 mai 2008, 22:33
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de serverguy View Post
Dacă se poate face rost de o veche cutie Aş doar instalează şi joacă-te. Este adevărat că nu este greu de a instala şi de forumuri sunt de foarte mare ajutor de la www.smoothwall.org

Mult mai mult mai bine decât orice "acasă" router-ai putea cumpăra şi mai bine decât multe £ 300 routere.
Bine Im interesate de a face aceasta, ceea ce OS are nevoie?

Va spun eu am nevoie 2 carte, nu înseamnă carte de telefon şi ethernet carte?

Mulţumesc!
Old 21 mai 2008, 10:13
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de CrazyComputerMan View Post
Bine Im interesate de a face aceasta, ceea ce OS are nevoie?

Va spun eu am nevoie 2 carte, nu înseamnă carte de telefon şi ethernet carte?

Mulţumesc!
CCM, trebuie neaparat sa faci unele lucruri pentru tine. Ai fost chiar la SmoothWall site-ul? Inscrie-te si citeste manualele. Asta vom explica multe.

Am sugerează, de asemenea, de fapt, ai afla ce este un paravan de protecţie, şi apoi puteţi răspunde la propriile întrebări despre ce fel de carte de care are nevoie. Aceasta va depinde de modul în care doriţi să se conecteze la modemul şi ce tip de modem permite.

SmoothWall este o distribuţie Linux, este de sisteme de operare. Asta de ce este sigur.

Eu nu zic să sune dur, şi va răspunde cu plăcere mai multe întrebări specifice, dar dacă nu ştiţi asta, atunci cred că nu există nici o şansă de a vă este obtinerea de lucru.

Dar poti dacă sunt pregătite pentru a citi şi a învăţa până când nu ştiu totul. De fiecare dată când vin peste ceva ce nu cunosc sau înţeleg, Google-o. Veţi fi în curând o reţea de experţi.

Reply

Register

Marcaje