menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Smoothwall Express

Reply

Thread Tools
Old 10. mája 2008, 05:39
Moderátor skupiny

Default Smoothwall Express

Nejaký Smoothwall Express Užívatelia tu?

Pre niekoho, kto nevie, čo to je, že sa jedná o OS Linux navrhnutý tak, aby bežal ako router / firewall na starý PC. Je silný ako mnohé veľmi drahé, ako sú smerovače Cisco.

Bol som jeho používania za posledný rok hneď po získaní výstrel z ničomu BT Domov Hub. Je veľmi spoľahlivý a oveľa stabilnejšie ako väčšina ostatných smerovačov.

To znamená, počítač beží rýchlejšie, pretože sa môžete zbaviť softvér firewall, ak je všetko v prefiltrovaným pred tým, ako sa dostane na PC.

Znamenal by aj ako DNS server a caching server tak časté návštevy stránky sú k dispozícii na mieste a DNS lookup časy rýchlejšie.

Firewall je veľmi silný na to a blokuje ešte útoky potom väčšina domov smerovače.

Existujú tiež stovky pridať moduly: obsah filtre, pridajte blokátorov, VPN zariadenia, mail skenery atď

Pre niekoho so starým PC a trochu času Velmi doporučuji mať sa na to pozrieť.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 15. mája 2008, 06:47
Darcu Skupina

OMG to znie dobre, tie 4 zdieľanie
Old 15. mája 2008, 23:39
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Spencer2004 View Post
OMG to znie dobre, tie 4 zdieľanie
Má tento softvér môžete nainštalovať router alebo niektoré router, mám Hi-ADSL router Belkin a tri použitia počítača Windows Firewall a moje maminka sťažujú, že si myslíte, že naši susedia sa prerušuje náš router, rád bych, aby to za pokus: )

Môj systém: Asus A7J Laptop

Processor (s):
Intel Centrino Duo
Základná doska:
Google A7J:)
Pamäť RAM:
1 GB
Grafické karty (s):
ATI R | adeon X1600
Zvuková karta:
Dunno
Pevný disk (y):
100gigabajt
Optická mechanika (s):
Externé 150 GB a niektoré USB flash
Case / PSU:
Neviem, je to na Laptop
Chladenie:
N / A
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Asus A7J Monitor
Operačný systém (y):
Windows Media Centre
Old 16. mája 2008, 05:09
Darcu Skupina

Ako počítač funguje ako router vlastne je? Potrebujete zaťaženia sieťovej karty, alebo si len jeden pre vstup, jeden pre výstup a switch alebo húb, ktoré umožnia väčšiu účasť?
Old 16. mája 2008, 09:56
Moderátor skupiny

V podstate musíte mať starý počítač, modem na pripojenie k vašej telefónnej linky a prechodu na pripojenie ďalších počítačov dohromady.

Ty zapojte telefónnu linku do modemu (I use a D-Link 300T) a potom jeden ethernetový kábel vedie z modemu do 1 ethernet kartu v starom počítači (odteraz označované ako je Smoothwall)

V starom počítači musíte mať dve karty, tak ako iné kábla môžete zájsť na vašu existujúce switch alebo router s možnosťou smerovania vypnutý. DHCP, DNS, atď sú spracovávané v Smoothwall.

V Smoothwall podstate nahrádza svoju aktuálnu router a dáva vám oveľa väčšie možnosti.

Nemôžem si predstaviť, ako by to pomôcť s vašimi susedmi krade vaše pripojenie, to je jenom nadol s nezabezpečené bezdrôtovej sieti. Nebudú mať prístup k nej, ak máte WPA šifrovanie a slušný preukaz frázy (ako 7chy56lo08d)

Nemusíte zaťaženia sietí veci, ale vy potrebujete vedieť trochu o Linuxe v termináli a IP adresovanie, subsítí etc

Pred buď máte akékoľvek ďalšie doporučujem navštíviť Smoothwall Express webové stránky a prečítať všetko, čo môžete, až vám rozumiem.

Old 16. mája 2008, 10:18
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
V podstate musíte mať starý počítač, modem na pripojenie k vašej telefónnej linky a prechodu na pripojenie ďalších počítačov dohromady.

Ty zapojte telefónnu linku do modemu (I use a D-Link 300T) a potom jeden ethernetový kábel vedie z modemu do 1 ethernet kartu v starom počítači (odteraz označované ako je Smoothwall)

V starom počítači musíte mať dve karty, tak ako iné kábla môžete zájsť na vašu existujúce switch alebo router s možnosťou smerovania vypnutý. DHCP, DNS, atď sú spracovávané v Smoothwall.

V Smoothwall podstate nahrádza svoju aktuálnu router a dáva vám oveľa väčšie možnosti.

Nemôžem si predstaviť, ako by to pomôcť s vašimi susedmi krade vaše pripojenie, to je jenom nadol s nezabezpečené bezdrôtovej sieti. Nebudú mať prístup k nej, ak máte WPA šifrovanie a slušný preukaz frázy (ako 7chy56lo08d)

Nemusíte zaťaženia sietí veci, ale vy potrebujete vedieť trochu o Linuxe v termináli a IP adresovanie, subsítí etc

Pred buď máte akékoľvek ďalšie doporučujem navštíviť Smoothwall Express webové stránky a prečítať všetko, čo môžete, až vám rozumiem.
Bit taky expert na mňa, najbližšie k bezdrôtový router je môj otec je hi-spec PC ... Urobil som postavil svoj PC a je to bolo strašné!

2GB RAM
1GB grafickej
XP Home
ASRock doska

blah
blah
Old 20. mája 2008, 14:28
Darcu Skupina

zaujímavé ... to by mohlo byť presne to, co potřebuju. Vidíte môj router má obmedzujúce nat prilepené a i prevýšenia je arsed kúpiť inú takže predpokladám, že to bude riešiť môj problém. vďaka za toto info!
Old 20. mája 2008, 14:57
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Spencer2004 View Post
zaujímavé ... to by mohlo byť presne to, co potřebuju. Vidíte môj router má obmedzujúce nat prilepené a i prevýšenia je arsed kúpiť inú takže predpokladám, že to bude riešiť môj problém. vďaka za toto info!
Ak môžete chytiť staré krabici bych len nainštalovať a hrať okolo. To naozaj nie je ťažké nainštalovať a fóra sú veľmi užitočné v priebehu www.smoothwall.org

Oveľa lepšie ako akýkoľvek 'domáce' router môžete kúpiť aj lepší než mnohé 300 libier smerovače.

Old 20. mája 2008, 22:33
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Ak môžete chytiť staré krabici bych len nainštalovať a hrať okolo. To naozaj nie je ťažké nainštalovať a fóra sú veľmi užitočné v priebehu www.smoothwall.org

Oveľa lepšie ako akýkoľvek 'domáce' router môžete kúpiť aj lepší než mnohé 300 libier smerovače.
Dobre Im záujem je, Ktorý OS to potrebujete?

Vravíte Potrebujem 2 karty, to znamená, telefónne karty a ethernet karty?

Vďaka!
Old 21. mája 2008, 10:13
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal CrazyComputerMan View Post
Dobre Im záujem je, Ktorý OS to potrebujete?

Vravíte Potrebujem 2 karty, to znamená, telefónne karty a ethernet karty?

Vďaka!
CCM, je naozaj potrebné urobiť, niektoré veci pre seba. Máte dokonca na Smoothwall webové stránky? Zaregistrujte sa a čítať manuály. Že budete vysvetľovať veľa.

Já také doporučuji vám skutočne zistiť, čo je to firewall je, a potom si môžete odpovedať na vaše otázky týkajúce sa vlastnej aké karty, ktoré potrebuje. Záleží na tom, ako sa chcete pripojiť k vášmu modemu a tým, čo umožňuje modem.

Smoothwall je linuxová distribúcia, je to OS. To je dôvod, prečo je to bezpečné.

I neznamenajú znít drsné, a radi odpovedať na viacero konkrétnych otázok, ale ak neviete, tohle pak myslím, že neexistuje žiadna možnosť ako sa vám to funguje.

Ale vy môžete, ak ste pripravení čítať a učiť sa, kým nebudete vedieť všetko. Zakaždým, keď narazíte na niečo, čo nepoznajú, alebo o pochopenie, že Google. Tie budú čoskoro siete expert.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nvidia GTX 285 a PCI Express GuitarHeroChamp Graphics Cards & Monitory 1 22. mája 2009 01:10
Outlook Express Hemul14 Email, VoIP & IM Diskusia 1 26. novembra 2007 11:01
PCI Express x1 mrdaveyk Procesory, základné dosky & RAM 1 17. September 2007 10:42
Pomoc, co je PCI Express REMI Graphics Cards & Monitory 4 1. September 2007 16:33
Pomocou aplikácie Outlook Express 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & IM Diskusia 13 15. augusta 2007 13:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.