![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejaký Smoothwall Express Užívatelia tu? Pre niekoho, kto nevie, čo to je, že sa jedná o OS Linux navrhnutý tak, aby bežal ako router / firewall na starý PC. Je silný ako mnohé veľmi drahé, ako sú smerovače Cisco. Bol som jeho používania za posledný rok hneď po získaní výstrel z ničomu BT Domov Hub. Je veľmi spoľahlivý a oveľa stabilnejšie ako väčšina ostatných smerovačov. To znamená, počítač beží rýchlejšie, pretože sa môžete zbaviť softvér firewall, ak je všetko v prefiltrovaným pred tým, ako sa dostane na PC. Znamenal by aj ako DNS server a caching server tak časté návštevy stránky sú k dispozícii na mieste a DNS lookup časy rýchlejšie. Firewall je veľmi silný na to a blokuje ešte útoky potom väčšina domov smerovače. Existujú tiež stovky pridať moduly: obsah filtre, pridajte blokátorov, VPN zariadenia, mail skenery atď Pre niekoho so starým PC a trochu času Velmi doporučuji mať sa na to pozrieť.
|
| |||
| |||
| OMG to znie dobre, tie 4 zdieľanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má tento softvér môžete nainštalovať router alebo niektoré router, mám Hi-ADSL router Belkin a tri použitia počítača Windows Firewall a moje maminka sťažujú, že si myslíte, že naši susedia sa prerušuje náš router, rád bych, aby to za pokus: )
| |||
| |||
| Ako počítač funguje ako router vlastne je? Potrebujete zaťaženia sieťovej karty, alebo si len jeden pre vstup, jeden pre výstup a switch alebo húb, ktoré umožnia väčšiu účasť? |
|
| |||
| |||
| V podstate musíte mať starý počítač, modem na pripojenie k vašej telefónnej linky a prechodu na pripojenie ďalších počítačov dohromady. Ty zapojte telefónnu linku do modemu (I use a D-Link 300T) a potom jeden ethernetový kábel vedie z modemu do 1 ethernet kartu v starom počítači (odteraz označované ako je Smoothwall) V starom počítači musíte mať dve karty, tak ako iné kábla môžete zájsť na vašu existujúce switch alebo router s možnosťou smerovania vypnutý. DHCP, DNS, atď sú spracovávané v Smoothwall. V Smoothwall podstate nahrádza svoju aktuálnu router a dáva vám oveľa väčšie možnosti. Nemôžem si predstaviť, ako by to pomôcť s vašimi susedmi krade vaše pripojenie, to je jenom nadol s nezabezpečené bezdrôtovej sieti. Nebudú mať prístup k nej, ak máte WPA šifrovanie a slušný preukaz frázy (ako 7chy56lo08d) Nemusíte zaťaženia sietí veci, ale vy potrebujete vedieť trochu o Linuxe v termináli a IP adresovanie, subsítí etc Pred buď máte akékoľvek ďalšie doporučujem navštíviť Smoothwall Express webové stránky a prečítať všetko, čo môžete, až vám rozumiem.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
2GB RAM 1GB grafickej XP Home ASRock doska blah blah |
|
| |||
| |||
| zaujímavé ... to by mohlo byť presne to, co potřebuju. Vidíte môj router má obmedzujúce nat prilepené a i prevýšenia je arsed kúpiť inú takže predpokladám, že to bude riešiť môj problém. vďaka za toto info! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Oveľa lepšie ako akýkoľvek 'domáce' router môžete kúpiť aj lepší než mnohé 300 libier smerovače.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vravíte Potrebujem 2 karty, to znamená, telefónne karty a ethernet karty? Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Já také doporučuji vám skutočne zistiť, čo je to firewall je, a potom si môžete odpovedať na vaše otázky týkajúce sa vlastnej aké karty, ktoré potrebuje. Záleží na tom, ako sa chcete pripojiť k vášmu modemu a tým, čo umožňuje modem. Smoothwall je linuxová distribúcia, je to OS. To je dôvod, prečo je to bezpečné. I neznamenajú znít drsné, a radi odpovedať na viacero konkrétnych otázok, ale ak neviete, tohle pak myslím, že neexistuje žiadna možnosť ako sa vám to funguje. Ale vy môžete, ak ste pripravení čítať a učiť sa, kým nebudete vedieť všetko. Zakaždým, keď narazíte na niečo, čo nepoznajú, alebo o pochopenie, že Google. Tie budú čoskoro siete expert.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nvidia GTX 285 a PCI Express | GuitarHeroChamp | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. mája 2009 01:10 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 26. novembra 2007 11:01 |
| PCI Express x1 | mrdaveyk | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 17. September 2007 10:42 |
| Pomoc, co je PCI Express | REMI | Graphics Cards & Monitory | 4 | 1. September 2007 16:33 |
| Pomocou aplikácie Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskusia | 13 | 15. augusta 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |