мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Смоотхуалл Експресс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10 сви 2008, 05:39
Модератор / ица групе

Сваки Смоотхуалл Експресс корисницима на ту?

За све оне који не знају шта је то, то је уствари Линукс ОС дизајниран је да ради као рутери / фиреуалл на старом рачунару. То је као снажан онолико врло скупо попут Цисцо усмерива.

ЈА имати био помоћу то за последњих годину дана након добијања пуцао од бескорисних БТ Хоме хуб. То је огромно поуздан стабилан и много више него већина других усмерива.

То значи да ваше рачунар покреће брже, јер можете добити ослободити од програма као што је све фиреуалл филтрира пре него што добија на рачунарима.

Такође се покреће као ДНС сервер и цацхинг сервер тако честе посете страницама су доступне локално и ДНС Лоокуп времена су брже.

Заштитног зида је врло моћно на њега и блокира се много више од већине напада хоме усмерива.

Ту су и стотине додај инс: филтере садржаја, додавање блокатори, ВПН објеката, поште скенери и сл

Јер свако са старим ПЦ и мало времена Ја високо препоручити да га погледате.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 15 сви 2008, 06:47
Донаторска Група

омг ово звучи добро, 4 тима дељење
Old 15 сви 2008, 23:39
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Спенцер2004 View Post
омг ово звучи добро, 4 тима дељење
Дали могу овај софтвер инсталиран на рутери или неки рутери, имам Хи-спеед АДСЛ Белкин усмјеривач и три рачунара користите титни зид за Уиндоус и моја мама гунђање мислим да је она наша суседа је ометања наш усмјеривач, желим да да као покушати: )

Мы Сыстем: Лаптоп Асус А7Ј

Процесор (и):
Интел Центрино Дуо
Матичне плоче:
Гоогле А7Ј:)
РАМ меморија:
1 ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Р | адеон Кс1600
Соунд Цард:
Дунно
Тврди диск (и):
100ГБ
Оптички погон (е):
Екстернал 150 ГБ и неки УСБ фласх
Цасе / псу:
Дунно, Ово је на Лаптоп
Хлађење:
Н / А
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Асус А7Ј Монитор
Оперативни систем (е):
Уиндоус Медиа Центар
Old 16 сви 2008, 05:09
Донаторска Група

Како ради рачунар функционише као рутери Аныуаы? Требате ли оптерећење мрежне картице или да ли ви требате само једна за улаз, један за излаз и вори или комутатор допустити више везе?
Old 16 сви 2008, 09:56
Модератор / ица групе

Углавном, морате имати старог рачунара, модема направити везу на своју телефонску линију и повезати се пребацити на остала рачунара заједно.

Ви прикључите телефонску линију на модем (ја користим Д-Линк 300Т), а затим Етхернет кабл иде од модема до 1 Етхернет картица у старом рачунару (од сада се помињу као Смоотхуалл)

У старом рачунару морате имати две картице, као још један кабл тако да могу отићи у ваш постојећи прекидач или усмјеривач са свим усмјеравања способности искључен. Тхе ДХЦП, ДНС, итд су обрађене од стране Смоотхуалл.

На основу Смоотхуалл замењује ваш тренутни рутери и даје вам цео много више опција.

Не видим како би са својим суседима крађе ваше везе, управо тај да доле има необезбјеђен бежичну мрежу. Они неће имати приступ до ње, ако имате УПА енкрипција и пристојан пролаз фразу (као 7цхы56ло08д)

Не морате да хрпе умрежавање ствари, али ти требаш да зна мало о Линукс-у терминал и ИП Обрацхајуцхи, Субнетс етц

Пре него што било који од вас иду даље предлажем да посетите уеб страницу Смоотхуалл Експресс и прочитати све што можете, све док не разумемо.

Old 16 сви 2008, 10:18
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Углавном, морате имати старог рачунара, модема направити везу на своју телефонску линију и повезати се пребацити на остала рачунара заједно.

Ви прикључите телефонску линију на модем (ја користим Д-Линк 300Т), а затим Етхернет кабл иде од модема до 1 Етхернет картица у старом рачунару (од сада се помињу као Смоотхуалл)

У старом рачунару морате имати две картице, као још један кабл тако да могу отићи у ваш постојећи прекидач или усмјеривач са свим усмјеравања способности искључен. Тхе ДХЦП, ДНС, итд су обрађене од стране Смоотхуалл.

На основу Смоотхуалл замењује ваш тренутни рутери и даје вам цео много више опција.

Не видим како би са својим суседима крађе ваше везе, управо тај да доле има необезбјеђен бежичну мрежу. Они неће имати приступ до ње, ако имате УПА енкрипција и пристојан пролаз фразу (као 7цхы56ло08д)

Не морате да хрпе умрежавање ствари, али ти требаш да зна мало о Линукс-у терминал и ИП Обрацхајуцхи, Субнетс етц

Пре него што било који од вас иду даље предлажем да посетите уеб страницу Смоотхуалл Експресс и прочитати све што можете, све док не разумемо.
Залогај превише стручна за мене, а најближе до радио усмјеривач је мој тата је хи-спец ПЦ ... Ја сам саградио његов рачунар и то је страшно!

2ГБ РАМ
1ГБ графичке
КСП Хоме
Асроцк матична плоча

блах
блах
Old 20 сви 2008, 14:28
Донаторска Група

занимљиво ... ово би могао бити управо оно што ми треба. што видите мој усмјеривач је рестриктиван заглави на нат и ја лицемјерје бити арсед купити један па претпостављам ово ће решити мој проблем. опет хвала за овај инфо!
Old 20 сви 2008, 14:57
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Спенцер2004 View Post
занимљиво ... ово би могао бити управо оно што ми треба. што видите мој усмјеривач је рестриктиван заглави на нат и ја лицемјерје бити арсед купити један па претпостављам ово ће решити мој проблем. опет хвала за овај инфо!
Ако можете добити од старе кутије бих једноставно инсталирајте га и играти се. То стварно није тешко инсталирати и форуми су врло корисне у преко ууу.смоотхуалл.орг

Пуно пуно боља од било које 'хоме' усмјеривач могли купити и боље него многи £ 300 усмерива.

Old 20 сви 2008, 22:33
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Ако можете добити од старе кутије бих једноставно инсталирајте га и играти се. То стварно није тешко инсталирати и форуми су врло корисне у преко ууу.смоотхуалл.орг

Пуно пуно боља од било које 'хоме' усмјеривач могли купити и боље него многи £ 300 усмерива.
У реду Им заинтересована да буде, које ОС не треба?

Ви кажете да ја потреба 2 картицу, то значи да телефон картице и Етхернет картицу?

Хвала!
Old 21 сви 2008, 10:13
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ЦразыЦомпутерМан View Post
У реду Им заинтересована да буде, које ОС не треба?

Ви кажете да ја потреба 2 картицу, то значи да телефон картице и Етхернет картицу?

Хвала!
Ццм, ти стварно треба да урадите неке ствари за себе. Да ли сте били чак и на Смоотхуалл уеб странице? Регистрација и прочитајте упутства. То ћемо објаснити пуно.

Такође предлажемо да заправо сазнати шта је заштитни зид, а онда ти могу одговорити на питања о сопственом какав картицу потребно. Зависи о томе како желите да се спојите на свој модем и модем што дозвољава.

Смоотхуалл је Линукс дистрибуција, то је ОС. Тај зашто је сигуран.

Не мислим на звук опорот, а више ће радо одговорити на специфична питања, али ако не знате ове ствари па мислим да нема шансе да ти то раде.

Али можеш ако сте спремни да читају и да уче све док не знате све. Сваки пут кад наићи нешто не зна или схватити, Гоогле је. Ви ћете ускоро бити мрежу стручњака.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц