![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сваки Смоотхуалл Експресс корисницима на ту? За све оне који не знају шта је то, то је уствари Линукс ОС дизајниран је да ради као рутери / фиреуалл на старом рачунару. То је као снажан онолико врло скупо попут Цисцо усмерива. ЈА имати био помоћу то за последњих годину дана након добијања пуцао од бескорисних БТ Хоме хуб. То је огромно поуздан стабилан и много више него већина других усмерива. То значи да ваше рачунар покреће брже, јер можете добити ослободити од програма као што је све фиреуалл филтрира пре него што добија на рачунарима. Такође се покреће као ДНС сервер и цацхинг сервер тако честе посете страницама су доступне локално и ДНС Лоокуп времена су брже. Заштитног зида је врло моћно на њега и блокира се много више од већине напада хоме усмерива. Ту су и стотине додај инс: филтере садржаја, додавање блокатори, ВПН објеката, поште скенери и сл Јер свако са старим ПЦ и мало времена Ја високо препоручити да га погледате.
|
| |||
| |||
| омг ово звучи добро, 4 тима дељење |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали могу овај софтвер инсталиран на рутери или неки рутери, имам Хи-спеед АДСЛ Белкин усмјеривач и три рачунара користите титни зид за Уиндоус и моја мама гунђање мислим да је она наша суседа је ометања наш усмјеривач, желим да да као покушати: )
| |||
| |||
| Како ради рачунар функционише као рутери Аныуаы? Требате ли оптерећење мрежне картице или да ли ви требате само једна за улаз, један за излаз и вори или комутатор допустити више везе? |
|
| |||
| |||
| Углавном, морате имати старог рачунара, модема направити везу на своју телефонску линију и повезати се пребацити на остала рачунара заједно. Ви прикључите телефонску линију на модем (ја користим Д-Линк 300Т), а затим Етхернет кабл иде од модема до 1 Етхернет картица у старом рачунару (од сада се помињу као Смоотхуалл) У старом рачунару морате имати две картице, као још један кабл тако да могу отићи у ваш постојећи прекидач или усмјеривач са свим усмјеравања способности искључен. Тхе ДХЦП, ДНС, итд су обрађене од стране Смоотхуалл. На основу Смоотхуалл замењује ваш тренутни рутери и даје вам цео много више опција. Не видим како би са својим суседима крађе ваше везе, управо тај да доле има необезбјеђен бежичну мрежу. Они неће имати приступ до ње, ако имате УПА енкрипција и пристојан пролаз фразу (као 7цхы56ло08д) Не морате да хрпе умрежавање ствари, али ти требаш да зна мало о Линукс-у терминал и ИП Обрацхајуцхи, Субнетс етц Пре него што било који од вас иду даље предлажем да посетите уеб страницу Смоотхуалл Експресс и прочитати све што можете, све док не разумемо.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Куоте:
2ГБ РАМ 1ГБ графичке КСП Хоме Асроцк матична плоча блах блах |
|
| |||
| |||
| занимљиво ... ово би могао бити управо оно што ми треба. што видите мој усмјеривач је рестриктиван заглави на нат и ја лицемјерје бити арсед купити један па претпостављам ово ће решити мој проблем. опет хвала за овај инфо! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Пуно пуно боља од било које 'хоме' усмјеривач могли купити и боље него многи £ 300 усмерива.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ви кажете да ја потреба 2 картицу, то значи да телефон картице и Етхернет картицу? Хвала! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Такође предлажемо да заправо сазнати шта је заштитни зид, а онда ти могу одговорити на питања о сопственом какав картицу потребно. Зависи о томе како желите да се спојите на свој модем и модем што дозвољава. Смоотхуалл је Линукс дистрибуција, то је ОС. Тај зашто је сигуран. Не мислим на звук опорот, а више ће радо одговорити на специфична питања, али ако не знате ове ствари па мислим да нема шансе да ти то раде. Али можеш ако сте спремни да читају и да уче све док не знате све. Сваки пут кад наићи нешто не зна или схватити, Гоогле је. Ви ћете ускоро бити мрежу стручњака.