![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi biri Smoothwall Hızlı Burada kullanıcılara? Kimin ne olduğunu bilmiyor herkes için, temelde bir Linux router olarak çalıştırmak için tasarlanmış işletim sistemidir / eski bir bilgisayarda güvenlik duvarı. Bu kadar çok pahalı Cisco yönlendirici gibi güçlü. Ben geçen yıl şimdilik Gereksiz BT Anasayfa Hub bir çekim elde sonra kullanılarak yapılmıştır. Bu büyük ölçüde ve çok daha fazlası diğer birçok yönlendirici daha istikrarlı güvenilir. Önce bu PC'ler için alır çünkü her şey gibi yazılım güvenlik duvarı kurtulmak filtrelenmiştir alabilirsiniz bilgisayarınızı daha hızlı çalışır anlamına gelir. Bir DNS sunucusu ve önbelleğe sunucu sık ziyaret sayfaları yerel kullanılabilir ve DNS araması kere de daha hızlı çalışır. Güvenlik duvarı çok ve blokları güçlü olduğunu çok daha saldırıların ardından en ana yönlendiriciler. Ayrıca ekleri eklemek yüzlerce: içerik filtreleri vardır, vb blokörleri, VPN tesisleri, posta tarayıcıları eklemek Eski bir bilgisayar ve yüksek Bakabilir kalmadan öneririz zaman biraz olan herkes için.
|
| |||
| |||
| Bu iyi, TY 4 Paylaşım sesler OMG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu yazılım yönlendirici ya da yönlendirici yüklenmiş olabilir mi, var yüksek hız ADSL Belkin yönlendirici ve üç bilgisayar kullanmak, Windows Güvenlik Duvarı ve benim o komşularımız bizim yönlendirici ara düşünüyorum şikayetçi anne, bir deneyin olarak vermek istiyorum: )
| |||
| |||
| nasıl bir yönlendirici olarak yine de bir bilgisayar işlevi nedir? sadece daha fazla bağlantı sağlamak için bir giriş, bir çıkış ve bir anahtar veya merkezi için gereken ağ kartları bir yük ya da yapmak gerekiyor? |
|
| |||
| |||
| Esasında eski bir bilgisayar, telefon hattı ve geçiş birlikte bilgisayar gerisini bağlamak için bağlantı için modem olması gerekir. Sen modem bir telefon hattının fişi (I) ve bir Ethernet kablosu modemi 1 Ethernet kartına eski bilgisayar şimdi (on the Smoothwall olarak anılacaktır) giderse bir D-Link 300T kullanmak Başka bir kablo mevcut geçmek veya yönlendiricinin tüm yönlendirme yetenekleri devam eski bilgisayar olarak iki kart var, bu nedenle gerek kapalı. DHCP, DNS Smoothwall tarafından yönetilir vs. Bu Smoothwall temelde geçerli yönlendirici yerine geçer ve bir çok daha fazla seçenek sunuyor. Ben nasıl sizin komşular Bağlantı çalmak ile yardımcı olacak, sadece bir güvenli olmayan kablosuz ağa sahip şu göremiyorum. Eğer () 7chy56lo08d gibi WPA şifreleme ve bir geçiş ifade var Bunun için erişim olmaz Sen ağ malın yükler gerekmez ama yapmak terminal ve IP Adresleme, Alt Ağları Linux hakkında biraz vs bilmeniz gereken Ya önce başka hangi Smoothwall Hızlı web sitesini ziyaret edin ve siz anlamak size geleni okuyun tavsiye edin.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
2GB RAM 1GB grafik XP Home Asrock anakart vesaire vesaire |
|
| |||
| |||
| ilginç ... Bu tam olarak ne ihtiyacım olabilir. Benim yönlendirici vardır kısıtlayıcı NAT i cant ve aşık benim sorunu çözmek bu kabul başka bir çok satın almak arsed olarak görüyorum. bu bilgi için tekrar teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Çok fazla bir 'ev' yönlendirici satın ve çok daha iyi £ 300 router daha iyi.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Benim 2 kartı gerekiyor, bu telefon kartı ve ağ kartı anlamına gelir yapar diyor? Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben de gerçekten öğrenmek öneririz bir güvenlik duvarı ve sonra ne kartı tür ihtiyaçları hakkında kendi soruları cevaplayabilirsiniz ne olduğunu. BT nasıl modeminizin ve bağlanmak için modem ne sağlar istiyorum bağlıdır. Smoothwall bir Linux dağıtımı, bu bir işletim sistemidir. Bu nedenle güvenlidir. Ben sert ses ve anlamına gelmez memnuniyetle daha özel sorulara cevap verecektir, ama eğer o zaman ben size hiç şans iş bunu almak olduğunu düşünüyorum bu şeyler bilmiyorum. Ama eğer okumak için hazırlanmış ve siz her şeyi bilmek öğrenmek. Her zaman sen ya da anlamak, Google bilmiyorum şey rastlamak. Yakında bir ağ uzmanı olacaktır.
![]() |
|
| Bookmarks |