менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Smoothwall Express

Reply

Різьба Інструменти
Old
Модератор групи

Будь-який Smoothwall Express користувачами тут?

Для тих, хто не знає що це таке, це в основному ОС Linux призначений для роботи в якості маршрутизатора / брандмауера на старому комп'ютері. Це як потужний, як багато хто дуже дорого, як маршрутизатори Cisco.

Я використовував його для останнього року зараз, після розстрілу даремні BT головну концентратора. Це надзвичайно надійний і більш стабільним, ніж у більшості інших маршрутизаторів.

Це означає, що ваш комп'ютер працює швидше, тому що ви можете позбутися від брандмауера, як і всі фільтрується перш ніж потрапити на комп'ютери.

Він також працює як сервер DNS сервер і кешування сторінок настільки часті відвідування, наявних на місцевому рівні і DNS пошук рази швидше.

Брандмауер є дуже потужною на нього, і блокує набагато більше нападів то більшість маршрутизаторів додому.

Є також сотні додати модулі: контент-фільтри, додати блокатори, VPN зал, пошта сканерів т.д.

Для тих, хто зі старим комп'ютером і трохи часу, я настійно рекомендуємо ознайомитися на нього.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old
Донор групи

OMG це звучить добре, ти 4 обмін
Old 15 травня 2008, 23:39
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
OMG це звучить добре, ти 4 обмін
Чи означає це програмне забезпечення можуть бути встановлені для маршрутизатора або якої-небудь маршрутизатор, я Привіт швидкість ADSL-маршрутизатора Belkin і три комп'ютери використовувати брандмауер Windows і моїй мамі скаржилася, що думають наші сусіди перериваючи наш маршрутизатор, я хотів би дати це як спробу: )

Моя система: Ноутбук Asus A7J

Процесор (и):
Intel Centrino Duo
Материнська плата:
Google A7J:)
ОЗУ:
1 Гб
Графічна карта (и):
ATI R | adeon X1600
Звукова карта:
Незнайка
Жорсткий диск (и):
100GB
Оптичний привід (и):
Зовнішній 150 ГБ, а деякі USB Flash
Діло / PSU:
Чи не знаю, правда, це на ноутбук
Охолодження:
Не доступно
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Монітор Asus A7J
Операційна система (и):
Windows Media Centre
Old
Донор групи

Які функції комп'ютера в якості маршрутизатора в будь-якому випадку? Вам потрібна навантаження мережевої карти або вам потрібна тільки один на вхід, один для виводу і комутатор або концентратор, щоб більше зв'язків?
Old
Модератор групи

В загальному, ви повинні мати старий комп'ютер, модем, щоб зробити підключення до телефонної лінії і перейти на підключення інших комп'ютерів.

Ви підключіть телефонну лінію до модему (я використовую D-Link 300T), а потім Ethernet кабелю йде від модему до Ethernet 1 картку в старий комп'ютер (тепер називається Smoothwall)

У старому комп'ютері необхідно мати дві картки, тому що іншого кабелю можете підійти до існуючих комутатором або маршрутизатором, з усіма можливості маршрутизації відключена. DHCP, DNS і так далі обробляються Smoothwall.

Smoothwall основному замінює ваш поточний маршрутизатора і дає набагато більше можливостей.

Я не бачу, як він буде допомагати з вашими сусідами крадіжки вашого з'єднання, Thats тільки вниз, щоб з незахищеною бездротової мережі. Вони не будуть мати доступу до неї, якщо у вас є WPA шифрування і гідну фразу проходу (як 7chy56lo08d)

Вам не потрібно навантажень мереж сировини, але вам потрібно більше дізнатись про Linux в терміналі і IP-адрес, підмережі і т.д.

Перед тим, як кожен з вас йти далі, я пропоную вам відвідати сайт Smoothwall Express і читав все, що можна, поки Ви не зрозуміли.

Old 16 травня 2008, 10:18
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
В загальному, ви повинні мати старий комп'ютер, модем, щоб зробити підключення до телефонної лінії і перейти на підключення інших комп'ютерів.

Ви підключіть телефонну лінію до модему (я використовую D-Link 300T), а потім Ethernet кабелю йде від модему до Ethernet 1 картку в старий комп'ютер (тепер називається Smoothwall)

У старому комп'ютері необхідно мати дві картки, тому що іншого кабелю можете підійти до існуючих комутатором або маршрутизатором, з усіма можливості маршрутизації відключена. DHCP, DNS і так далі обробляються Smoothwall.

Smoothwall основному замінює ваш поточний маршрутизатора і дає набагато більше можливостей.

Я не бачу, як він буде допомагати з вашими сусідами крадіжки вашого з'єднання, Thats тільки вниз, щоб з незахищеною бездротової мережі. Вони не будуть мати доступу до неї, якщо у вас є WPA шифрування і гідну фразу проходу (як 7chy56lo08d)

Вам не потрібно навантажень мереж сировини, але вам потрібно більше дізнатись про Linux в терміналі і IP-адрес, підмережі і т.д.

Перед тим, як кожен з вас йти далі, я пропоную вам відвідати сайт Smoothwall Express і читав все, що можна, поки Ви не зрозуміли.
Занадто експерта для мене, найближчого до бездротової маршрутизатор Привіт мій тато-Spec ПК ... Я збудував свій комп'ютер, і це було жахливо!

2Gb RAM
1GB графічної
XP Home
ASRock Motherboard

Blah
Blah
Old 20 травня 2008, 14:28
Донор групи

цікаво ... Це може бути те, що мені потрібно. Ви бачите мою маршрутизатор має обмежувальний застрягли на фіз та косяк я буду Arsed купити ще один, я вважаю, це буде вирішити мою проблему. Ще раз спасибі за цю інформацію!
Old 20 травня 2008, 14:57
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
цікаво ... Це може бути те, що мені потрібно. Ви бачите мою маршрутизатор має обмежувальний застрягли на фіз та косяк я буду Arsed купити ще один, я вважаю, це буде вирішити мою проблему. Ще раз спасибі за цю інформацію!
Якщо ви можете роздобути стару коробку я б просто встановити його і пограти. Це дійсно не так вже важко встановити і Форуми дуже корисні при більш www.smoothwall.org

Багатьом краще, ніж будь-яка "додому" маршрутизатора можна купити і краще, ніж багато £ 300 маршрутизаторів.

Old 20 травня 2008, 22:33
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Якщо ви можете роздобути стару коробку я б просто встановити його і пограти. Це дійсно не так вже важко встановити і Форуми дуже корисні при більш www.smoothwall.org

Багатьом краще, ніж будь-яка "додому" маршрутизатора можна купити і краще, ніж багато £ 300 маршрутизаторів.
Allright Їм цікаво це зробити, яка операційна система робить це потрібно?

Ви кажете, що мені потрібно 2 карти, робить це означає, телефонні картки і Ethernet-карта?

Спасибо!
Old 21 травня 2008, 10:13
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав CrazyComputerMan View Post
Allright Їм цікаво це зробити, яка операційна система робить це потрібно?

Ви кажете, що мені потрібно 2 карти, робить це означає, телефонні картки і Ethernet-карта?

Спасибо!
СКК, вам дійсно необхідно робити деякі речі для себе. Ви навіть на сайт Smoothwall? Реєстрація та читати посібники. Це пояснити багато чого.

Я також пропоную вам насправді дізнатися, що міжмережевий екран, а потім ви можете відповісти на свої питання, про яку карті він потребує. Це залежить від того, як Ви хочете підключити до модему і що модем дозволяє.

Smoothwall це дистрибутив Linux, це ОС. Thats, чому вона безпечна.

Я не хочу звучати жорсткі, і будуть раді відповісти на більш конкретні питання, але якщо ви не знаєте, цей матеріал то я думаю, що немає ніяких шансів отримати ви його роботи.

Але ви можете, якщо ви готові читати і вчитися, поки ви все знаєте. Кожен раз, коли ви зустрінетесь з чого ви не знаєте або про розумію, це Google. Ви скоро мережу експертів.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.