![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-який Smoothwall Express користувачами тут? Для тих, хто не знає що це таке, це в основному ОС Linux призначений для роботи в якості маршрутизатора / брандмауера на старому комп'ютері. Це як потужний, як багато хто дуже дорого, як маршрутизатори Cisco. Я використовував його для останнього року зараз, після розстрілу даремні BT головну концентратора. Це надзвичайно надійний і більш стабільним, ніж у більшості інших маршрутизаторів. Це означає, що ваш комп'ютер працює швидше, тому що ви можете позбутися від брандмауера, як і всі фільтрується перш ніж потрапити на комп'ютери. Він також працює як сервер DNS сервер і кешування сторінок настільки часті відвідування, наявних на місцевому рівні і DNS пошук рази швидше. Брандмауер є дуже потужною на нього, і блокує набагато більше нападів то більшість маршрутизаторів додому. Є також сотні додати модулі: контент-фільтри, додати блокатори, VPN зал, пошта сканерів т.д. Для тих, хто зі старим комп'ютером і трохи часу, я настійно рекомендуємо ознайомитися на нього.
|
| |||
| |||
| OMG це звучить добре, ти 4 обмін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи означає це програмне забезпечення можуть бути встановлені для маршрутизатора або якої-небудь маршрутизатор, я Привіт швидкість ADSL-маршрутизатора Belkin і три комп'ютери використовувати брандмауер Windows і моїй мамі скаржилася, що думають наші сусіди перериваючи наш маршрутизатор, я хотів би дати це як спробу: )
| |||
| |||
| Які функції комп'ютера в якості маршрутизатора в будь-якому випадку? Вам потрібна навантаження мережевої карти або вам потрібна тільки один на вхід, один для виводу і комутатор або концентратор, щоб більше зв'язків? |
|
| |||
| |||
| В загальному, ви повинні мати старий комп'ютер, модем, щоб зробити підключення до телефонної лінії і перейти на підключення інших комп'ютерів. Ви підключіть телефонну лінію до модему (я використовую D-Link 300T), а потім Ethernet кабелю йде від модему до Ethernet 1 картку в старий комп'ютер (тепер називається Smoothwall) У старому комп'ютері необхідно мати дві картки, тому що іншого кабелю можете підійти до існуючих комутатором або маршрутизатором, з усіма можливості маршрутизації відключена. DHCP, DNS і так далі обробляються Smoothwall. Smoothwall основному замінює ваш поточний маршрутизатора і дає набагато більше можливостей. Я не бачу, як він буде допомагати з вашими сусідами крадіжки вашого з'єднання, Thats тільки вниз, щоб з незахищеною бездротової мережі. Вони не будуть мати доступу до неї, якщо у вас є WPA шифрування і гідну фразу проходу (як 7chy56lo08d) Вам не потрібно навантажень мереж сировини, але вам потрібно більше дізнатись про Linux в терміналі і IP-адрес, підмережі і т.д. Перед тим, як кожен з вас йти далі, я пропоную вам відвідати сайт Smoothwall Express і читав все, що можна, поки Ви не зрозуміли.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
2Gb RAM 1GB графічної XP Home ASRock Motherboard Blah Blah |
|
| |||
| |||
| цікаво ... Це може бути те, що мені потрібно. Ви бачите мою маршрутизатор має обмежувальний застрягли на фіз та косяк я буду Arsed купити ще один, я вважаю, це буде вирішити мою проблему. Ще раз спасибі за цю інформацію! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Багатьом краще, ніж будь-яка "додому" маршрутизатора можна купити і краще, ніж багато £ 300 маршрутизаторів.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви кажете, що мені потрібно 2 карти, робить це означає, телефонні картки і Ethernet-карта? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я також пропоную вам насправді дізнатися, що міжмережевий екран, а потім ви можете відповісти на свої питання, про яку карті він потребує. Це залежить від того, як Ви хочете підключити до модему і що модем дозволяє. Smoothwall це дистрибутив Linux, це ОС. Thats, чому вона безпечна. Я не хочу звучати жорсткі, і будуть раді відповісти на більш конкретні питання, але якщо ви не знаєте, цей матеріал то я думаю, що немає ніяких шансів отримати ви його роботи. Але ви можете, якщо ви готові читати і вчитися, поки ви все знаєте. Кожен раз, коли ви зустрінетесь з чого ви не знаєте або про розумію, це Google. Ви скоро мережу експертів.