по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Някои проблеми с D-Link превключвате

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти юни, 2008, 03:13
Новите държави Група

Default Някои проблеми с D-Link превключвате

Здравейте всички,

Имам собствена фирма за решение на компютърен хардуер ..
но имам нужда от малко помощ от капитана рутер ..

Проблем: Имам настройка на един офис с Dlink Switch .. Има две ключове .. Един от тях е с 8 слота и вторият е с 16 слота .. и има две различни връзки на интернет .. но една от връзката не работи правилно .. така Pls помагам как да настроя тази ключове за да мога да се реши този проблем ..

Всякакви други насоки оценявам .. Pls Искам да се справи с този проблем бързо .. толкова скоро да ми помогне ..
Old 17-ти юни, 2008, 04:18
Номер на групата

Default Някои проблеми с D-Link превключвате

В идеалния случай можете просто да пуснете кабел от ключа за една до друга и прекъсване на една от интернет. Не казвам, ако те са модем рутери. Ако те са ти ще трябва да изключите DHCP на един от тях.

Кабелът разтвор поема всички гнезда са автомобил възходяща. Ако не можете да намерите някой е посветен като възходяща.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc