menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Některé problémy s D-Link switch

Reply

Thread Nástroje
Old 17 června 2008, 03:13
Nový člen skupiny

Ahoj všem,

Mám svou vlastní společnost pro řešení počítačového hardwaru ..
ale já potřebovat nějakou pomoc z router mistra ..

Problém: Mám nastavení jedné kanceláře s dlink switch .. Existují dva přepínače .. Jedním z nich je s 8 slot a druhý je s 16 sloty .. a mají dvě různá připojení na internet .. ale jeden z připojení nefunguje správné .. tak pls help, jak i nastavení tohoto přepínače, abych mohl tento problém vyřešit ..

Jakékoliv jiné pokyny ocenil .. pls chci napravit tento problém rychle .. tak mi pomoz brzy ..
Old 17 června 2008, 04:18
Dárce Skupina

V ideálním případě byste jednoduše spustit kabel od jednoho přepnutí do druhého a odpojit jeden z internetu. Neříkejte, pokud se jedná o modem routery. Pokud tomu tak je, budete muset vypnout DHCP na jedné z nich.

Kabel řešení předpokládá, že všechny zásuvky jsou auto uplink. Pokud ne, můžete najít jeden je věnován jako uplink.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.