![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám svou vlastní společnost pro řešení počítačového hardwaru .. ale já potřebovat nějakou pomoc z router mistra .. Problém: Mám nastavení jedné kanceláře s dlink switch .. Existují dva přepínače .. Jedním z nich je s 8 slot a druhý je s 16 sloty .. a mají dvě různá připojení na internet .. ale jeden z připojení nefunguje správné .. tak pls help, jak i nastavení tohoto přepínače, abych mohl tento problém vyřešit .. Jakékoliv jiné pokyny ocenil .. pls chci napravit tento problém rychle .. tak mi pomoz brzy .. |
|
| |||
| |||
| V ideálním případě byste jednoduše spustit kabel od jednoho přepnutí do druhého a odpojit jeden z internetu. Neříkejte, pokud se jedná o modem routery. Pokud tomu tak je, budete muset vypnout DHCP na jedné z nich. Kabel řešení předpokládá, že všechny zásuvky jsou auto uplink. Pokud ne, můžete najít jeden je věnován jako uplink.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |