manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Neki problem sa d-link preklopnik

Reply

Thread Tools
Old 17 lipanj 2008, 03:13
Novi član grupe

Bok svima,

Imam svoje poduzeće za računalni hardver rješenje ..
ali trebam neki pomoć sa usmjerivač gospodara ..

Problem: Imam postava jedan ured sa dlink prekidač .. Postoje dvije sklopke .. Jedan od njih je sa 8 utora, a druga je sa 16 utora .. i imaju dvije različite veze internet .. ali jedna od veza ne radi ispravno .. na taj način pls pomoć kako ja to postava šiba, tako da mogu riješiti ovaj problem ..

Bilo koja druga smjernice appreciated .. pls želim to ispraviti ovaj problem brzo .. na taj način pomoć mene uskoro ..
Old 17 lipanj 2008, 04:18
Donatorska Grupa

Idealno onda jednostavno pokrenuti kabel iz jednog biste se prebacili na druge i prekinuti vezu jednog od Internet. Vi ne reći ako su modem usmjerivač. Ako su te htijenje trebate kupiti onesposobiti DHCP na jednoj od njih.

Kabel rješenje pretpostavlja sve utičnice su auto uplink. Ako ne možete pronaći neki svibanj je posvećen kao i uplink.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.