kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Néhány probléma a D-Link switch

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2008, 03:13
Új tag Csoport

Default Néhány probléma a D-Link switch

Hi all,

Én magam cég számítógépes hardver megoldás ..
de kell egy kis segítség a router master ..

Probléma: Van egy setup hivatal dlink kapcsoló .. Két kapcsolók .. Az egyik a 8 slot van és a második, 16 slots .. és két különböző internetes kapcsolatok .. de ez a kapcsolat nem működik megfelelően .. so pls help, hogyan setup ezt a kapcsolókat úgy tudom megoldani ezt a problémát ..

Minden más útmutatást appreciated .. pls akarom, hogy orvosolja ezt a problémát gyorsan .. így segítsen nekem hamarosan ..
Old Június 17 2008, 04:18
Donor Group

Default Néhány probléma a D-Link switch

Ideális akkor egyszerűen fuss a kábelt egy kapcsolót, és húzza ki a másik egy az interneten. Nem mondom, ha ezek a modem router. Ha ők meg kell tiltani a DHCP-t az egyiket.

A kábel megoldás vállal minden sockets automatikusan fellövést. Ha nem lehet találni egy elkötelezett a fellövést.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mobo switch probléma Black Magic Általános fémáru Chat 5 20. január 2009 11:21
A BT Fusion "telefon link probléma joethebus Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 30. december 2008 03:25
D-Link Wireless G520 furcsa probléma Nikronius Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 14. június 2008 16:33
Én váltani? Clare89 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 18. Szeptember 2007 07:18
Link probléma redvet E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 18. április 2007 07:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.