![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Én magam cég számítógépes hardver megoldás .. de kell egy kis segítség a router master .. Probléma: Van egy setup hivatal dlink kapcsoló .. Két kapcsolók .. Az egyik a 8 slot van és a második, 16 slots .. és két különböző internetes kapcsolatok .. de ez a kapcsolat nem működik megfelelően .. so pls help, hogyan setup ezt a kapcsolókat úgy tudom megoldani ezt a problémát .. Minden más útmutatást appreciated .. pls akarom, hogy orvosolja ezt a problémát gyorsan .. így segítsen nekem hamarosan .. |
|
| |||
| |||
| Ideális akkor egyszerűen fuss a kábelt egy kapcsolót, és húzza ki a másik egy az interneten. Nem mondom, ha ezek a modem router. Ha ők meg kell tiltani a DHCP-t az egyiket. A kábel megoldás vállal minden sockets automatikusan fellövést. Ha nem lehet találni egy elkötelezett a fellövést.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mobo switch probléma | Black Magic | Általános fémáru Chat | 5 | 20. január 2009 11:21 |
| A BT Fusion "telefon link probléma | joethebus | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 30. december 2008 03:25 |
| D-Link Wireless G520 furcsa probléma | Nikronius | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 14. június 2008 16:33 |
| Én váltani? | Clare89 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 18. Szeptember 2007 07:18 |
| Link probléma | redvet | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 18. április 2007 07:12 |
| Téma eszközök | |
| |