פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

חלק בעיה עם הקישור D-Switch

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יוני 2008, 03:13
קבוצת חברות חדשות

Default חלק בעיה עם הקישור D-Switch

היי לכולם

יש לי חברה משלי פתרון החומרה במחשב ..
אבל אני צריך קצת עזרה נתב הורים ..

הבעיה: יש לי התקנה אחת של Office עם dlink מתג .. יש שני מתגים .. האחד הוא עם חריץ 8 והשני הוא עם 16 משבצות .. ויש לי שני חיבורים שונים של האינטרנט .. אבל אחד החיבור הוא לא עובד תקין .. pls כל כך איך לעזור בוררי ההתקנה זה אני כל כך אני יכול לפתור את הבעיה ..

כל הנחיה אחרת להערכה .. pls אני רוצה לתקן את הבעיה במהירות .. כדי לעזור לי בקרוב ..
Old 17 יוני 2008, 04:18
קבוצת תורמים

Default חלק בעיה עם הקישור D-Switch

באופן אידיאלי, אתה פשוט להריץ כבלים בורר אחד אחר ולנתק אחד מהאינטרנט. אתה לא אומר אם הם נתבים המודם. במקרה כזה תצטרך לבטל DHCP על אחד מהם.

פתרון מניח את כל הכבלים הם ארובות Auto Uplink. אם לא ניתן למצוא אחד מוקדש כמו Uplink.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Mobo בעיה להחליף הקסם השחור כללי חומרה צ 'אט 5 20 ינואר 2009 11:21
BT Fusion 'טל הקישור בעיה joethebus רישות, מודמים & VoIP 1 30 דצמבר 2008 03:25
D-LINK אלחוטי G520 בעיה מוזר Nikronius רישות, מודמים & VoIP 6 14th יוני 2008 16:33
יהיה לי לעבור? Clare89 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 18 ספטמבר 2007 07:18
קישור הבעיה redvet דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 18 אפריל 2007 07:12
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.