mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Kai kurios problemos su D-link switch

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2008, 03:13
Naujas Narys

Default Kai kurios problemos su D-link switch

Hi all,

Turiu savo kompanija Computer Hardware sprendimas ..
bet man reikia iš maršrutizatorių meistras .. Pagalba

Problema: turiu setup vieną įstaigą DLink switch .. Yra du jungikliai .. Vienas iš jų yra su 8 lizdą ir antrasis su 16 slots .. ir yra dvi skirtingos jungtys interneto .. bet viena ryšys neveikia tinkamai .. taip Pls help how I setup šį jungiklius, kad galėčiau išspręsti šią problemą ..

Bet kokie kiti nurodymai appreciated .. pls noriu ištaisyti šią problemą greičiau .. kad padėtų man greičiau ..
Old Birželis 17, 2008, 04:18
Donorų grupės

Default Kai kurios problemos su D-link switch

Geriausia jums būtų tik paleisti iš vieno kabelio perjungti į kitą ir iš vieno interneto atsijungti. Jūs negalite pasakyti, jeigu jie yra modemas maršrutizatorius. Jei jie jums reikės išjungti DHCP vienas iš jų.

Kabelinė tirpalas prisiima visus lizdus Auto Uplink. Jei ne, galite rasti vieną skirta kaip Uplink.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
MOBO jungiklis problema Black Magic General Hardware Chat 5 20 sausis 2009 11:21
"BT Fusion" telefono ryšio problema joethebus Networking, Modems & VoIP 1 30 gruodis 2008 03:25
D-LINK G520 Wireless Weird problema Nikronius Networking, Modems & VoIP 6 Birželis 14, 2008 16:33
Ar galiu pakeisti? Clare89 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 18 rugsėjis 2007 07:18
Nuoroda problema redvet Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 Balandis 18, 2007 07:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.