![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Mam własną firmę rozwiązania dla sprzętu komputerowego .. ale potrzebuje pomocy z routerem kapitan .. Problem: Mam konfiguracji jednego urzędu z dlink przełącznik .. Istnieją dwa przełączniki .. Jednym z nich jest 8-gniazda i drugie jest w 16 gniazd .. i mają dwa różne połączenia internetowego .. ale jedno z połączeń nie działa prawidłowego .. pls help tak jak i konfiguracja tego przełączniki więc mogę rozwiązać ten problem .. Wszelkie inne wytyczne appreciated .. pls chcę skorygować ten problem szybko .. tak szybko mi pomóc .. |
|
| |||
| |||
| Najlepiej jest po prostu uruchomić kabel z jednej przełączyć się na inne i odłączyć się od Internetu. Nie powiem, jeżeli są one modem routers. Jeżeli są one potrzebne, aby wyłączyć DHCP na jednej z nich. Kabel rozwiązanie zakłada wszystkich gniazd są automatycznie uplink. Jeśli nie możesz znaleźć jeden jest dedykowany jako uplink.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |