![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Eu am propria mea companie de hardware-ul computerului soluţie .. dar am nevoie de ajutor de la router căpitan .. Problema: Am un setup de birou cu dlink trece .. Există două switch-uri .. Unul este cu 8 slot şi al doilea este cu 16 sloturi .. şi au două conexiuni de internet .. dar unul din conexiunea nu funcţionează corect .. pls aşa cum i ajuta setup acest switch-uri ca sa pot rezolva aceasta problema .. Orice altă orientare apreciat .. pls vreau, pentru a rectifica această problemă mai repede .. Aşa să-mi ajute mai repede .. |
|
| |||
| |||
| În mod ideal, ar trebui să pur şi simplu rulaţi un cablu de la un comutator de celelalte şi o deconectare de la internet. Nu mai spune în cazul în care acestea sunt modem routere. În cazul în care sunt, va trebui să dezactivaţi DHCP de pe unul dintre ei. Cablul soluţie îşi asumă toate prize auto sunt legatura uplink. Dacă nu le-aţi putea găsi o este dedicat ca legatura uplink.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |