![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Mám svoju vlastnú spoločnosť pre riešenie počítačového hardvéru .. ale já potrebovať nejakú pomoc z router majstra .. Problém: Mám nastavenie jednej kancelárie s dlink switch .. Existujú dva prepínače .. Jedným z nich je s 8 slot a druhý je s 16 sloty .. a majú dve rôzne pripojenie na internet .. ale jeden z pripojenia nefunguje správne .. tak pls help, ako aj nastavenie tohto prepínača, aby som mohol tento problém vyriešiť .. Akékoľvek iné pokyny ocenil .. pls chcem napraviť tento problém rýchlo .. tak mi pomôž čoskoro .. |
|
| |||
| |||
| V ideálnom prípade by ste jednoducho spustiť kábel od jedného prepnutie do druhého a odpojiť jeden z internetu. Nehovorte, pokiaľ ide o modem routery. Ak tomu tak je, budete musieť vypnúť DHCP na jednej z nich. Kabel riešenie predpokladá, že všetky zásuvky sú auto uplink. Ak nie, môžete nájsť jeden je venovaný ako uplink.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |