менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Певна проблема з D-Link Перемикач

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2008, 03:13
Нові члени групи

Default Певна проблема з D-Link Перемикач

Привіт всім,

У мене своя компанія комп'ютер апаратним рішенням ..
але мені потрібна допомога від маршрутизатора Master ..

Проблема: У мене установка одного офісу з перемикачем DLink .. Є два перемикача .. Один з них з 8 слотів і другий з 16 .. слотами і мають два різних з'єднаннях Інтернету .. але одне із з'єднань не працює належним .. PLS допомогти таким, як я це налаштування перемикачів так що я можу вирішити цю проблему ..

Будь-які інші керівні оцінив .. PLS Я хочу, щоб виправити цю проблему швидше .. Хай допоможе мені скоро ..
Old 17 червня 2008, 04:18
Донор групи

Default Певна проблема з D-Link Перемикач

В ідеалі ви повинні просто запустити кабель від одного перемикача до іншого і відключати від Інтернету. Ви не говорите, якщо ці модеми маршрутизатори. Якщо вони вам необхідно відключити DHCP на одному з них.

Кабель рішення приймає всі сокети Auto Uplink. Якщо ви не можете знайти одну присвячена як наземної.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.