![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, У мене своя компанія комп'ютер апаратним рішенням .. але мені потрібна допомога від маршрутизатора Master .. Проблема: У мене установка одного офісу з перемикачем DLink .. Є два перемикача .. Один з них з 8 слотів і другий з 16 .. слотами і мають два різних з'єднаннях Інтернету .. але одне із з'єднань не працює належним .. PLS допомогти таким, як я це налаштування перемикачів так що я можу вирішити цю проблему .. Будь-які інші керівні оцінив .. PLS Я хочу, щоб виправити цю проблему швидше .. Хай допоможе мені скоро .. |
|
| |||
| |||
| В ідеалі ви повинні просто запустити кабель від одного перемикача до іншого і відключати від Інтернету. Ви не говорите, якщо ці модеми маршрутизатори. Якщо вони вам необхідно відключити DHCP на одному з них. Кабель рішення приймає всі сокети Auto Uplink. Якщо ви не можете знайти одну присвячена як наземної.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |