по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

За съжаление му ме отново - Принтинг проблеми през мрежата + достъп до един компютър

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 април 2008, 12:53
Член Група

Default За съжаление му ме отново - Принтинг проблеми през мрежата + достъп до един компютър

Добре нека ти кажа как да е, аз имам основен компютър (XP Home Service Pack 2), създадена в определени стълбите има принтер до него включен чрез USB, аз също имат безжична лаптоп (про XP Service Pack 2)

Исках да опитам и печат на използване на акции facilty върху XP компютър, за да могат да споделят този USB принтер, без да купуват разпечатка сървър.

принтерът е инсталиран на компютрите, инсталирани с помощта на HP софтуер, аз мога да ми лаптопа и на печат чрез USB, но това, което аз исках да се постигне е била в състояние да отпечатате чрез главния компютър, че винаги трябва да бъдат свързани с принтера, аз арго направите това от моя лаптоп. Но ако аз щепсела ми лаптоп в принтера, след което опитайте намиране на принтера на главния компютър, не мога, той може да види, че той е включен в лаптопа ми, и че аз мога да ползвате този печат, проблема е неговият грешен начин рунд. Искам да печатате от моя лаптоп с основните компютърни после към принтера, мога да отпечатвате от главния компютър чрез лаптоп, tryed само за да се провери дали то ще работи, ако друг начин рунд.

Може ли някой да ми помогне да печатате от моя лаптоп с основните компютърни тогава на принтера.

плюс имам за да видите файловете за да можете да отпечатате? главния компютър може да видите моя лаптоп на файлове, но пак не е друг начин рунд.
Old 23 април 2008, 13:37
Номер на групата

Default За съжаление му ме отново - Принтинг проблеми през мрежата + достъп до един компютър

Може да бъде като защитна стена проблем, тя звучи като защитната стена е разрешено да се даде възможност за достъп от вашия десктоп компютър с вашия лаптоп, но вашите работни Firewall блокира вашия лаптоп, ако отидете в настройките на защитната стена на вашия десктоп компютър и въведете IP адрес от вашия лаптоп в нея, които могат да решат проблема с печат и споделяне на файлове

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Old 23 април 2008, 13:46
Член Група

OK, благодаря ти, аз ще се опитам скоро, в момента прави работата на друг компютър, така че основните компютърни За п, nwill актуализира, когато се опитвам, просто обновен до Norton 2008 по основните PC, другите COMP е comodo, аз имам споделяне на файлове за работа с компютър Im правиш в момента работят по тази защитна стена също е comodo
Old 23 април 2008, 13:56
Номер на групата

Опитайте да вървят в Мрежата съветника отново от двете машини и се уверете, че файла / Принтер Споделянето е избран.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23 април 2008, 14:20
Модератор Група

Нортън може да бъде по свинете, за да го за работа с файлове / Принтер споделяне. Имам опит, когато просто не можеше да се тя да работи при всички.

Опасявам се да кажа, вие ще имате по-добре би било да не надграждане до Нортън ...

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 23 април 2008, 14:26
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
Нортън може да бъде по свинете, за да го за работа с файлове / Принтер споделяне. Имам опит, когато просто не можеше да се тя да работи при всички.

Опасявам се да кажа, вие ще имате по-добре би било да не надграждане до Нортън ...
Мда .... Трябва да се съглася 100% със serverguy ..... Север е причина за много проблеми!
Old 23 април 2008, 14:33
Член Група

Знам север може да бъде голям проблем, но наистина му не е в моя компютър, Im 15 вие виждате, и аз да си лаптоп дневно до училище и просто исках място за съхранение на моята работа, вместо на пускането му на външен твърд диск, или данни, стик, а аз исках да бъде в състояние да знам какво да правя за в бъдеще, в момента за да се построи нов компютър от exsisting части, и аз DONT fanci да ми лаптоп да отпечатате само на някои работи, когато имам тази възможност
Old 23 април 2008, 15:21
Член Група

Nope още не отида, не може да видите на файлове или се свържете с принтера, но сега мога да видя на принтера става дума нагоре казва невалидни принтер име или връзката е изгубена.
Old 25 април 2008, 17:28
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от rbscooby View Post
Добре нека ти кажа как да е, аз имам основен компютър (XP Home Service Pack 2), създадена в определени стълбите има принтер до него включен чрез USB, аз също имат безжична лаптоп (про XP Service Pack 2)

Исках да опитам и печат на използване на акции facilty върху XP компютър, за да могат да споделят този USB принтер, без да купуват разпечатка сървър.

принтерът е инсталиран на компютрите, инсталирани с помощта на HP софтуер, аз мога да ми лаптопа и на печат чрез USB, но това, което аз исках да се постигне е била в състояние да отпечатате чрез главния компютър, че винаги трябва да бъдат свързани с принтера, аз арго направите това от моя лаптоп. Но ако аз щепсела ми лаптоп в принтера, след което опитайте намиране на принтера на главния компютър, не мога, той може да види, че той е включен в лаптопа ми, и че аз мога да ползвате този печат, проблема е неговият грешен начин рунд. Искам да печатате от моя лаптоп с основните компютърни после към принтера, мога да отпечатвате от главния компютър чрез лаптоп, tryed само за да се провери дали то ще работи, ако друг начин рунд.

Може ли някой да ми помогне да печатате от моя лаптоп с основните компютърни тогава на принтера.

плюс имам за да видите файловете за да можете да отпечатате? главния компютър може да видите моя лаптоп на файлове, но пак не е друг начин рунд.
Здравей rbscooby,

Това е Майк от Север Оторизиран екип по поддръжката. Да не използваш Norton Internet Security Север или 360? И на тези продукти съдържат Norton Personal Firewall, и кога трябва да прекратяваме инсталиран Windows Firewall, така че не съществуват конфликти. С цел споделяне на файлове, за да работи правилно, не трябва да се коригират някои от настройките на защитната стена на Нортън.

Ако можеше да се изясни моля за моята кой продукт, който използвате Мога да Ви помогнем по-нататък със споделяне на файлове проблема, който се изпитва.

Очаквам с нетърпение вашия отговор.

Благодарности,
Майк

Майкъл Йорк
Север Оторизиран поддържащ екип
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26 април 2008, 01:54
Член Група

Току-що преустроени на Norton Internet Security 2008.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Мрежата Принтинг в XP в зареждащата, не по-късно за вход? crossedphoenix Windows операционни системи 3 13 Окт 2008 10:14
Отдалечен достъп до компютър чрез безплатни LAN vk3fcll Общи Софтуер Чат 2 24 Jan 2008 18:00
Достъп до мрежата от далечно разстояние. littleeddy В мрежа, модеми & VoIP 7 20 януари 2008 17:33
Отпечатване Проблеми Slnaarasm Digital Imaging & Принтери 1 10 Окт 2007 12:47
Мрежата Проблеми на нов компютър Картофен В мрежа, модеми & VoIP 3 29 Юли 2007 11:30
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc