menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači

Reply

Thread Nástroje
Old 23. dubna 2008, 12:53
Člen Skupina

Default Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači

Ok dovolte mi říci, jak to je, já mám hlavní počítač (XP Home Service Pack 2) zřídit si schody má tiskárnu vedle ní připojit do USB, i také bezdrátové notebooku (XP Pro Service Pack 2)

Chtěl jsem to zkusit a tisknout pomocí podílu facilty na xp počítač, aby mohli sdílet toto USB tiskárnu bez koupi tiskového serveru.

tiskárny je nainstalován na obou počítačích, nainstalovány pomocí softwaru společnosti HP, může přinést i můj notebook dolů a tisk do usb, ale to, co jsem chtěl dosáhnout, aby byla schopna vytisknout přes hlavní počítač, který by měl být vždy připojen k tiskárně, i cant to z mého notebooku. ale pokud i plug mého notebooku do tiskárny, pak zkuste najít tiskárny na hlavním počítači, můžu je možné vidět, že je zapojen do mého notebooku, a že i to je možné použít tento tisk, problémem je jeho špatným směrem kole. Chci si vytisknout z mého notebooku na hlavní počítač pak na tiskárnu, můžete tisknout i z hlavního počítače prostřednictvím notebooku, tryed jen pro kontrolu, že by to fungovat, pokud naopak.

může kdokoli, pomozte mi tisknout z mého notebooku na hlavní počítač pak k tiskárně.

plus mám zobrazit soubory, které mají být schopny tisknout? Hlavní počítače můžete prohlížet soubory můj notebook, ale zase ne naopak.
Old 23. dubna 2008, 13:37
Dárce Skupina

Default Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači

Ty by mohly být problém s firewallem, je to zvuk, jako je firewall je umožněno povolit přístup z vašeho počítače PC do svého notebooku, ale Vašeho počítače firewall blokuje váš notebook, když jdete do nastavení firewallu na Vašem PC a zadejte IP adresy z vašeho notebooku do ní, které může vyřešit vaše problémy s tisk a sdílení souborů

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Old 23. dubna 2008, 13:46
Člen Skupina

ok děkuji, budu se snažit brzy, v současné době dělá práci na jiném počítači, takže hlavní počítač pro MO, nwill aktualizace, když se snažím, právě aktualizován na Norton 2008 na hlavním počítači, ostatní comp je comodo, mám sdílení souborů pro práci s počítačem im současnosti dělám práci, která je také firewall comodo
Old 23. dubna 2008, 13:56
Dárce Skupina

Zkuste provozovat síť průvodce opět na obou strojích a ujistěte souboru / Sdílení tiskárny je vybrán.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23. dubna 2008, 14:20
Moderátor skupiny

Norton může být mor na to, aby práce s Soubor / Sdílení tiskárny. Mám zkušenosti, kdy jsem nemohl dostat do práce vůbec.

Obávám se říci byste pravděpodobně není lepší, aby přešli na Norton ...

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 23. dubna 2008, 14:26
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Norton může být mor na to, aby práce s Soubor / Sdílení tiskárny. Mám zkušenosti, kdy jsem nemohl dostat do práce vůbec.

Obávám se říci byste pravděpodobně není lepší, aby přešli na Norton ...
Jo .... Musím souhlasit 100% s serverguy ..... Norton je příčinou mnohých problémů!
Old 23. dubna 2008, 14:33
Člen Skupina

Já vím, Norton může být velký problém, ale opravdu není jeho počítač, im 15 vidíš, a já jsem vzít můj notebook denně do školy a prostě chtěla místo k uložení své práce na místo uvedení na externí pevný disk, nebo údaje držet, a já chtěl mít možnost vědět, co dělat do budoucna, v současné době chystá postavit nový počítač od exsisting částí, a i dont fanci snížení mého notebooku na pouhých tisk nějakou práci, když jsem tuto možnost
Old 23. dubna 2008, 15:21
Člen Skupina

nope stále nepasuje, nelze zobrazit soubory a připojení k tiskárně, i když teď vidím tiskárny pochází až vyslovením neplatný název tiskárny nebo bylo spojení ztraceno.
Old 25. duben 2008, 17:28
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal rbscooby View Post
Ok dovolte mi říci, jak to je, já mám hlavní počítač (XP Home Service Pack 2) zřídit si schody má tiskárnu vedle ní připojit do USB, i také bezdrátové notebooku (XP Pro Service Pack 2)

Chtěl jsem to zkusit a tisknout pomocí podílu facilty na xp počítač, aby mohli sdílet toto USB tiskárnu bez koupi tiskového serveru.

tiskárny je nainstalován na obou počítačích, nainstalovány pomocí softwaru společnosti HP, může přinést i můj notebook dolů a tisk do usb, ale to, co jsem chtěl dosáhnout, aby byla schopna vytisknout přes hlavní počítač, který by měl být vždy připojen k tiskárně, i cant to z mého notebooku. ale pokud i plug mého notebooku do tiskárny, pak zkuste najít tiskárny na hlavním počítači, můžu je možné vidět, že je zapojen do mého notebooku, a že i to je možné použít tento tisk, problémem je jeho špatným směrem kole. Chci si vytisknout z mého notebooku na hlavní počítač pak na tiskárnu, můžete tisknout i z hlavního počítače prostřednictvím notebooku, tryed jen pro kontrolu, že by to fungovat, pokud naopak.

může kdokoli, pomozte mi tisknout z mého notebooku na hlavní počítač pak k tiskárně.

plus mám zobrazit soubory, které mají být schopny tisknout? Hlavní počítače můžete prohlížet soubory můj notebook, ale zase ne naopak.
Ahoj rbscooby,

To je Mike z Norton Autorizovaný Podpora týmu. Jste pomocí Norton Internet Security nebo Norton 360? Oba tyto výrobky obsahují Norton Personal Firewall, a při instalaci zakázat firewall systému Windows, takže zde nejsou žádné konflikty. Ve snaze získat sdílení souborů funguje správně, si budou muset upravit některá nastavení v Norton Firewall.

Pokud byste mohli prosím upřesnit, které pro svůj produkt, který používáte I vám mohou pomoci dále se sdílení souborů problému jste se setkali.

Těším se na vaše reakce.

Díky,
Mike

Michael York
Norton Autorizovaný Podpora týmu
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26. dubna 2008, 01:54
Člen Skupina

jsem právě aktualizován na Norton Internet Security 2008.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.