![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok dovolte mi říci, jak to je, já mám hlavní počítač (XP Home Service Pack 2) zřídit si schody má tiskárnu vedle ní připojit do USB, i také bezdrátové notebooku (XP Pro Service Pack 2) Chtěl jsem to zkusit a tisknout pomocí podílu facilty na xp počítač, aby mohli sdílet toto USB tiskárnu bez koupi tiskového serveru. tiskárny je nainstalován na obou počítačích, nainstalovány pomocí softwaru společnosti HP, může přinést i můj notebook dolů a tisk do usb, ale to, co jsem chtěl dosáhnout, aby byla schopna vytisknout přes hlavní počítač, který by měl být vždy připojen k tiskárně, i cant to z mého notebooku. ale pokud i plug mého notebooku do tiskárny, pak zkuste najít tiskárny na hlavním počítači, můžu je možné vidět, že je zapojen do mého notebooku, a že i to je možné použít tento tisk, problémem je jeho špatným směrem kole. Chci si vytisknout z mého notebooku na hlavní počítač pak na tiskárnu, můžete tisknout i z hlavního počítače prostřednictvím notebooku, tryed jen pro kontrolu, že by to fungovat, pokud naopak. může kdokoli, pomozte mi tisknout z mého notebooku na hlavní počítač pak k tiskárně. plus mám zobrazit soubory, které mají být schopny tisknout? Hlavní počítače můžete prohlížet soubory můj notebook, ale zase ne naopak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by mohly být problém s firewallem, je to zvuk, jako je firewall je umožněno povolit přístup z vašeho počítače PC do svého notebooku, ale Vašeho počítače firewall blokuje váš notebook, když jdete do nastavení firewallu na Vašem PC a zadejte IP adresy z vašeho notebooku do ní, které může vyřešit vaše problémy s tisk a sdílení souborů
| |||
| |||
| ok děkuji, budu se snažit brzy, v současné době dělá práci na jiném počítači, takže hlavní počítač pro MO, nwill aktualizace, když se snažím, právě aktualizován na Norton 2008 na hlavním počítači, ostatní comp je comodo, mám sdílení souborů pro práci s počítačem im současnosti dělám práci, která je také firewall comodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste provozovat síť průvodce opět na obou strojích a ujistěte souboru / Sdílení tiskárny je vybrán.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton může být mor na to, aby práce s Soubor / Sdílení tiskárny. Mám zkušenosti, kdy jsem nemohl dostat do práce vůbec. Obávám se říci byste pravděpodobně není lepší, aby přešli na Norton ...
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Já vím, Norton může být velký problém, ale opravdu není jeho počítač, im 15 vidíš, a já jsem vzít můj notebook denně do školy a prostě chtěla místo k uložení své práce na místo uvedení na externí pevný disk, nebo údaje držet, a já chtěl mít možnost vědět, co dělat do budoucna, v současné době chystá postavit nový počítač od exsisting částí, a i dont fanci snížení mého notebooku na pouhých tisk nějakou práci, když jsem tuto možnost |
|
| |||
| |||
| nope stále nepasuje, nelze zobrazit soubory a připojení k tiskárně, i když teď vidím tiskárny pochází až vyslovením neplatný název tiskárny nebo bylo spojení ztraceno. |
|
| |||
| |||
| Citace:
To je Mike z Norton Autorizovaný Podpora týmu. Jste pomocí Norton Internet Security nebo Norton 360? Oba tyto výrobky obsahují Norton Personal Firewall, a při instalaci zakázat firewall systému Windows, takže zde nejsou žádné konflikty. Ve snaze získat sdílení souborů funguje správně, si budou muset upravit některá nastavení v Norton Firewall. Pokud byste mohli prosím upřesnit, které pro svůj produkt, který používáte I vám mohou pomoci dále se sdílení souborů problému jste se setkali. Těším se na vaše reakce. Díky, Mike Michael York Norton Autorizovaný Podpora týmu Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| jsem právě aktualizován na Norton Internet Security 2008. |