![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok, επιτρέψτε μου να πω πως είναι, έχω ένα κεντρικό υπολογιστή (XP Home Service Pack 2), που συστάθηκε προβλέπονται σκάλες έχει έναν εκτυπωτή δίπλα του συνδεθεί με usb, έχω και ένα ασύρματο φορητό υπολογιστή (XP Pro Service Pack 2) Ήθελα να προσπαθήσω και να εκτυπώσετε, χρησιμοποιώντας το μερίδιο facilty για το xp υπολογιστή, ώστε να είναι σε θέση να μοιραστεί αυτό το usb εκτυπωτή χωρίς την αγορά ενός διακομιστή εκτύπωσης. του εκτυπωτή είναι εγκατεστημένο και στους δύο υπολογιστές, που έχει εγκατασταθεί, χρησιμοποιώντας το λογισμικό HP, μπορώ να μου laptop κάτω και εκτύπωσης του από το usb, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να επιτευχθεί η δυνατότητα να εκτυπώσετε με το κεντρικό υπολογιστή που θα πρέπει πάντα να συνδέεται με τον εκτυπωτή, i επίκλισης γίνει αυτό από τη δική μου laptop. Αλλά αν μου laptop σε βύσμα του εκτυπωτή, στη συνέχεια, δοκιμάστε την εξεύρεση του εκτυπωτή για τον κεντρικό υπολογιστή, και μπορεί, μπορεί να δει ότι είναι συνδεδεμένη σε φορητό υπολογιστή μου και ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για την εκτύπωση, το πρόβλημα είναι ο λάθος τρόπος γύρο. Θέλω να εκτυπώσετε από το φορητό υπολογιστή μου με τον κύριο υπολογιστή στη συνέχεια, για τον εκτυπωτή, και να εκτυπώσετε από τον κεντρικό υπολογιστή μέσω του φορητού υπολογιστή, tryed μόνο και μόνο για να ελέγχουν ότι θα λειτουργήσει αν το αντίστροφο. μπορεί κανείς να με βοηθήσει να εκτυπώσετε από το φορητό υπολογιστή μου με τον κύριο υπολογιστή στη συνέχεια, με τον εκτυπωτή. συν έχω για να δείτε τα αρχεία να είναι σε θέση να εκτυπώσετε; το κύριο υπολογιστή να δείτε τα αρχεία μου laptop αλλά και πάλι δεν το αντίστροφο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να έχουν ένα τείχος θέμα εδώ, θα ακούγεται σαν είναι ενεργοποιημένο το τείχος προστασίας για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας σας υπολογιστή με το laptop σας αλλά υπολογιστές firewall είναι μπλοκάρει το laptop, αν πάτε σε τείχος ρυθμίσεις στην επιφάνεια εργασίας σας υπολογιστή και εισάγετε το ip διεύθυνση από το laptop σε αυτό που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας με την εκτύπωση και την κοινή χρήση αρχείων
| |||
| |||
| ok ευχαριστώ, θα προσπαθήσω σύντομα, σήμερα κάνει την εργασία σε άλλον υπολογιστή, οπότε κύριο υπολογιστή για το mo, nwill ενημέρωση όταν προσπαθώ μόνο να αναβαθμιστεί norton 2008 σχετικά με το κύριο PC, το άλλο είναι μόνο comp Comodo, μπήκα κοινή χρήση αρχείων για την εργασία με τον υπολογιστή im σήμερα ασχολείται με εργασίες επί του τείχους προστασίας είναι επίσης Comodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε τη λειτουργία του Δικτύου οδηγό και πάλι τις δύο μηχανές και βεβαιωθείτε αρχείων / εκτυπωτών είναι επιλεγμένο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το Norton μπορεί να είναι μια χοίρων για να μπορεί να λειτουργήσει με Φάκελος / εκτυπωτών. Έχω εμπειρία μόνο όταν δεν μπορούσε να το να εργαστούν σε όλα. Φοβάμαι να πω θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν καλύτερο για την αναβάθμιση στο Norton ...
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ξέρω norton μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά πραγματικά δεν μου τον υπολογιστή, im 15 βλέπετε, και παίρνω laptop μου καθημερινά στο σχολείο και απλά ήθελε ένα μέρος για να αποθηκεύουν την εργασία μου για την, αντί να είναι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ή δεδομένων ραβδί, και ήθελα να είμαι σε θέση να ξέρουν τι να κάνουν για το μέλλον, τη στιγμή που πρόκειται να κατασκευάσει ένα νέο υπολογιστή από exsisting μέρη, και i dont fanci έτσι μου laptop για να εκτυπώσετε μόνο ορισμένων εργασιών, όταν έχω αυτή τη δυνατότητα |
|
| |||
| |||
| Όχι ακόμα δεν περνάει, δεν μπορείτε να προβάλετε αρχεία ή για να συνδέσετε τον εκτυπωτή, αν και τώρα μπορώ να δω τον εκτυπωτή που έρχεται λέγοντας άκυρο όνομα εκτυπωτή ή η σύνδεση έχει χαθεί. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτό είναι από τον Mike Norton Επιτρεπόμενο Support Team. Χρησιμοποιείτε το Norton Internet Security ή Norton 360; Και τα δύο αυτά προϊόντα που περιέχουν το Norton Personal Firewall, και όταν η εγκατάσταση θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows, έτσι δεν υπάρχουν συγκρούσεις. Για να γίνει κοινή χρήση αρχείων "λειτουργεί σωστά, πρέπει να κάνετε για να προσαρμοστούν ορισμένες από τις ρυθμίσεις στο Norton Firewall. Αν μπορούσατε να μου παρακαλώ διευκρινίσει για ποιο προϊόν που χρησιμοποιείτε μπορεί να σας βοηθήσει περαιτέρω με την κοινή χρήση αρχείων "πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αναμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ, Mike Michael Υόρκη Norton Επιτρεπόμενο Support Team Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| Μόλις αναβαθμιστεί στο Norton Internet Security 2008. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκτύπωσης σε δίκτυο στα XP σε εκκίνησης, αφού δεν συνδεθώ; | crossedphoenix | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 13 Οκτ 2008 10:14 |
| Απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή δωρεάν μέσω LAN | vk3fcll | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 24 Ιαν 2008 18:00 |
| Πρόσβαση σε δίκτυο από απόσταση. | littleeddy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 20 Ιαν 2008 17:33 |
| Προβλήματα εκτύπωσης | Slnaarasm | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 Οκτ 2007 12:47 |
| Προβλήματα σχετικά με τη Νέα Δίκτυο Υπολογιστών | Πατάτα | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 29 Ιουλ 2007 11:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |