μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Απρ. 2008, 12:53
Μέλος Ομάδα

Default Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή

Ok, επιτρέψτε μου να πω πως είναι, έχω ένα κεντρικό υπολογιστή (XP Home Service Pack 2), που συστάθηκε προβλέπονται σκάλες έχει έναν εκτυπωτή δίπλα του συνδεθεί με usb, έχω και ένα ασύρματο φορητό υπολογιστή (XP Pro Service Pack 2)

Ήθελα να προσπαθήσω και να εκτυπώσετε, χρησιμοποιώντας το μερίδιο facilty για το xp υπολογιστή, ώστε να είναι σε θέση να μοιραστεί αυτό το usb εκτυπωτή χωρίς την αγορά ενός διακομιστή εκτύπωσης.

του εκτυπωτή είναι εγκατεστημένο και στους δύο υπολογιστές, που έχει εγκατασταθεί, χρησιμοποιώντας το λογισμικό HP, μπορώ να μου laptop κάτω και εκτύπωσης του από το usb, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να επιτευχθεί η δυνατότητα να εκτυπώσετε με το κεντρικό υπολογιστή που θα πρέπει πάντα να συνδέεται με τον εκτυπωτή, i επίκλισης γίνει αυτό από τη δική μου laptop. Αλλά αν μου laptop σε βύσμα του εκτυπωτή, στη συνέχεια, δοκιμάστε την εξεύρεση του εκτυπωτή για τον κεντρικό υπολογιστή, και μπορεί, μπορεί να δει ότι είναι συνδεδεμένη σε φορητό υπολογιστή μου και ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για την εκτύπωση, το πρόβλημα είναι ο λάθος τρόπος γύρο. Θέλω να εκτυπώσετε από το φορητό υπολογιστή μου με τον κύριο υπολογιστή στη συνέχεια, για τον εκτυπωτή, και να εκτυπώσετε από τον κεντρικό υπολογιστή μέσω του φορητού υπολογιστή, tryed μόνο και μόνο για να ελέγχουν ότι θα λειτουργήσει αν το αντίστροφο.

μπορεί κανείς να με βοηθήσει να εκτυπώσετε από το φορητό υπολογιστή μου με τον κύριο υπολογιστή στη συνέχεια, με τον εκτυπωτή.

συν έχω για να δείτε τα αρχεία να είναι σε θέση να εκτυπώσετε; το κύριο υπολογιστή να δείτε τα αρχεία μου laptop αλλά και πάλι δεν το αντίστροφο.
Old 23 Απρ. 2008, 13:37
Ομάδα Δωρητών

Default Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή

Μπορεί να έχουν ένα τείχος θέμα εδώ, θα ακούγεται σαν είναι ενεργοποιημένο το τείχος προστασίας για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας σας υπολογιστή με το laptop σας αλλά υπολογιστές firewall είναι μπλοκάρει το laptop, αν πάτε σε τείχος ρυθμίσεις στην επιφάνεια εργασίας σας υπολογιστή και εισάγετε το ip διεύθυνση από το laptop σε αυτό που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας με την εκτύπωση και την κοινή χρήση αρχείων

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 23 Απρ. 2008, 13:46
Μέλος Ομάδα

ok ευχαριστώ, θα προσπαθήσω σύντομα, σήμερα κάνει την εργασία σε άλλον υπολογιστή, οπότε κύριο υπολογιστή για το mo, nwill ενημέρωση όταν προσπαθώ μόνο να αναβαθμιστεί norton 2008 σχετικά με το κύριο PC, το άλλο είναι μόνο comp Comodo, μπήκα κοινή χρήση αρχείων για την εργασία με τον υπολογιστή im σήμερα ασχολείται με εργασίες επί του τείχους προστασίας είναι επίσης Comodo
Old 23 Απρ. 2008, 13:56
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε τη λειτουργία του Δικτύου οδηγό και πάλι τις δύο μηχανές και βεβαιωθείτε αρχείων / εκτυπωτών είναι επιλεγμένο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23 Απρ. 2008, 14:20
Συντονιστής Ομάδας

Το Norton μπορεί να είναι μια χοίρων για να μπορεί να λειτουργήσει με Φάκελος / εκτυπωτών. Έχω εμπειρία μόνο όταν δεν μπορούσε να το να εργαστούν σε όλα.

Φοβάμαι να πω θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν καλύτερο για την αναβάθμιση στο Norton ...

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 23 Απρ. 2008, 14:26
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Το Norton μπορεί να είναι μια χοίρων για να μπορεί να λειτουργήσει με Φάκελος / εκτυπωτών. Έχω εμπειρία μόνο όταν δεν μπορούσε να το να εργαστούν σε όλα.

Φοβάμαι να πω θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν καλύτερο για την αναβάθμιση στο Norton ...
Ναι .... Πρέπει να συμφωνήσω 100% με serverguy ..... Το Norton είναι η αιτία πολλών προβλημάτων!
Old 23 Απρ. 2008, 14:33
Μέλος Ομάδα

Ξέρω norton μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά πραγματικά δεν μου τον υπολογιστή, im 15 βλέπετε, και παίρνω laptop μου καθημερινά στο σχολείο και απλά ήθελε ένα μέρος για να αποθηκεύουν την εργασία μου για την, αντί να είναι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ή δεδομένων ραβδί, και ήθελα να είμαι σε θέση να ξέρουν τι να κάνουν για το μέλλον, τη στιγμή που πρόκειται να κατασκευάσει ένα νέο υπολογιστή από exsisting μέρη, και i dont fanci έτσι μου laptop για να εκτυπώσετε μόνο ορισμένων εργασιών, όταν έχω αυτή τη δυνατότητα
Old 23 Απρ. 2008, 15:21
Μέλος Ομάδα

Όχι ακόμα δεν περνάει, δεν μπορείτε να προβάλετε αρχεία ή για να συνδέσετε τον εκτυπωτή, αν και τώρα μπορώ να δω τον εκτυπωτή που έρχεται λέγοντας άκυρο όνομα εκτυπωτή ή η σύνδεση έχει χαθεί.
Old 25η Απριλίου 2008, 17:28
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας rbscooby View Post
Ok, επιτρέψτε μου να πω πως είναι, έχω ένα κεντρικό υπολογιστή (XP Home Service Pack 2), που συστάθηκε προβλέπονται σκάλες έχει έναν εκτυπωτή δίπλα του συνδεθεί με usb, έχω και ένα ασύρματο φορητό υπολογιστή (XP Pro Service Pack 2)

Ήθελα να προσπαθήσω και να εκτυπώσετε, χρησιμοποιώντας το μερίδιο facilty για το xp υπολογιστή, ώστε να είναι σε θέση να μοιραστεί αυτό το usb εκτυπωτή χωρίς την αγορά ενός διακομιστή εκτύπωσης.

του εκτυπωτή είναι εγκατεστημένο και στους δύο υπολογιστές, που έχει εγκατασταθεί, χρησιμοποιώντας το λογισμικό HP, μπορώ να μου laptop κάτω και εκτύπωσης του από το usb, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να επιτευχθεί η δυνατότητα να εκτυπώσετε με το κεντρικό υπολογιστή που θα πρέπει πάντα να συνδέεται με τον εκτυπωτή, i επίκλισης γίνει αυτό από τη δική μου laptop. Αλλά αν μου laptop σε βύσμα του εκτυπωτή, στη συνέχεια, δοκιμάστε την εξεύρεση του εκτυπωτή για τον κεντρικό υπολογιστή, και μπορεί, μπορεί να δει ότι είναι συνδεδεμένη σε φορητό υπολογιστή μου και ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για την εκτύπωση, το πρόβλημα είναι ο λάθος τρόπος γύρο. Θέλω να εκτυπώσετε από το φορητό υπολογιστή μου με τον κύριο υπολογιστή στη συνέχεια, για τον εκτυπωτή, και να εκτυπώσετε από τον κεντρικό υπολογιστή μέσω του φορητού υπολογιστή, tryed μόνο και μόνο για να ελέγχουν ότι θα λειτουργήσει αν το αντίστροφο.

μπορεί κανείς να με βοηθήσει να εκτυπώσετε από το φορητό υπολογιστή μου με τον κύριο υπολογιστή στη συνέχεια, με τον εκτυπωτή.

συν έχω για να δείτε τα αρχεία να είναι σε θέση να εκτυπώσετε; το κύριο υπολογιστή να δείτε τα αρχεία μου laptop αλλά και πάλι δεν το αντίστροφο.
Γεια rbscooby,

Αυτό είναι από τον Mike Norton Επιτρεπόμενο Support Team. Χρησιμοποιείτε το Norton Internet Security ή Norton 360; Και τα δύο αυτά προϊόντα που περιέχουν το Norton Personal Firewall, και όταν η εγκατάσταση θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows, έτσι δεν υπάρχουν συγκρούσεις. Για να γίνει κοινή χρήση αρχείων "λειτουργεί σωστά, πρέπει να κάνετε για να προσαρμοστούν ορισμένες από τις ρυθμίσεις στο Norton Firewall.

Αν μπορούσατε να μου παρακαλώ διευκρινίσει για ποιο προϊόν που χρησιμοποιείτε μπορεί να σας βοηθήσει περαιτέρω με την κοινή χρήση αρχείων "πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Αναμένω την απάντησή σας.

Ευχαριστώ,
Mike

Michael Υόρκη
Norton Επιτρεπόμενο Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26 Απρ 2008, 01:54
Μέλος Ομάδα

Μόλις αναβαθμιστεί στο Norton Internet Security 2008.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εκτύπωσης σε δίκτυο στα XP σε εκκίνησης, αφού δεν συνδεθώ; crossedphoenix Λειτουργικά συστήματα Windows 3 13 Οκτ 2008 10:14
Απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή δωρεάν μέσω LAN vk3fcll Γενικά Λογισμικό Chat 2 24 Ιαν 2008 18:00
Πρόσβαση σε δίκτυο από απόσταση. littleeddy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 20 Ιαν 2008 17:33
Προβλήματα εκτύπωσης Slnaarasm Digital Imaging & Printers 1 10 Οκτ 2007 12:47
Προβλήματα σχετικά με τη Νέα Δίκτυο Υπολογιστών Πατάτα Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 29 Ιουλ 2007 11:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.